mazzzallll tov למאורה מזל טוב ליום הולדתך עד 120 שנה
ד דולב23 New member 21/2/06 #2 מזל טוב מאורה, המון מזל טוב ליום הולדתך עד מאה ועשרים כ-20, שיהיה לך אושר ועושר ושכל חלומותייך יתגשמו. כנסי גם לפורום בהייד פארק, צפויה לך הפתעה קטנה...
מזל טוב מאורה, המון מזל טוב ליום הולדתך עד מאה ועשרים כ-20, שיהיה לך אושר ועושר ושכל חלומותייך יתגשמו. כנסי גם לפורום בהייד פארק, צפויה לך הפתעה קטנה...
N NicksMyFirstLove New member 21/2/06 #3 ../images/Emo51.gif ויש לי שאלה - לאן ללכת כלומר באיזה אשכול בפורום הייד-פארק ללחוץ ושימשיכו האיחולים לכולכם
../images/Emo51.gif ויש לי שאלה - לאן ללכת כלומר באיזה אשכול בפורום הייד-פארק ללחוץ ושימשיכו האיחולים לכולכם
F frackit New member 21/2/06 #9 Happy Birthday../images/Emo65.gif מזל טוב מתוקה שיהיה לך הרבה הרבה הרב אושרררררררררררררררררררררררררררררר ושתקבלי מה שרק בא לך ביום המיוחד שלך... אוהבתתתתתת אותךךך מאודדדדדד שליי
Happy Birthday../images/Emo65.gif מזל טוב מתוקה שיהיה לך הרבה הרבה הרב אושרררררררררררררררררררררררררררררר ושתקבלי מה שרק בא לך ביום המיוחד שלך... אוהבתתתתתת אותךךך מאודדדדדד שליי
ז זהבית 1 New member 21/2/06 #12 מאורה נשמההה שלי שפע ברכות ואיחולים לבבים ליום הולדתך תמשיכי להיות כזאת מדהימה כמו שאת שתזכי להגשים את החלומות שלך ושהאור תמיד יאיר את יומך כל יום מחדש אוהב מאוד זהבה
מאורה נשמההה שלי שפע ברכות ואיחולים לבבים ליום הולדתך תמשיכי להיות כזאת מדהימה כמו שאת שתזכי להגשים את החלומות שלך ושהאור תמיד יאיר את יומך כל יום מחדש אוהב מאוד זהבה
ע עטר9 New member 21/2/06 #13 מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif ../images/Emo210.gif שתמיד תהי מאושרת... שכל חלומותייך יתגשמו!! שכל הברכות שתאחלי לך יהפכו למציאות!! ואממ... זהו פשוט יומולדת שמח!!
מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif ../images/Emo210.gif שתמיד תהי מאושרת... שכל חלומותייך יתגשמו!! שכל הברכות שתאחלי לך יהפכו למציאות!! ואממ... זהו פשוט יומולדת שמח!!
E Eti No Name New member 21/2/06 #14 מזל טוב מאמי!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo14.gif
Shiri from the block Active member 21/2/06 #1 יאא כמה ימי הולדת../images/Emo9.gif../images/Emo213.gif../images/Emo113.gif מאורה! שיהיה לך המון המון מזל טוב! ויומולדת שמח ומאושר!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif.
יאא כמה ימי הולדת../images/Emo9.gif../images/Emo213.gif../images/Emo113.gif מאורה! שיהיה לך המון המון מזל טוב! ויומולדת שמח ומאושר!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif.
ח חת1לה פ7אית New member 22/2/06 #17 ../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo15.gifעד 1020../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif בכל מעשייך ושכל חלומתייך יתגשמו ב- ו- , שירלי
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo15.gifעד 1020../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif בכל מעשייך ושכל חלומתייך יתגשמו ב- ו- , שירלי