Maximum סדרות

• פותח הנושא m 89
  • פורסם בתאריך

LeRanch

New member
OMG!!!!!!!!../images/Emo2.gif

המירוץ למיליון!! על טבעי!! סקראבס!! דירט!! דקסטר!! איזה קיץ מעולה הולך להיות!!

vand

New member
אני הכי בהלם

מזה שהמירוץ למיליון 10 תשודר ביום ראשון. מה יחליף את הישרדות?!

LeRanch

New member
אולי על טבעי?

למרות שאני מתאר לעצמי שיס ישבצו את על טבעי במקום הלוחשת לרוחות, אבל זה יהיה מפגר כי אנחנו בפיגור של 2 עונות עם הלוחשת ועדיף לשדר ישר את העונה השנייה שלה (כמו עם האנטומיה).

TheLost

New member
דווקא לא נראה לי שהם ישדרו את העונה השנייה

באנטומיה זה שונה בגלל שהעונה הראשונה רק 9 פרקים.

snier1991

New member
גם סקראבס שידרו את עונות 4-5 ברצף

לדעתי ימשיכו ברצף ולגבי מה יחליף הימור שלי טעם האהבה אבל זה באמת יכול להיות כל ריאילטי(ויש לא מעט

קובי221

New member
ייתכן שהישרדות מתחילה עונה חדשה בקרוב,

ורוצים לשדר קרוב לשידור המקורי?

snier1991

New member
אם אני לא טועה היא מתחילה כרגיל באוקטובר

לדעתי זה פשוט רייאליטי אחר

נשמע הורס !

יש לי שאלה בקשר לטורצ'ווד - אני לא רואה ד"ר הו, האם זה אומר שאני בעצם רואה רק חצי מהסדרה ? בתקציר פה רשום שחלק מהתשובות בסוף העונה של טורצ'ווד, תינתן עליהן תשובה רק בעונה הבאה של ד"ר הו.. זה נראה לי קצת מוזר שזה מפוצל לשתי סדרות שונות [אמנם סדרת בת, אבל בכל זאת - תפצלו...] אני שמחה שמתחילים שבוע הבא לשדר מחדש את הסופרנוס, אולי זה ייתן לי הזדמנות לראות את הסדרה הזאת שכולם הרי כ"כ מדברים עליה... ובהחלט נשמע שהולך להיות קיץ מעניין ! אני באמת צריכה להתחיל לרוקן את המקס, הוא מפוצץ לי כמעט עד אפס מקום [הרוב סרטים]... מתי, מתי יס יוציאו מקס עם יותר מ80 שעות ?!

snier1991

New member
לא מפתיע במיוחד

רק פשוט מהממת שהיא בריטית מה שאומר שרוב הסיכויים שהיא תהיה טובה והיא בכלל נשמעת מעולה חבל שאי אפשר להיכנס לשאר חלקי הערוץ ושוב עונת הקיץ מענינת אותי יותר מהתקופה של מרץ כמה לא מפתיע חבל שאחרי הקיץ מגיע תקופת נובמבר עד מרץ הזוועתית

ואוווו../images/Emo70.gif

בהתחלה ממש כעסתי שלא העלו חלק מהסדרות האלה על ההתחלה של הערוצים אבל זה מעולה כם אם היו מעלים אותם היה חרא קיץ
הכי כיף: דקסטר על טבעי סקרבס המירוץ למליון

bilu4e

New member
תאמת שאותי הסדרות האלה ממש לא מעניינות

אני קשורה ליותר מדיייי סדרות חח והסדרות שבאות לא כ"כ מעניינות אותי לדוגמה טורצווד....או דקסטר הפרומו לא עניין אותי ואני שמחה כי ככה אני לא אראה כל הזמן סדרות...... למרות שמבאס אותי שהסדרות השבועיות עומדות להסתיים.....אבל הן יחזרו בעונות חדשות :)

למעלה