May I have your attention please?

Outlast

New member
May I have your attention please?

אוקיי... דיברנו על זה די מזמן, אבל זה יוצא לפועל עכשיו: נועה, המביאה לשידור (מה זה? תשאלו אותה...) של הישרדות תגיע הנה ותענה על השאלות שלכם. נועה היא (בין השאר) המנהלת של פורום טלויזיה כאן בתפוז. הניק שלה הוא ´קומנדר סוזן איבנובה´. כל שאלה שיש לכם (מה בעצם היא עושה, למה תירגמו דברים ככה וככה וכו´..) שרשרו לכאן ונועה תיכנס ותענה [היום, מחר, מחרתיים..]. זהו, שיהיה לנו בכיף...

HoNeY14

New member
שאלה../images/Emo117.gif

מתי הישרדות 4 תיגמר? אם אפשר אז תאריך מדיוק

Boran

New member
הצעה חשובה למביאה לשידור ../images/Emo58.gif

בהרבה מקומות במהלך העונה הרביעית נליה אומרת "Oh My Heck!", והביטוי הזה הפך להיות קלאסיקה של הישרדות, ומדגישים את זה בפרק האיחוד, ולדעתי כדאי מאוד להפוך את זה לביטוי מוזר ומיוחד גם בעברית, משו כמו "עזאזלים אדירים" או משהו כזה...

מעניין....(תשובה לשאלת הספוילר)

חבל מאוד שלא חשבנו על זה קודם. כבר עברתי את חצי מהפרקים... אני אעבור מחר על הפרקים שעוד יש לי לעשות, ונראה...

shira245

New member
שאלה....

-האם כל הפרקים של הישרדות 4 מתורגמים וערוכים?? -האם יש לך לפעמים בעיות עם התרגום?? ועוד שאלה כללית... -מכל הסדרות שאת "מביאה לשידור" איזה את הכי אוהבת?

Outlast

New member
גם לי יש שאלה...../images/Emo181.gif

קודם כל- הפרקים משודרים בדיוק כמו שהם מגיעים? זאת אומרת, בישראל לא עושים שום עריכה ושינויים? - מי (ואיך) מחליט איך לתרגם סלנג אמריקאי? - כמה זמן בערך לוקח לעבוד על פרק אחד? היו לי עוד כמה, אבל שכחתי...

shira245

New member
עוד 2 שאלות...... ../images/Emo13.gif

מה הוא בעצם התפקיד שלך?
האם את מתכוונת לצפות בהישרדות 4?והאם יש לך שורד מועדף מהעונה הזאת? כנ"ל לגבישאר העונות...

מה התפקיד שלי

אני התחנה הכמעט סופית. אחרי שהפרק חוזר מתרגום ועובר עריכה לשונית הוא מגיע אליי. אני בעצם "משדרכת" בין התרגום - הטקסט - לבין הפרק עצמו. בהישרדות במיוחד מדובר בקבלת הרבה החלטות, כמו למשל הצורה של ה"סופרים", כלומר, אני מחליטה מתי יופיעו כל מיני דברים על מסך, כמו שמות או ציון זמן וכאלה. וכמובן, אני כל הזמן עושה שינויים תוך כדי צפייה ועריכה. עצירה כל הזמן... גם כשמדובר במתרגמת טובה. ויש כמובן פרטים טכניים, כמו למשל בסדרות שיש כתוביות קרדיטים ואז יש צורך להשחיר חלק מכתוביות התרגום. כמו שאמרתי, אני התחנה הכמעט סופית. אני לא מתכוונת לצפות בהישרדות 4 כי: א. אני צופה בה עכשיו. ב. כי אני לא אהיה בארץ. שורד מועדף? בעונה הנוכחית? ממש לא. כולם שם חלאות, תוקעי סכינים בגב ושקרנים. צר לי. אני יחסית מרוצה לגבי המנצח/ת. עונות קודמות: בעונה הקודמת, שגם אותה הכנתי, חיבבתי ביותר את טריסה. :)

תשובה לאאוטלאסט

כן, הם מגיעים ועובדים עליהם כמו שהם. יש מה שנקרה "גרסא בינלאומית" בניגוד לגרסא אמריקנית, אבל זה לא קשור לתכנים אלא יותר לצורה, לקרדטים בסוף ול"סופרים" במהלך כל פרק. "סופר" - זה כתובית שמוםפיעה נניח מעל ראש של בנאדם ואומרת מה שמו וכאלה... בגרסא המשודרת בארץ הסופרים יורדים. סלנג - תלוי במתרגמת ובעורכת הלשונית. יש דברים שלא עוברים בעברית. יש דברים שלא נוח לנו לומר בעברית. כמו למשל המילה "להתחרפן" כתרגום נגיד לFREAKING OUT... יש כל מיני אילוצים. כמה זמן לוקח לעבוד על פרק אחד? נטו או ברוטו? כי ברוטו - בכיף שבוע לפחות, עד שהכול זהה. נטו - המתרגמת עושה את עבודתה ומעבירה הלאה.. אבל תמיד יש איזו המתנה קצרה בין שלב לשלב..

תשובה לשירה

כן, כל הפרקים מתורגמים וערוכים, כולל הספיישלים,ף כלומר אלו שהם לא פרקים רגילים כמו פרק האיחוד, ופרק הRECAP המעצבן (שלא ברור לי למה בכלל טורחים). בעיות עם התרגום? בשביל זה לפני תחילת העונה בוחרים מתרגמת אחת ויחידה שיודעת את העבודה, ואחרי שפרק או שניים עוברים על הכול, מתקנים שגיאות כרוניות ועושים הערכה מחדש, וגם קובעים כל מיני דברים, לשם הקונסיסטנטיות, כמו למשל איות של שמות, סתם לדוגמה. מכל הסדרות שעשיתי מה הכי אהבתי? שליפה מהשרוול? "אוז". כן, אוז הייתה תענוג ענקי! אני גם נהנית לעבוד על אלי מקביל, אם כי אני לא סובלת את הסדרה.. קשה להסביר, מה?

אתה מתכוון להישרדות 4?

איי המרקיזה. אם כן, בוודאי, החל מהחודש (יולי). ממש בימים אלו אני שוקדת על הכנה של פרקי העונה הרביעית. זה מה שעשיתי היום, וזה גם מה שמצפה לי מחר...

mishmesh

New member
שאלות:

1. האם את עצמך צופה בהישרדות
2. למה עשו בAXN הפסקה בין העונה השלישית לרביעית
3. האם רכשתם את הזכויות גם לעונות שאחרי הרביעית

Tabasco

New member
שאלה ../images/Emo108.gif

אם את באמת אוהבת הישרדות- זה לא מרגיז אותך שכל פעם בעל-כורחך ומתוך הכרח העבודה שלך את מגלה מי המנצח?
אותי זה היה מעצבן!

תשובה לטבסקו

אני לא ממש אוהבת הישרדות. משום מה קיבלתי את שתי העונות האחרונות כפרויקט.. לא ברור למה. נו שוין, אני מבטיחה שיש דברים גרועים יותר! וכן, גיליתי מה המנצח/ת הפעם בשלב מאוד מוקדם, מה שדי הוציא את שמץ העניין שעוד היה לי בזה....

תשובה למישמש

אני עצמי לא מופה בהישרדות מחוץ לשעות העבודה. להמ עשו הפסקה? בוודאי כדי להמתין שיסתיים שידור העונה בארה"ב. אבל אני לא עובדת בAXN ישראל, אלא בחברה שאחראית על תרגום והכנה לשידור של הסדרה (כמו גם דברים אחרים). ולכן את השאלה האחרונה תיאלצו להפנות למי שמתעסק שם ברכש... :)

Survivor3Fan

New member
לקומנדו שאלות...

1)האם אתם מתכוונים לשדר את הישרדות 5 ו-6? 2)האם יש לפני שידור הפרק 1 תוכנית מיוחדת? 3)איזה עונה הכי אהבת?

למעלה