MAXY מזל טוב מזל טוב ליום ההולדת , רק בריאות ובריאות ובריאות מתה עליך
M MAX D New member 3/10/03 #2 ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif
G GS2003 New member 3/10/03 #3 מזל טוב יא נכה !!!! ואתה יודע שאתה הנכה הכי אהוב עלי !! אבל אתה יודע...אף אחד לא יקרא לך נכה שתשב עם סטפות של כסף ותתלבט אם להביא אותה בספורטיבי+שטח או פשוט להביא היאבוסה ביבוא אישי... קיצר, אוהבים אותך אח שלו !! נתראה אחוריזה...
מזל טוב יא נכה !!!! ואתה יודע שאתה הנכה הכי אהוב עלי !! אבל אתה יודע...אף אחד לא יקרא לך נכה שתשב עם סטפות של כסף ותתלבט אם להביא אותה בספורטיבי+שטח או פשוט להביא היאבוסה ביבוא אישי... קיצר, אוהבים אותך אח שלו !! נתראה אחוריזה...
ב בל בל New member 3/10/03 #4 מזל טוב מותק! ../images/Emo65.gif שיהיה לך אחלה יומולדת והמון מזל טוב, ואני כבר אבוא אליך היום אני מקווה ואם לא אז מחר.
מזל טוב מותק! ../images/Emo65.gif שיהיה לך אחלה יומולדת והמון מזל טוב, ואני כבר אבוא אליך היום אני מקווה ואם לא אז מחר.
פ פהpumiky New member 3/10/03 #5 מזל טוב!!!../images/Emo24.gif רק בריאות הא? גם צום קל שיהיה לך...ויום כיפור שמח!
ב בתו של רייסטלין New member 4/10/03 #6 גם ממני !../images/Emo77.gif רק אושר בריאות התגשמות חלומות וכל מה שאתה רוצה לעצמך בסתר ליבך ומעולם לא העזת לומר שיהיו לך עוד הרבה הפתעות - ורק לטובה כמובן!
גם ממני !../images/Emo77.gif רק אושר בריאות התגשמות חלומות וכל מה שאתה רוצה לעצמך בסתר ליבך ומעולם לא העזת לומר שיהיו לך עוד הרבה הפתעות - ורק לטובה כמובן!