May I open the 1st Alan Topic?

Penny s

New member
May I open the 1st Alan Topic?

Alright ladies, You get the chance to co-star alongside the divine Mr.Rickman in one of his many movies.. Now, which part would you choose? I´d choose to play Maid Marian in "Robin Hood PoT". That way I´d tell Robin to sod off and then marry the Sheriff of Nottingham instead

Dracos girl

New member
../images/Emo6.gif אהבתי!!!

אמממ... בואו נראה... אני יודעת! הייתי רוצה לשחק איתו ב"הארי פוטר" - השיפור, בו אני הרמיוני ויש לנו אהבה אסורה.. *חיו"ז* אההה החיים טופים!!!
וגם ככה הייתי מקבלת 100, אז ככה יש לי גם...אממ.. הנאות אחרות...

מלאכית16

New member
אוו!!! טופיק חמוד!! ../images/Emo110.gif

אני הייתי רוצה להיות בתאני מדוגמה......ולפתח לי רומן קטנטן עם מלאך אלוהי....וכמובן להיכנס להריון ממנו.....

Dracos Love

New member
האהא@@../images/Emo108.gif

אני רוצה להיות טום פאלטון שמחליף איתו מבטים מפתים במשך שיעור שיקויים בסרט הראשון

מלאכית16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo110.gif

יפה ניצלת טופיק זה למטרותיך האישיות והזדוניות....גביריתי הצעירה....מיס טל....

Minerva

New member
המממממממממממממממממ......

כל תפקיד.
אוקיי, אוקיי.... *מתנערת* אולי גמני אלך על בת´אני... הסצנה הזאת עם היד... נו, זה ברור. מצד שני הגיוני יותר לשחק בHP... את... "הבחורה הסתורית משנה שביעית שנמצאת משום מה במשרד של הפרופסור סנייפ והוא כל הזמן שולח לעבר מבטיים מרושעים וזדוניים"- אז מה אם אין כזאת!? עכשיו יש!

Minerva

New member
רגע...

אולי עדיף לי להיות הזמרת הזאת מ"טקסס" שרוקדת איתו...

מלאכית16

New member
אני הייתי מציעה לך להיות ../images/Emo110.gif

השחקנית מרספוטין...כי הם עושים כל מיני דברים *שיעול* שאת בטח היית רוצה לעשות איתו.....או כל מעריצה שלו הייתה רוצה לעשות איתו....

Penny s

New member
okay, I´ve changed my mind

I´d like to be Sharleen [see: attached photo], just for one day..Oh, the things that I´d do to Alan..We´d be doing a lot more than just dancing

Minerva

New member
אוקיי....../images/Emo99.gif

אבל הריקוד הזה שלי טקסס פשוט.... TOO SEXY!

למעלה