Mayte

החיבור

New member
Mayte

לא, באמת... בואו נדבר על הפוסטמה. נראה לי שזה חשוב ובלתי ניתן להתעלמות. בין קטיושה לקטיושה, יש גם את המניוקה. כפי שבוודאי שמתם לב, אני לא נמנית על מעריצי Mayte. ניר כבר יודע על כך, כמובן, אבל... בואו נראה מה אתם (האם נותרו לי רק ניר ואריאל לדבר עמם כאן?!) חושבים עליה. אאהההם-אההם, ובכן... כמו שאני רואה את זה, הבחורה היתה אחראית לכמה מהיציאות המוזיקליות הפחות טובות שפרינס ניפק לנו במהלך הקריירה שלו: אני מדברת על שירים כמו the most beautiful girl in the world (שלוקח את פרס השיר הבלתי נסבל מכולם!); או למשל betcha by golly, wow (כן, אפילו שמדובר בחידוש, הוא בלתי ניתן להאזנה, מבחינתי); ההופעות הבינוניות ומטה (ההופעה של TMBGITW בטקס פרסי המוזיקה במונאקו/ ההופעה של pussy controle, בטקס פרסי האופנה, כששניהם לבשו אדום/ ההופעה שלהם ב - white room/ אפילו הופעת הפלייבק הגדולה מכולן, זו ב - soul train); האלבומים המאוד לא מספקים שהוא יצר והוציא לאור (כן, גם פאקינג Emancipation, טוב?!); אפילו כל הקטע של פרינס שהתנהג כמו פריק עוד יותר מהרגיל (tora-tora, מישהו?) - מבחינתי היא אחראית לכך, מעצם נוכחותה לצידו ותמיכתה בו, ללא כל שיח וסיג (סיג או שיג?! אני שיכורה, תעזרו לי! יש פה מספיק עורכי דין שעברו פסיכומטרי בציון גבוה במיוחד!!!). אני יודעת שזו חתיכת אצבע מאשימה להפנות לעברה, אבל אני פשוט לא מסוגלת לעבור על כך בשתיקה. לראייה, ניתן להסתכל על העשור שהם בילו ביחד, לבחון אותו (את אותו עשור) ולהגיע למסקנה הבלתי נמנעת - הקריירה שלו הגיעה לשפל הגדול מכולם כשהם היו ביחד. עכשיו, שלא תבינו לא נכון - היא אמנם עודדה את מר בחור לצאת יותר אל התקשורת (הראיון המביך אצל אופרה ווינפרי, למשל; הראיון האינפנטילי עוד יותר עם מלאני B מהספייס גירלז זצ"ל), אבל... בואו נודה בזה, הסתדרנו עם האפילה התקשורתית שפרינס בחר בה עד אז, היינו מסתדרים גם בלי. אז אני אומרת, וואלה - או שהבחורה הייתה פרק בחיים שלו שהיה עדיף שלא היה קורה (א-חוצ-א-מעייסה עניין הבן המנוח שלהם, שזה נושא מחריד בפני עצמו) או שהבנאדם הופך למסוכן כשהוא מאוהב (מה שלגיטימי, בעיניי, אבל אני עדיין אשמח לחוות דעת מקצועית מפסיכיאטר או משהו). אה, ואני בכלל לא רוצה להתחיל לגעת בעניין של כמה רע הוא נראה בתקופה שהם היו ביחד או בכמות החשיפה שהוא העניק לה - זה פשוט היה מבחיל, מבחינתי. אם כל הנ"ל לא הספיק, אולי זה הזמן לציין שאני גם חושבת שהיא פאקינג חרא של רקדנית. כוסית-כוסית, אבל בחייאת... דיעות, מישהו? נ.ב. - לזכות הבימבו אומר זאת: לפחות היה לה שכל שלא להמיר את דתה יחד איתו ובעבורו. מה, לא ככה?

HeavenlyB

New member
אוקיי....

מבחינה מקצועית, אני מסכים איתך במאת האחוזים. אולי היא רקדנית טובה, אבל היא לא התאימה למה שפריקים של פרינס מצפים. קאט הצליחה להקריד את הקהל, מייטה רק הצליחה למעוך כמה עם הקפיצות שלה עליהם. וכן, היא גם לא ממש יודעת לשיר. אבל כאלה היו לפרינס מיליון. גם לפני וגם אחרי. מבחינת מוסיקה, אני הייתי יותר מאשים את טוני והחבר'ה שלו. היא פשוט הגיעה באותה תקופה וכנראה נסחפה עם הזרם. יש לה איזה שהוא קסם, לא יודע אם זה יופי, אבל היא מושכת. מה שכן, חברה שלי לשעבר, שגרה במיניאפוליס והייתה מוזמנת להרבה מהמסיבות הפרטיות, סיפרה שמייטה דווקא בחורה מקסימה. כך שכאן אין לי שום דבר נגדה. אני חושב שהיא פשוט קפצה מעל הפופיק והייתה בסה"כ בובה על חוטים, עד שהחליטה שנמאס לה. (הבנתי שיש סיפורים על זה שהיא הייתה מתגנבת החוצה מהבית כדי לאכול המבורגר
בסה"כ היא עוד תופעה שפרינס יצר, כמו כרמן אלקטרה, כמו ואניטי, כמו אפולוניה, כמו שינה איסטון וכמו תמר. ויש לי הרגשה שגם ניר כבר לא כאן. אז רק אני נותרתי להקשיב לך. אני לא מקנה בך מחר בבוקר, כשתקומי עם האנגאובר.

החיבור

New member
ובכן, ידידי המלומד (והיחיד)

אתייחס למס' נקודות שהעלית, שהרי האחריות לפעילותו של הפורום הזה מונחת על כתפינו בלבד (מבאס לאללה. איפה כולם?! במקלט? בממ"ד? בעבודה, רחמנא ליצלן?!) "...מייטה רק הצליחה למעוך כמה עם הקפיצות שלה עליהם" - הרגת אותי עם היציאה הזו! אני בחיים לא אשכח את הפעם הראשונה שצפיתי בהופעה הזו, של "peach" (או! הנה עוד חרא שיר!!!), בטקס פרסי ה - MTV האירופאיים. ממש קפצתי ממקום מושבי וצהלתי על כך שהיא קפצה לקהל, אבל אף אחד לא רצה ממש לתפוס אותה. נו, מה... אפשר להאשים אותם? "מבחינת מוסיקה, אני הייתי יותר מאשים את טוני והחבר'ה שלו. היא פשוט הגיעה באותה תקופה וכנראה נסחפה עם הזרם" - צר לי, אך אינני מסכימה. היא נותרה במחיצת פרינס שנים רבות לאחר שהנ"ל עזבו/הועזבו/הפכו לסוכני ביטוח (כמו טוני M, אגב; בחיי, זה בדוק!). אני מדברת על ההשפעה הספציפית שלה עליו ועל סגנונו המוזיקלי, בהמשך הדרך. "...סיפרה שמייטה דווקא בחורה מקסימה" - קודם כל, ממש לא אכפת לי אם היא מקסימה או לא. שנית, אני חייבת לציין שהרושם שקיבלתי ממנה במגוון ראיונות טלוויזיוניים שהיא נטלה בהם חלק, הוא שהיא בקושי יודעת לדבר! תנסה להיזכר בגימגומים ובחצאי המשפטים של בראיון אצל אופרה ווינפרי, למשל. ובכלל, היא הייתה עסוקה כל כך בלחייך כל הזמן, עד שלא רק שלא הבנתי מה היא מנסה להגיד, אלא שהתחילו לכאוב לי שרירי הלחיים מתוך הזדהות. "אני חושב שהיא פשוט קפצה מעל הפופיק והייתה בסה"כ בובה על חוטים, עד שהחליטה שנמאס לה. (הבנתי שיש סיפורים על זה שהיא הייתה מתגנבת החוצה מהבית כדי לאכול המבורגר" - היא לא קפצה מעל הפופיק, היא קפצה על הגב של פרינס ורכבה עליו כל הדרך למעט התהילה שהיא זכתה בה, בעיניי. ו...המבורגר?! היא לא צמחונית?! שתתגנב, המעפנה... שתתגנב. "בסה"כ היא עוד תופעה שפרינס יצר" - אז זהו, שלא... הפואנטה של דבריי היתה להצביע על הנזק המשמעותי שהיא הסבה לו כאמן ולקריירה שלו. לא שהוא לא מסוגל לעשות טעויות טאקטיות גם בלעדיה, אבל ... טוב, הבנת את הכוונה, נכון? אה, ודווקא קמתי בלי האנג-אובר. אני חושבת שהגוף שלי במצב שהוא מפתח עמידות. זה קורה לנו, המובטלים.

HeavenlyB

New member
א-הא!

אני דווקא חושב שאחרי שטוני מ' עזב, המוסיקה התחילה להשתפר. לדעתי, the One היה אחד היציאות החותר טובות שלו בתקופה שלהם. גם במחינת שיר וגם מבחינת קליפ. נכון, היא לא ממש יודעת לדבר אל המדיה, אבל גם פרינס בעצם לא מוציא פנינות כשזה נודע לדברים האלה. לצערי, פרינס חוזר על הטעות שלו עם תמר. הבחורה לא יודעת לשיר. לפחות לא בהופעות. זייפנית לא קטנה, וגם לא תמיד בקצב. אבלל זה טבעו של פרינס, ואני משער שצריך לקבל את זה. אם לא, זה לא היה פרינס שאנחנו מכירים. אולי הוא פשוט מנסה לכתוב כ"כ הרבה שהוא חייב איזו פריחה שיוכל לזרוק עליה את כל מה שלא יצא לו מספיק טוב.

החיבור

New member
שיזרוק, שיזרוק...!

אבל למה *אנחנו* צריכים לסבול? (אם זו לא mayte אז זו פאקינג tamar)... ועוד לשלם מחירים מופקעים בשביל זה?! לפעמים אני מרגישה שהבחור לא יודע לתגמל את האנשים שאוהבים אותו. זה מאוד מתסכל. מכירים את ההרגשה? מעניין אותי לדעת, אגב - מתי הרגשתם מתוסכלים מפרינס / שהוא נוקט בדרך לא נכונה?

HeavenlyB

New member
תמיד

מאז ומתמיד פרינס נתן הרגשה כזאת. שלפעמים הוא לא בדיוק נמצא בקשר עם העולם האמיתי. אבל אי אפשר להאשים אותו יותר מידי. הוא באמת קצת מרחף. שוב, כל הדברים האלה, הטובים ורעים, הם אלה שיצרו את פרינס. בלעדיהם זה לא יהיה פרינס

yuDa398

New member
את ממש מצחיקולית...

אוהב את השפה שלך.. רק שאלה אחת, יקריתי, מי זאת המייטה הזאת. רקדנית? חברה ברוולושין או ב-npg? כמישהו שלא גדל על פרינס אלא התחיל לשמוע אותו לפני כחצי שנה בעקבות black sweat אני לא יודע ממש הרבה.

החיבור

New member
אז ככה,

קודם כל, ברוכים הבאים לפורום הקטן שלנו (ואני לא סתם מכנה אותו קטן... זה גם לא משחק מילים שכוונתו לרמוז על גודלו של פרינס... אנחנו פה לבד, בעיניי. אם תקשיבו טוב, אפילו תשמעו את הדי המקלדת ברחבי החלל הוירטואלי. חפיף, אומרים שזה בונה אופי). תמיד כיף לראות אנשים שטרם גילו את מלוא גאוניותו של הבחורצ'יק שלנו ולצרף אותם לפמילייה. Mayte Jannell Garcia נולדה בנובמבר 1973 וזכורה לרוב העולם בתור "אישתו של". כן, כן... הבחור שהבטיח לעולם לא להינשא (כזכור לנו מהדיאלוג המפורסם שהתקיים בינו לבין אביו ב"גשם סגול"), נכנע לכבלי האהבה, התמסר לשלשלאות הפיקציה והתחתן. הוא פגש את מייטה באיזה קונצרט שהאמא הדחפנית שלה לקחה אותה אליו, לאחר שהיא שלחה לפרינס קלטת וידיאו שהמתעדת אותה רוקדת ריקודי בטן. השניים שמרו על קשר במשך מס' שנים. כמובן, שמשום שהבחורצ'יקית היתה בת 16 או משהו כזה בזמנו, הוא לא יכל לעשות איתה הרבה דברים (אההם, אהההם!), אז ברגע שמלאו לה 18 - הוא צירף אותה באופן רשמי אל ה - NPG. ראשית, היא הצטרפה לסיבוב ההופעות של diamonds and pearls ובאלבום הבא שלו ("&lt
-0") היא כבר הפכה לכוכבת הראשית שלו. הם התחתנו בשנת 1996, הביאו לעולם ילד שנפטר זמן קצר לאחר הלידה (מחלה קשה ונדירה) ואז התחילו להסתכסך. חלק אומרים שזה בגלל שהם לא הצליחו להתגבר על טרגיית הילד המנוח, חלק אומרים שאותו מקרה, דחף את פרינס להתקרב לדת ה"עדי יהווה" ושהוא הכריח אותה להצטרף אליו בדרכו החדשה, אך היא סרבה. ת'אמת? מי באמת יכול לדעת. מה שמשנה זה, שבשנת 1998, הם ביטלו את הסכם הנישואים והלכו איש-איש לדרכו. היא, ספציפית, החליפה את הגאון היקר שלנו ברוקר בשקל שעונה לשם טומי לי ושברזומה שלו יש אחת, פאמלה אנדרסון... וגם קלטת לוהטת. פרטים נוספים על הבחורצ'יקית, אפשר למצוא כאן וגם באתר הרשמי שלה. אריאל, ניר... אם מישהו רוצה להוסיף או לתקן - לכו על זה. בכל אופן, מקווה שהתשובה סיפקה
הייתי שמחה לצרף גם תמונות, אבל מערכת תפוז הארורה עושה לי חיים קשים. אריאל, אתה יכול לברר מה הפאקינג קטע של העלאת תמונות לפורום? האם אני היחידה שלא מצליחה?

HeavenlyB

New member
היא בסה"כ שלושה חודשים קטנה ממני

למישהו יש את הטלפון שלה?

HeavenlyB

New member
לגבי התמונות, זה עובד

יש שורה כחולה מתחת לחלון הטקסט שנדמה לי כתוב שם "הוספת קובץ". אם את לוחצת, זה מאפשר להעלות תמונה מהמחשב שלך.

למעלה