Maxis = גנבים

Ultra Spidey

New member
אהם

בלי פיסוק נאות לא ניתן להבין את המשפט "והם בכלל לא גנבים כמו שאמא שלי תמיד אומרת מי שמגיע לו הוא מקבל
" אמך אמרה ש"מי שמגיע לו הוא מקבל" או שהם גנבים? אנשים, פסקו את המשפטים שלכם. ובשום פנים ואופן אל תגידו "אני יבוא/יהיה/יפעל" אלא "אני אבוא/אהיה/אפעל". וגם... צחצחו את הנעליים שלכם!!! DO YOU HAVE STAIRS IN YOUR HOUSE?

p r u d e n s

New member
אני חושבת,../images/Emo182.gif

שחלק מהחבילות שוות את המחיר וחלק לא. לדעתי כדאי למשל שישלבו את ויקיישן ואת דלוקס יחד, ואת ליבינג לארג' וליבינ' איט אפ והאוס פארטי (אלו שתי חבילות שונות?) ביחד. וכל שאר החבילות משנות הרבה.

לומית

New member
אני חושבת..../images/Emo12.gif

שזאת לא נקראת גנבה! מה אתם רוצים? שהם ישבו חצי שנה בשביל ליצר סימס, ישקיעו זמן, כסף, עבודה ולא יקבלו על זה כסף?! לכם קל לדבר.. גם לי הכי קל להגיד "למה הם לא נותנים בחינם?" ולכעוס! תראו, אתם רוצים לקנות? תקנו! לא רוצים? אל תקנו! סוף דיון! אבל בכל זאת אם אתם שואלים אותי, אני חושבת שכמעט בכולם היה שווה את הכסף, וגם אלו שלא ממש שווים את זה , אני לא מתחרטת שקניתי..

shmulik15

New member
לדעתי..

ואם העניין היה תלוי בי במקום מקסיס הייתי עושה דבר כזה לרגל יציאת הסימס 2: מי שיגיע לחנות עם כל 9 המשחקים המקורים, יקבל הנחה בקניית הסימס 2, וכדי שלא ירכשו עם אותם משחקים פעמיים בהנחה שיעשו רישום סריאלים

קטרפי

New member
תלוי ../images/Emo110.gif

livin it up באמת לא שווה את הכסף, על house party וsuperstar אני לא מדבר כי אין לי אותם hot date נחמד חוץ מהחפצים הרומנטיים אתה מקבל שם אזור בילויים.... רק שאני לא משתמש בו vacation זה אותו דבר אני לא משתמש באזור של החופשה היחיד שטוב לדעתי זה unleashed - מקבלים שם גם עוד חיות חוץ מהדגים והאוגר שהיו שם מקודם, חוץ מזה יש גם כלבים וחתולים שנהיים ממש חלק מהמשפחה, ותוכי שמתי שמדברים אליו מעלה את הכריזמה.... כמו שידרוג נחמד של מראה וחוץ מזה העיר גודלת הרבה יותר ממקודם וגם אפשר לעשות שם איזור מסחרי (שבגללו אני לא משתמש באיזור בילויים) - זה הרבה יותר שווה! רק ששם אי אפשר להכיר אנשים חדשים) מי שמכיר את הסידרה "השבט" אפשר להוריד (בחינאאאאם) דמויות משם שאני עשיתי במו מחשבי.... tribesims

למעלה