may the force be with you all!

WinterPerson

New member
may the force be with you all!

שלום לכם חברים יקרים, מזמן לא הייתי פעילה כאן בתפוז אבל מכיוון שאהבתי למלחמת הכוכבים איננה יודעת גבולות ובגלל שאני לא מוצאת לאחרונה אנשים שמטורפים אבל אני מתכוונת- מטורפים, על מלחמת הכוכבים, החלטתי לנסות בפורום הקט. בקרוב מגיע האייקון, ואני מקווה שלא ייבצר ממני להגיע ע"י שעריו המשביזים של הבסיס... אז ככה שמי בישראל אורלי ואני חיילת בחיל האויר. יש לי תפקיד די מגניב, המקום שבו אני נמצאת הוא כמו הברידג' במסע בין כוכבים... מאז ומתמיד אהבתי מטוסים ולשמחתי אני עוסקת בהם יום יום... אני אוהבת אהבה גדולה את מלחמת הכוכבים, אבל רק תרשו לי לציין שאני מאוכזבת במידה מסוימת מהתפתחות העלילה בסרט האחרון. זה סרט מדהים ומטורף אבל ההתדרדרות של אנקין היתה יכולה להיות אחרת, הרבה יותר איכותית...תסכימו איתי? רציתי לברך את כולכם בברכת שנה טובה ומאושרת, הרבה בריאות והרבה מד"ב, ולשאול כמה דברים =] ראיתם את הסרט המכובד "מוכרים בלבד 2"? CLREKS2 יש שם (ובכלל גם בסרטים אחרים של קווין סמית') ויכוח ממש מגניב (אני לא רוצה להרוס למי שלא ראה)

Nogmor

New member
ברוכה השבה!

כן, הפורום לא יותר מדי חי, והאמת אני פה רק בגלל שלפני כמה ימים ראיתי את כל השישה ברצף, תכל'ס. הסרט השלישי שמתי לב, הוא יותר מדי "סוגרני", כלומר, זה ממש קשה לראות את השישיה ברצף כי הוא סוגר המון פינות שנשאלות רק אם רואים את כל השלישיה הישנה ורק אז עוברים לשלישיה החדשה..

מ א ג ר ט

New member
ברוכה השווה!

בהחלט הורגשה אכזבה מהסרט האחרון, והיו כמה שרשורים פוריים בנושא לא מזמן. איקון מגיע, ואיתו השאלה- מי מהפורום הולך להיות שם? אני בטוח שכן. מי עוד? שנה טובה!

ברוכה השבה!

ומה שאמרת על השלישי, לדעתי ההדרדרות דווקא הוצגה יפה. אני לא הרגשתי שזה לא נראה אמיתי, ובהחלט לא התאכזבתי, אבל כל אחד ומה שהוא חושב.

advanced soul

New member
מסכים

הסרט השלישי הוא סרט די טוב, לכל הדיעות. אם הייתי משנה משהו בו, אז רק עוד יותר קישוריות לטרילוגיה הישנה, כמו הכנסת נחיתת יודה על דאגובה לסרט עצמו...אולי הייתי מפרט עוד יותר עולמות בסצינת פקודת 66, סתם כדי לעורר דימיון....צילום יותר ארוך של טארקין וויידר... אבל בגדול לא הייתי משנה הרבה. הסרט מעולה. כולל ההידרדרות של אנאקין

steve2

New member
בוקר טוב וחג שמח../images/Emo27.gif

אני חייב
לדעתי, השלישי כמובן טוב מהשלושה, על זה אין שום צל של ספק-כמובן אם משווים אחד לאחד-כסרט מד"ב הוא אפילו טוב ואף מאוד, אך כהשוואה לטרילוגיה הוא מאוד מאכזב, וזאת מכיוון שישנה הרגשה שלוקאס "האכיל" אותנו בכפית, כאילו שהקהל אינו יודע לקשר דברים-זה עלבון לאינטילגנציה-כל הדברים היו צפויים מראש, אני מסכים שיש להראות אותם בכדי לחבר את השלישי לטרילוגיה, אבל למה בצורה בנאלית כ"כ...מה שמצחיק ששום סרט/סיפור/הפקה של לוקאס אינו בנאלי עד שהגיע אלינו אפיזודה 1, טענתי ואנ אטען שוב כי את הפרילוגיה הוא עשה בכדי להרוויח כסף וכמה שיותר לכן "לא היה לו כוח" להשקיע כמו שצריך בפרילוגיה, לפי שמועות מעריצים ירדו אליו חזק והוא קיבל אף איומים לאחר השני, לכן החליט קצת יותר להשקיע בשלישי מבחינת סרט(ורואים זאת היטב כהשוואה לשני הראשונים), כ"כ היה הרבה פוטנציאל לפרילוגיה, היה יכול היה לעשות אותו בצורה הרבה ותר איכותית כפי שזכור מהטרילוגיה(הרי אותו אדם יצר את זה), אם לא כסף שסינוור אותו-אז מה כן גרם לו להתחרפן כ"כ עם הפרילוגיה. יהיו פה אין סוף דיונים, על איכותם של סרטי הפרילוגיה, אבל העובדות בשטח, שחוץ מסרטים שגרפו מליוני מליונים(כמובן רכבו על הצלחת המקור), הסרטים משוחקים ומבוימים בצורה מחפירה ומזלזלת, חוץ מכמה אלמנטים שמזכירים שאכן מדובר בתעשיית STAR WARS, אך אין זה מספיק לסיפוק החוויתי שיש לי מהטרילוגיה שכה אהבתי בילדותי. חבל....

מה לעשות

תמיד יהיו ויכוחים האם הטרילוגיה החדשה היא חרא והאם המילה פרילוגיה קיימת. כבר היה על זה דיון פה לפני שבועיים בערך.

Y. Welis

New member
הייתי משאיר את התסריט המקורי

זה שמובא בספר עם האיורים. הוא כלל כמה שינויים משמעותיים שהסבירו טוב יותר את מעברו הסופי של אנאקין לצד האפל בקרב עם ווינדו. וכמובן הייתי מחליף את לוקאס (רק בבימוי השחקנים כמובן) במישהו טוב יותר.

Y. Welis

New member
שם התסריט, למי שמעוניין

Star Wars Episode Iii Revenge Of The Sith Illustrated Screenplay.pdf הוא גם כולל סצינות שנוספו בגירסת ה-DVD, ואולי גם כאלה שלא נכללו בו.

למעלה