May the force be with me?
אני מקווה מאוד... יש לי בגרות באנגלית... היי לכולם. אני ריקי, מכורת SW כבר 4 ימים. כן כן, 4 ימים (ההתמכרויות שלי נוטות להיות מגוזמות במקצת). בינתיים ראיתי את כול הטרילוגיה החדשה, שדיי נהנתי ממנה.
(למרות שכתוב בכותרת הפורום "נקמת הסית') ורק משהו שרציתי לחלוק (ולא היה עם מי כי משום מה כולם מתכחשים פה לעובדה שזו אכן טרילוגיה מדהימה)- ההסבר של לוקאס להפיכתו של אנאקין לדארת ויידר דיי.... מטופשת. הוא ניסה כביכול להפיל את זה על שגעון אהבה (כמו שאמר גם השחקן שמשחק את אנאקין). אם זה היה בגלל אהבה אז: א. הוא לא היה מנסה להרוג את פאדמה ??? ב. הלוד הסית'י (שאת שמו אני לא זוכרת... תנוט לי זמן...) אמר לו שהיה רק אדם אחד שידע איך למנוע את המוות. האם אנאקין היה כול כך מטומטם(או יהיר, רעיון שיותר מתקבל) לחשוב שהוא יעלה על הסוד בתוך חודש-חודשיים? ועוד משהו- אני לא מאמינה שהילד החמוד והנלהב מהסרט הראשון הפך לרוצח ילדים! אני היחידה שעמדו לה דמעות בעיניים כשהפאדוואן(נראה לי שככה אומרים את זה) הקטן שאל אותו "מה אני אמור לעשות?" ובתגובה אנאקין שולף את חרבו מלאת הזרחן?
אני מקווה מאוד... יש לי בגרות באנגלית... היי לכולם. אני ריקי, מכורת SW כבר 4 ימים. כן כן, 4 ימים (ההתמכרויות שלי נוטות להיות מגוזמות במקצת). בינתיים ראיתי את כול הטרילוגיה החדשה, שדיי נהנתי ממנה.