MAYBEMOR

DoggyBOX

New member
MAYBEMOR

שסיטרואנים מצוקמקות יפרקו Mים נוצצות??? THE WORLD HAS GONE CRAZY WHAT NEXT? מרוקאים בדניה????!?!

maybemor

New member
בוקסרית :)

דורון דורון... כמה פעמים הפצרתי בך לחדול בשמוש הבוקסרית כמחאה על כך שאמא מתה בשואה? היא לא תשוב!!! אז בבקשה ממך- חדל עם הפיגועים! זה כבר שנים רבות שהתקשורת מאשימה את העם הפלסטינאי המסכן בפשעים שכנגד האנושות ואתה? יושב ושותק. שותק ומכין עוד ועוד גיצרין. די לקיפוח! .Dudi M

Lt ResheF 55

New member
פיגועים... ../images/Emo12.gif פיגועים זה הפשע שהוא

מבצע נגד האנושות?!?!?! שמת לב לצבע של האוטו שלו?!?!? עזוב צבע... ראית את האוטו שלו נוסע? בעצם לא בטוח שהספקת... הוא נבלע מאחורי עדר של אסתיות... מסקנה, תפסיקו לקנות מכוניות ורודות!!!! זה לא גורם לכם להראות טוב!

DoggyBOX

New member
מיצי

עוד ילד שמביא ביד על תמונות של WRX בפורומים של אסתי (= שלב1 :תוציא רישיון שלב2: תוציא את הלשון מהתחת של דודי , הוא מעדיף זרגים גדושים בזרע צרפתי (= אחכ תגיב לטרדים שלא נוגעים לך... פשפש

דיייייייי כבררררררררררר

דייייייי כברררררררר לכתוב בכל פורום שאתה רואההההההה נמאאאאאסססססס בכל פורום לראות את השם שלךךךךךךךךךךךךך Get a lifeeeeeeee גרררררררררררררררררררררררררר

DoggyBOX

New member
דודקהההה

דודי דודי, קודם כל סחטיין על הפונטים בעיברית- אני רואה ש4 כיכרות הלחם ששלחתי לך אכן הצליחו להשיג לך כמה הטבות. עדיף למות באיזה תא גזים עם מספר מדליק על היד לעומת האמא המסכנה שלך שהיינו צריכים לגרד מכביש מספר 6 עם שפכטל שבע שעות אחרי שמרצדס CL60 עברה עליה ב280 קמש ו4 שניות לאחר מכן הגיע וידויי הריגה מהונדה טורבו עסיסית.........אבל אחי היקר- סתכל על הצד החיובי סוף סוף אמא שלך חוותה את "הספורט המוטורי" על בשרה , ובינינו תודה שהיה מדליק לראות את שרידי המוח של אמא מרוחים על גאנט 20 נוצף של קלימן, לזה אני קורא אגב..שמועות אומרות שהגאנט הוא של AMG -----שהקיצור מגיע מ.. "Aewwwww Mom's Gone"

maybemor

New member
מה פתאום לחם??

התקמבנתי בעזרת תמונות העירום שלחת לי של אחותך בת העשר סחטין לא ידעתי שהן מדממות מגיל כל כך צעיר ספורט מוטורי? מה זה? זה בגרמנית? כי אני לא מבין נאצית. צ'טערת אבל הברזתי לעשן במעברות עם יודל'ה כשלימדו אותנו שפות זרות במקיף 'ע' "חולות" בת-ים. וחוץ מזה AMG זה Another Marokaai (that never saw a) Gestapo :)) .Dudi M

למעלה