maybesure

maybesure

עכשיו ראיתי את התשובה שלך לגבי שאלת המזגנים. "הצחיק אותי הלינק שלך - אם כל כך חם לך למה את תמיד בגולף ארוך" - אהבתי. אך למען הסדר הטוב - הלינק שלי לקוח מהסיגריות אני מעשנת - גולף ארוך. באותו ענין לגבי המזגנים יש הרבה מודעות בעיתונים תתקשר נשלח יועץ, וכו'. אז האם להתקשר לכמה מודעות ולהזמין כמה יועצים. לפי מה אדע מי כן ומי לא.? אני ממש בהתלבטות.

SILIVAS

New member
אני ממליצה לך להזמין יועצים

מפני שאז הם באים, רואים את מידות החדר, את מיקום הבית, וגם מה נדרש לצורך ההתקנה כך שהמחיר שהם קובעים בסוף כולל את הכל. לעומת זאת בחנות הם קובעים מחיר למזגן ומוסיפים התקנה אבל מסייגים את מחיר ההתקנה בכך שאם הם באים ביום ההתקנה ורואים שצריך עוד דברים (תעלות, נקודת חשמל וכו') הם לוקחים עוד כסף . אנחנו מדדנו את החדרים בבית וקיבלנו הצעות מחיר מטרקלין חשמל, ומחסני חשמל ושקם אלקטריק וגם הזמנו הבית את ענק המזגנים, ועוד 2 חברות כאלו וישבתי והכנתי טבלה של השוואות מחירים בסוף החלטנו להזמין מענק המזגנים, אני לא אכתוב מחירים כי לפי מה שהבנתי כבר הייתה עלית מחירים לכבוד הקיץ

הקטע הוא שהיועצים באים

הביתה הם קרציות בטרוף ואת עוד רוצה שאתמודד עם שלושה ?

SILIVAS

New member
../images/Emo6.gif קרציות קרציות אז מה

הם לא יכולים להכריח אותך להזמין אם את לא רוצה גם אני מפחדת ליפול עם מתקינים לא טובים, אבל מקווה לטוב

maybesure

New member
להזמין מתקינים

מה זה יועצים?? הכי טוב יודע המתקין מי שעובד בזה יום יום בשטח, בתכל'ס. ובשום אופן לא ממודעות בעיתונים. ככה נפלנו עם המזגן הקודם שסיפק מיזוג ל 4 חדרים! נעזרנו ב"ענק המזגנים" (כיום "עולם המיזוג") ונפלנו איתם חזק. להזמין רק עפ"י המלצה של מי שכבר התנסה וממליץ לך מנסיון אישי. אני יכולה לומר לך שאצלנו ביישוב יש די הרבה מתקינים וגם ביישובים סמוכים - אבל רק אחד לוקח בגדול, והוא בקושי מפרסם את עצמו! (אולי מודעה קטנה בדפי זהב). הכל מפה לאוזן, המלצות של לקוחות מרוצים. ככה הוא בנה את המוניטין שלו. במזגן הקודם הדפוק שהיה לי הזמנתי אותו לנסות לתקן והוא אפפעם לא לקח כסף כי מראש אמר לי שהמזגן מחוק. תמיד מילא גז, החליף ברז וכו' בתקווה שיהיה פתרון אבל לא הסכים לקחת כסף כל עוד לא וידא שהמזגן תוקן. והוא לא תוקן כי אי אפשר היה לתקן. וכשבחרתי אחרי 4 שנים לחדש את כל המזגנים בקומה העליונה - בחרתי בו. המחיר שלו היה נמוך, הייעוץ מעולה, המזגנים אחלה והשירות ומהירות העבודה מעולים. גם אני ממליצה עליו לחברותי באזור. תתחילי לשאול אנשים: איזה מזגן יש להם, מי התקין, איפה קנו את המזגן עצמו, כמה עלה, והאם הם מרוצים. ככל שהמזגן עתיק יותר ככה טוב. כי מזגן עתיק עם התקנה טובה עם 0 תקלות - זה מה שאת הכי צריכה. שיחזיק שנים. ו... תתחילי לחשוב על הפסקת עישון
. כשתפעילי את המזגן וכל הבית סגור - לא תרצי לעשן בפנים. אני הפסקתי לפני 23 שנה. כל אחד יכול.

את יכולה להעביר לי במסר

את הכתןבת והטלפון שלו? אני גרה בגבעת שמואל מאד פןחדת ליפול בהתקנה. לגבי העיתונים אני מדברת על המודעות הגדולות של חברות מוכרות ששולחים יועץ הי איך ידעת שאני בקטע של סיגריות. אני באמת בקטע של הפסקה וכבר נכנסתי לפורום גמילה מעישון.

מייבי דיברתי עם ההוא

מהמזגנים עכשיו. קודם כל הוא נשמע בן אדם מדהים. נשמע בן אדם שאוהב לעשות טוב לאנשים. כעיקרון הוא לא מגיע למרכז. אך הוא שמע את ההתלבטויות שלי. ולקראת סוף השבוע כנראה שהוא יהיה במרכז. והוא יקפוץ. אעדכן אותך. תודה

בנות בבקשה עוד המלצות לגבי המזגן

מייבי במחשבה שניה אם אקח את ההוא מגבעת עדה מה אעשה אם יהיו לי בעיות אחרי ההתקנה והוא לא כל כך יהיה זמין לבוא. מי מה מי איפה איך כמה למה ומתי............................? אוף אני כבר רוצה מזגן.

maybesure

New member
../images/Emo13.gif שמחה שיכלתי לעזור

את ממש ביצועיסטית..לא חשבתי שתפעלי מהר כ"כ. כן לפימים הוא במרכז בעיקר עובד בשביל ארגונים גדולים. קחי ממנו ייעוץ והצעת מחיר, ובררי לך אצל עוד. קחי את הזמן, הוא לא בנאדם לחצן. אם יש לו פרוספקטים - קחי וסמני מה שהמליץ כדי שתוכלי לשאול את הבאים על אותו דגם כדי לקבל השוואת מחירים נכונה. אגב.. הוא לא לוקח אגורה עד שהכל מותקן. לא מקדמה ולא כלום! בהצלחה

איזה ביצועיסטית. את לא יודעת כמה

זמן, אני חוסכת למזגן. הוא באמת נשמע לי בן אדם אמין ואני באינטואיציה שלי סומכת עלייך משום מה. מבטיחה לעדכן אותך. ומקווה שביום חמישי הוא יירד למרכז. יש לו כאן בת בת 24 שהוא אמר שהוא יבוא לבקר אותה. ובדרך אותי.

maybesure

New member
../images/Emo2.gif לא ידעתי שהוא כזה..מבוגר../images/Emo13.gif

אח שלו למד איתי בכיתה. אם תצטרכי תיקון מחשב אח שלו זה הכתובת. אמינות זה בגנים שלהם כנראה.

נועית10

New member
המלצה שלי

להכנס לחנות של ענק המזגנים, לתת להם את מידות החדרים ובהתאם לזה יתנו לך את גדול וכוח המזגן המתאים לגודל החדר. חשוב לדעת מידות מדויקות של החדרים ע"מ שלא יהיה מזגן קטן מידיי או גדול מידיי. המלצה שלי לגשת לענק המזגנים, אני בעבר עשיתי סקר שווקים הם הכי זולים, אמינים ויש מי שעומד שם מאחורי השירות וההתקנה. ודרך אגב... תמיד אפשר להתווכח איתם לגבי המחיר למרות שמצויין שבמחירון מופיע ככה... וככה.. (איקס מחיר), ניתן לנהל מו"מ לגבי המחיר. אנחנו הצלחנו להוריד אותם בעלויות. את יכולה להתקשר לסניף של ענק המזגנים ליד הבית ולשאול שעות עבודה שלהם ע"מ להגיע לסניף לקבל הצעת מחיר.

maybesure

New member
../images/Emo31.gif לא להתקרב לענק המזגנים!

חאפרים לא מקצועיים.

נועית הקטע לי זה לא לקחת מידות

וכו אלא שמישהו יבוא אלי הביתה יראה את הכל ויתן הצעת מחיר. כיוון שאחר כך כשקונים בחנות ההתקנה בבית שונה ותמיד מוסיפים את זה וזה וזה.......

נועית10

New member
הם גם שואלים אותך בחנות את כל הפרטים

למשל היכן למקם, האם אפשר לשים את התושבת בחוץ ובאיזה מרחק, כדי לדעת אם צריך תוספת או לא הם מעדכנים אותך בהתאם למרחק שיש גישה לצנרת. אלינו לא הגיע נציג ופעמים בבתים שונים אני הזמנתי דרך ענק המזגנים ונתנו את כל האינפורמציה בסניף. הם שואלים הכל וברגע שאת סוגרת הם גם מציינים הכל, מה הם מביאים, מה העלות המדוייקת, נותנים לך הצעת מחיר מדוייקת כולל הכל.

אבל הבעיה היא שאני לא יודעת לענות

על כל השאלות האלו. צנרת תושבת מידות וכו חוץ מלספור את הבלטות בבית לגבי הגודל מעבר לזה אין לי תשובות.

למעלה