Maybe she will?

Maybe she will?

אני דוקא חשבתי על השיר התשיעי באלבום, אבל קיבלתי רקווסט לשביעי. אז הפעם. Caught a Lite Sneeze . -כבר הספקתם להצטנן החורף? -מה הכי עושה לכם לחלות? -מה יש מסביבכם? -מי/ מה לא נמצא שם? -איזו הלוואה אתם צריכים לקחת? -מה מתמוטט אצלכם? -אהבה היא באמת כזו קטנה? -מישהו גורר את הרגליים שלכם עבורכם? -מה אתם מסתירים? אתם עושים את זה טוב? -מי/ מה מתקרב לעברכם? זה בדיוק בזמן? -איזה חלומות אתם חולמים? -יש משהו יפה בשנאה לדעתכם? וסתם בשיטוטי אחרי השיר הזה, מצאתי את זה:
"He was a lite sneeze, and not the flu. Guys would like to think they're the flu, but sometimes they're just a 'h'achoo' "
גאוני כרגיל... ותהנו.

שהשמש תמשיך לחמם ככה!

זה נהדר! איזה יום לטיולים ואני רוצה לציין שהרעיון הזה לשאלון דרך כותרות שירי אלבומים הוא נחמד ומקורי!!! טוב אז ככה : כבר הספקתם להצטנן החורף ? בכל רגע כמעט,הקור של י-ם שובר עצמות ממש! מה הכי עושה לכם לחלות ? קור שובר עצמות וחוסר שינה מה יש מסביבכם ? כרגע הירוק הנהדר של הקיבוץ שלי והר גלבוע,ממחר הרי י-ם! מי/מה לא נמצא שם ? הורים שלי לא נמצאים בבית,הממלכה כולה שלי! איזה הלוואה אתם צריכים לקחת ? שום דבר,למזלי.... מה מתמוטט אצלכם ? שום דבר,למזלי.... אהבה היא באמת כזו קטנה ? שאלה טובה,הדברים יכולים להיות קטנים,האהבה נשארת גדולה מישהו גורר את הרגליים שלכם עבורכם ? לא וגם אף אחד לא יעשה זאת בשבילי...אדם לאדם זאב.... מה אתם מסתירים ? אתם עושים זאת טוב ?
מי/מה מתקרב אליכם ? לא בדקתי אבל אני מקווה שהזה או ההוא/יא יהיו נחמדים וטובים איזה חלומות אתם חולמים ? לאחרונה המון חלומות עם קונצרטים בהם אני משתתפת יש משהו יפה בשנאה לדעתכם ? לא,ממש לא,אבל טבעי להרגיש אותה,לא טבעי להדחיק אותה! שבת שלום!

behappy

New member
את תתרגלי אליו!

אני, ילדת-קיץ מושבעת, אחרי 5 שנים פה- מאוהבת בחורף!!

אין כמו שמש ביום חורפי

בשביל להעלות ולו חיוך קטן ואין כמו חורף קר שמזמין איתו להוציא את כל הסוודרים,המיעילים והצעיפים מהארון. אני,ילידת סתו נצחית,מחפשת את האיזון....

אוי. {סתם SIDENOTE..}

היה לי בדיוק כזה. עכשיו. ממש עכשיו. אני עדיין קצת מתעטשת. אבל כבר כמעט ולא... טורי, מלכה. בחיי. ואני ממש מסמפטת את הפורום הזה..

פלוטו24

New member
אני חולה../images/Emo186.gif

-כבר הספקתם להצטנן החורף? ברגעים אלו ממש... -מה הכי עושה לכם לחלות? חוסר שעות שינה. -מה יש מסביבכם? החדר שלי (אוהב אותו מאד - הוא הקופסה הפרטית שלי) -מי/ מה לא נמצא שם? כרגע אחותי באה לבקר, אז היא נוכחת בחדר. -איזו הלוואה אתם צריכים לקחת? למזלי לא. אבל עוד קצת כסף לא היה מזיק. -מה מתמוטט אצלכם? אני... תקופה לא קלה וחוסר שיות שינה קיצוני. למזלי, השלמתי חלק בלילה האחרון. -אהבה היא באמת כזו קטנה? תלוי איזה סוג אהבה. לי הייתה אחת גדולה, אבל היא הסתיימה מזמן.
-מישהו גורר את הרגליים שלכם עבורכם? המוח. -מה אתם מסתירים? אתם עושים את זה טוב? בזמן האחרון הפסקתי לספר יותר דסרים ששמרתי לעצמי, אני צריך להפסיק עם זה. -מי/ מה מתקרב לעברכם? זה בדיוק בזמן? לצערי אני די בודד בזמן האחרון. -איזה חלומות אתם חולמים? בעיקר על העבודה (אולי כי אני חי שם רוב הזמן). -יש משהו יפה בשנאה לדעתכם? ממש לא. זה רגש חזק מידי שדי מפחיד אותי לחוש אותו. יש רק שני אנשים שאני ממש, אבל ממש שונא וזה שייך לעבר. למזלי הם לא חלק מחיי יותר.

cofortably numb

New member
הממ..

כבר הספקתם להצטנן החורף? כן,לצערי.(טוב נו,ירושלמית =/ ). -מה הכי עושה לכם לחלות? אנשים
-מה יש מסביבכם? שמש,בעע. -מי/ מה לא נמצא שם? חופש,ושקט,חיים. -איזו הלוואה אתם צריכים לקחת? של שכל. -מה מתמוטט אצלכם? כל מה שבניתי. -אהבה היא באמת כזו קטנה? חד משמעית לא.כל עוד זו אהבה. -מישהו גורר את הרגליים שלכם עבורכם? משתדלת שלא. -מה אתם מסתירים? אתם עושים את זה טוב?הרבה,וכן. -מי/ מה מתקרב לעברכם? זה בדיוק בזמן? המוות. -איזה חלומות אתם חולמים? אוי אלוהים,עזבו. -יש משהו יפה בשנאה לדעתכם? כן,ולהפך. אהבתי..מאוד.

Shame in you

New member
חיחיח

איך השאלון הזה מתאים לי... כבר הספקתם להצטנן החורף? קצת -מה הכי עושה לכם לחלות? החיים שלי, העצבים, הלבד -מה יש מסביבכם? רק חרא -מי/ מה לא נמצא שם? כל מי שאני הכי צריכה -איזו הלוואה אתם צריכים לקחת? של כסף כדי לקנות דיסקים, ושל רגיעה פנימית -מה מתמוטט אצלכם? הכל כבר התמוטט ממזמן, אבל לאחרונה זה השפיות שלי -אהבה היא באמת כזו קטנה? אהבה זה איכס -מישהו גורר את הרגליים שלכם עבורכם? לא. אף אחד לא מוכן -מה אתם מסתירים? אתם עושים את זה טוב? מאוד -מי/ מה מתקרב לעברכם? זה בדיוק בזמן? התמוטטות עצבים? -איזה חלומות אתם חולמים? סיוטים -יש משהו יפה בשנאה לדעתכם? כן

להלה

-כבר הספקתם להצטנן החורף? בהחלט. -מה הכי עושה לכם לחלות? חיידקים! -מה יש מסביבכם? חיידקים! -מי/ מה לא נמצא שם? אהה... אני חושבת שכולם במקומם. -איזו הלוואה אתם צריכים לקחת? לא צריכה. -מה מתמוטט אצלכם? זה לא המשך של השאלה הקודמת, נכון? ובכן מתמוטטים קצת הלימודים כי הבסיס רעוע, אבל אני אתגבר. -אהבה היא באמת כזו קטנה? כנראה שכן. -מישהו גורר את הרגליים שלכם עבורכם? לא. -מה אתם מסתירים? אתם עושים את זה טוב? לא מסתירה. -מי/ מה מתקרב לעברכם? זה בדיוק בזמן? אני חושבת שהם כולם קצת התרחקו עכשיו. -איזה חלומות אתם חולמים? אומנותיים, לאחרונה. -יש משהו יפה בשנאה לדעתכם? היא יפה כמעט כמו אהבה, אולי עיוורת עוד יותר.

My heart comes undone

כבר הספקתם להצטנן החורף? קצת ליחה, שיעולים. ופעם דיברתי ואז נגמר לי הקול, והתחלתי להחנק. הכי ליט סנייז. מה הכי עושה לכם לחלות? "They make me sick, you make me sicker" והרבה דברים:) מה יש מסביבכם? הרבה חיילים. מלא מהם טיפשים. מי/ מה לא נמצא שם? אח, כבר אמרתי לך שזה קשה מידי? איזו הלוואה אתם צריכים לקחת? לא צריך
מה מתמוטט אצלכם?
אהבה היא באמת כזו קטנה? לחלוטין. מישהו גורר את הרגליים שלכם עבורכם? לצערי לא. מה אתם מסתירים? אתם עושים את זה טוב?
מי/ מה מתקרב לעברכם? זה בדיוק בזמן? אף אחדO: איזה חלומות אתם חולמים? יש לי חלומות מפחידיםO: סתם. באמת חלומות מטרידים[חלקם על סקס, אז לא נפרט
] יש משהו יפה בשנאה לדעתכם? כשאתה מקבל יחס על השנאה, כשלא אתה סתם בוכה לעצמך.

היו לי פעם חלומות כל כך גדולים../images/Emo79.gif

-כבר הספקתם להצטנן החורף? כן, אבל באמת Lite. -מה הכי עושה לכם לחלות? זה וזה. -מה יש מסביבכם? יותר מדי שטויות. -מי/ מה לא נמצא שם? כזה שאפשר להוסיף לו את ה' הידיעה. -איזו הלוואה אתם צריכים לקחת? אומץ. -מה מתמוטט אצלכם? לא מתמוטט. עובר מצב צבירה. -אהבה היא באמת כזו קטנה? אני רוצה להאמין. -מישהו גורר את הרגליים שלכם עבורכם? לא חושבת. -מה אתם מסתירים? אתם עושים את זה טוב? הכי טוב
. -מי/ מה מתקרב לעברכם? זה בדיוק בזמן? אני לא כל כך בטוחה. -איזה חלומות אתם חולמים? גדולים. -יש משהו יפה בשנאה לדעתכם? המסירות.

behappy

New member
איזה ציטוט מוצלח../images/Emo9.gif

-כבר הספקתם להצטנן החורף? לא בחורף, בסתיו. לפני.. ממ.. חודש וחצי בערך. -מה הכי עושה לכם לחלות? כאב לב ועייפות -מה יש מסביבכם? הרבה עננים, אוויר, סתיו, ומטלות. -מי/ מה לא נמצא שם? מישהו שאפשר לשיר לו את all I want של ג'וני, שנדבק לי לאחרונה -איזו הלוואה אתם צריכים לקחת? כסף, ועוד כמה שעות ביממה. -מה מתמוטט אצלכם? איך שוקו פריך אמרה? לא מתמוטט. עובר מצב צבירה. עוד ציטוט גאוני!
-אהבה היא באמת כזו קטנה? לא, כשזו אהבה-אהבה ממש לא. -מישהו גורר את הרגליים שלכם עבורכם? חלילה. לעולם לא עוד. -מה אתם מסתירים? אתם עושים את זה טוב? הרבה מהעבר. זו לא הסתרה. זה פשוט גמני עברתי מצבצבירה מאז
-מי/ מה מתקרב לעברכם? זה בדיוק בזמן? עוד קצת התבגרות. נראה לי שזה הזמן. -איזה חלומות אתם חולמים? מוזרים!!!
-יש משהו יפה בשנאה לדעתכם? לא. יש משהו עצוב בשנאה..

F a l k o r

New member
הנה חזרתי (בערך)

מסתבר שהלימודים גוזלים את חיי וזמני, הרבה יותר ממה שציפיתי שהם יצליחו לעשות.. ועכשיו אני חולה ומיותם בבית, אז יש קצת זמן לאינטרנט
ולהלן תשובותיי: כבר הספקתם להצטנן החורף? כן, בימים אלו ממש. יופסקו עונות המעבר האינסופיות. מה הכי עושה לכם לחלות? אנשים שלומדים איתי בכיתה, באים חולים לבית הספר ומשתעלים בכיתה עם חלונות סגורים. וגם הרגל מגונה ללבוש חולצות קצרות. כמעט תמיד. מה יש מסביבכם? החדר שלי. דווקא נחמד בו. מי/מה לא נמצא שם? 6 בנות מהוואי בביקיני זעיר, שבטוחות שאני הדבר הכי נפלא שקרה לאנושות מאז המצאת הלחם הפרוס. ובאמת- אין לי משהו ספציפי.. אולי הסרטים שרציתי לקחת מהספריה ולא היה לי כוח לסוע להביא.. יצאתי לידי חובה
איזו הלוואה אתם צריכים לקחת? שכר לימוד, שכר דירה, הוצאות שוטפות.. יש למישהו 100000 פאונד שהוא לא צריך? (למה דווקא הסכום הזה? גם לי אין מושג, אבל נשמע מגניב לקבל כזה.) מה מתמוטט אצלכם? גשר לונדון, עלמתי. אהבה היא באמת כזו קטנה? אם היא לא הדדית, אז בטווח הארוך, יש בזה משהו. מישהו גורר את הרגליים שלכם עבורכם? כן, אחת האונות במוח שלי. לא זוכר איזו. מה אתם מסתירים? אתם עושים את זה טוב? -אני? מסתיר משהו? בחיים לא! מה יש לי להסתיר? (אני עושה את זה עד כדי כך טוב..) מי/מה מתקרב לעברכם? זה בדיוק בזמן? ההחלמה (ולא אשתו של עמיר פרץ), ויפה שעה אחת קודם. איזה חלומות אתם חולמים? משתנה, בד"כ כאלו שמרגישים מאוד מציאותי במהלך החלום וקשורים לדברים שקרו לא מזמן, או שרציתי שיקרו. יש משהו יפה בשנאה לדעתכם? לא היינו יודעים להעריך אהבה אם לא הייתה קיימת שנאה, אז אני מניח שכן. עד כאן..

Blood Roses

New member
בא לי גם../images/Emo9.gif

-כבר הספקתם להצטנן החורף? לא
-מה הכי עושה לכם לחלות? עמידה במקום; לא להתקדם. -מה יש מסביבכם? יותר מדי דברים, בצורה מבלבלת. -מי/ מה לא נמצא שם? יציבות והחלטיות. -איזו הלוואה אתם צריכים לקחת? אומץ. -מה מתמוטט אצלכם? עדיין לא בניתי דבר גדול מספיק שיכול להתמוטט. -אהבה היא באמת כזו קטנה? עדיין לא יודעת. -מישהו גורר את הרגליים שלכם עבורכם? לא חושבת, אבל אני חושבת שזה די נחוץ לי. -מה אתם מסתירים? אתם עושים את זה טוב? אני חושבת שיותר מדי טוב
-מי/ מה מתקרב לעברכם? זה בדיוק בזמן? לא רואה שום דבר כזה כגע, נקווה שזה בגלל שעדיין לא הזמן
. -איזה חלומות אתם חולמים? טיפשיים וכאלה שאני לא זוכרת. -יש משהו יפה בשנאה לדעתכם? לאלאלא.

yuval k

New member
~

-כבר הספקתם להצטנן החורף? לא משהו רציני -מה הכי עושה לכם לחלות? עייפות
-מה יש מסביבכם? אוויר חם ומחניק, אבל זה בסדר כי זה אומר שהיו פה חברים קודם -מי/ מה לא נמצא שם? סדר. יש פה יותר מדי בלאגן -איזו הלוואה אתם צריכים לקחת? זמן. אני צריך זמן. ועוד יותר מזה, בגרות -מה מתמוטט אצלכם? אני, כי אני עייף, אבל זה בסדר כי רק 19.30 ויש עוד זמן עד שצריך ללכת לישון -אהבה היא באמת כזו קטנה? I wouldn't know -מישהו גורר את הרגליים שלכם עבורכם? לא. -מה אתם מסתירים? אתם עושים את זה טוב? די עם הדיוק הזה. לא מסתיר כלום, וחבל -מי/ מה מתקרב לעברכם? זה בדיוק בזמן? שום דבר, למען האמת, וחבל -איזה חלומות אתם חולמים? חלומות מוזרים ממש. אני חושב שלאחרונה חלמתי על המורה הראשונה שלי לפסנתר ואיך שהיא לא תהיה מרוצה מאיך שאני עכשיו -יש משהו יפה בשנאה לדעתכם? אפשר להסתכל על זה כך

למעלה