Maxis = גנבים

slallum

New member
Maxis = גנבים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

מה אתם חושבים
העובדה שמאקסיס מוציאה כל חצי שנה עוד חבילת תוספות לסימס (אם לא יותר), ובכל חבילה בקושי יש שיפורים שראויים ל-200 שקל האלה שמוציאים עליה, זה לא אומר שמאקסיס גנבים
אני ממש שונא את החברה הזאת, אותם ואת EA. שניהם גנבים בצורה שלא תיאמן, חבילות ההרחבה משפרות ממש קצת, ואני חושב שעדיף לשים אותם בחינם באינטרנט, זה הרבה יותר מתחשב, מילא היו מוציאים חבילת הרחבה שיש בה הרבה תוספות, מילא היו משלבים את Deluxe, Makin' Magic, Hot Date ולא יודע עוד איזה תוספות מעצבנות יש לזה, ביחד, אז זה היה יותר טוב. אבל ככה להוציא תוספת לא ראויה כל כמה חודשים ולדרוש עליה 200 שקל
זאת גניבה לשמה
מה אתם חושבים

אמ...

אתה לא יודע איך מאקסיס עובדים בשביל להוציא תוספת אחת.... חצי שנה, אבל כל יום יותר מ11 שעות... ואתה עוד אומר להם גנבים.. אבל כל אחד ודעתו האישית

מסכימה..

שתי התוספות היחידות שבאמת שוות את הכסף אלו הוט דייט וסופרסטאר. השאר ממש סתם. אבל אין לי מה לבוא בטענות, אני הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר.

סליחה?!

מילא הוט דייט, אבל סופרסטאר לא שווה תכסף! המשחק הזה סתאם מזוייף, וגם עירבבו את כל תחומי הפרסום יחד - אופנה , מוזיקה, וקולנוע - אז זה די מזוייף.. אבל אני כמעריץ הסימס קונה הכל...

ענין של טעם ../images/Emo13.gif

סופרסטאר היתה אחת התוספות ששיחקתי בהן הכי הרבה.. זה די אתגר לקבל שם 5 כוכבים בלי צ'יטים. את הערבוב באמת לא אהבתי.. למה כל מפורסם צריך להיות גם דוגמן או זמר או שחקן? זה לא ריאליסטי.

בֶל

New member
אני מסכימה איתך ב-100 אחוז!

מאקסיס גנבים ומנצלים את העובדה שיש אנשים שאוהבים את המשחק ומוכנים לקנות את כל התוספות. אני מודה שגם אני קניתי כמה (הוט דייט חיות וחוויות ומסיבת השנה) וחוץ מהוט דייט נמאס לי מהם די מהר והתחרטתי על זה שקניתי. מאז אני משיגה בדרכים "לא יפות", כי זה פשוט לא שווה את זה
שיוציאו כבר את הסימס2
במקום את כשפים העלוב ואת דאבל דלוקס

mmatann

New member
צודקת...

אני מהתחלה חשבתי שפיפא, או סימס עולים הרבה, בפעם הראשונה הם צדקו ב200 שקל, כי זה חדש אבל זה שכל פעם יש פריט יותר וזה עולה 200 שקל זה מוגזם.

גם אני התחבטתי בשאלה הזו

והבנתי שלא, הם לא גנבים. לפי דעתי התוספות שוות (אמנם לא כל כך הרבה כסף, אבל שוות) ואחרי הכל, מי שרוצה קונה ומי שלא- לא. אם אתה חושב שהן לא שוות מספיק אז אל תקנה וזהו.

slallum

New member
ואם אני חושב שהן שוות, אבל

לא הרבה כסף
אם אני רוצה את התוספות האלה אבל המחיר יקר מדי לטעמי
הם יודעים שאני ארצה את התוספת ובגלל זה הם שמים לי מחיר מופקע של 200 שקל
(האמת אני שונא סימס בדם אז אני במילא לא קונה כלום), אני חושב שהם היו צריכים לשים את התוספות האלה להורדה בחינם, וכשהם מוציאים תוספת לחנויות שהם ישימו בה הרבה תוספות טובות, ואז המחיר היה שווה את זה.

MegaTom X

New member
חינם????? חחחחח

למה הם פריירים שלנו לעבוד בחינם? הם עושים חבילות שיפורים בשביל כסף ולדעתי זה עדיף שהם יעשו חבילות שיפורים במקום שהם לא יעשו כלום... אתם יודעים... סימס הראשון לא שווה כלום בלי חבילות שיפורים

slallum

New member
יאי../images/Emo70.gif אני חמוד../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

פפסית

New member
אז ככה...

דבר ראשון התוספות לא עולות 200 שקל
במקומות שנחשבים סבירים הסימס (חבילת התוספת) עולה 120 שקל, במקומות שנחשבים יקרים הסימס עולה 150
והם בכלל לא גנבים כמו שאמא שלי תמיד אומרת מי שמגיע לו הוא מקבל
הם עובדים על זה כל כך קשה כל פעם להמציא רעיון חדש להכין את הפריטים האלו שהם מוסיפים בקיצור זה לא הולך ברגל
וכמו שמישהו אמר כאן אם זה נראה לכם יקר מידי אל תקנו מה אתם עושים סיפור
ואם אתם כן רוצים לקנות וזה יקר מידי אז תמיד יש את "הדרכים הלא יפות" להשיג את הסימס
חוץ מזה אפשר להשאיל מחברים... יש לי חברות שאחת קונה את הסימס הזה והשנייה צורבת ממנה ואז בסימס הבא הן מחליפות תפקידים כאילו מן פעם היא פעם היא...

למעלה