Maybe she will?

noosh

New member
and

every time she sneezes I think it's love (טוב, צריך לענות על זה, אינ אענה. והרקווסט היה לשיר התשיעי דווקא, לא? או שאת לא מתייחסת אליי
.) -כבר הספקתם להצטנן החורף? בראש השנה... זה לא נחשב חורף. בחורף אני לא חולה. -מה הכי עושה לכם לחלות? פיזית? לא יודעת. מנטלית, אני חושבת שהתנשאות. -מה יש מסביבכם? זה תלוי מתי. הכי חשוב שיהיו שם הדברים שמחברים אותי -מי/ מה לא נמצא שם? אנשים שאני לא רוצה שיהיו. -איזו הלוואה אתם צריכים לקחת? אני צריכה ללוות סבלנות. והשלמה. -מה מתמוטט אצלכם? יותר מדי החלטות. -אהבה היא באמת כזו קטנה? לא, לא אם היא אהבה -מישהו גורר את הרגליים שלכם עבורכם? לא. -מה אתם מסתירים? אתם עושים את זה טוב? אפילו ממני -מי/ מה מתקרב לעברכם? זה בדיוק בזמן? אני לא רואה, אבל שיגיע -איזה חלומות אתם חולמים? אני כבר לא זוכרת. -יש משהו יפה בשנאה לדעתכם? יש משהו יפה בכל רגש. לפעמים צריך למנוע מזה לעוור. הודגש באמצעות מדגישומטיק

&

-כבר הספקתם להצטנן החורף? עכשיו כן! גרר. -מה הכי עושה לכם לחלות? כשאני הולכת עם פחות מדי בגדים, או פחות מדי נעליים, בפחות די מעלות צלסיוס..?
-מה יש מסביבכם? זו שורה כ"כ חזקה. שיש מסביבה את כל מה שהיא לא מחפשת.. כאילו, את הכל חוץ ממנו. יש בזה משהו. אבל האמת, שיש מסביבי גם את מה שאני כן מחפשת. אני חייבת להודות. -מי/ מה לא נמצא שם? כנ"ל.. -איזו הלוואה אתם צריכים לקחת? מהבנק
פחח. וגם, שוב השיר הזה קולע.. -מה מתמוטט אצלכם? *צונזר*.. -אהבה היא באמת כזו קטנה? לפעמים בדיוק בגלל זה היא כ"כ קשה וכואבת. -מישהו גורר את הרגליים שלכם עבורכם?
-מה אתם מסתירים? אתם עושים את זה טוב? כבר לא. או שאולי בעצם כן. אני כבר לא בודקת. -מי/ מה מתקרב לעברכם? זה בדיוק בזמן? לא תמיד. -איזה חלומות אתם חולמים? חח. שיהיו טובים יותר.. בואנה, יצאתי שלילית משו.. -יש משהו יפה בשנאה לדעתכם? תלוי איזה. של טורי, אולי

למעלה