Matrix Reloaded

leeloo

New member
Matrix Reloaded

עכשיו קראתי חדשות רעות למטורפי מאטריקס- מאטריקס רילואדד היה אמור לצאת בדצמבר 2002, תאריך שקשה לעכל גם ככה... ולצערי הרב הסרט נדחה למאי 2003.. איתי, משתתפת בצערך... לילו

חזיר בר

New member
סרטי המשך

אני לא יודע כמה אני מצפה להמשך, זה לפעמים יכול מאוד להרוס,מעטים סרטי ההמשך הטובים יותר מהמקור (שליחות קטלנית אולי). ואם את כבר פה באותו הזמן שלי,כנסי לצ´ט . (וזה לא איום,זאת בקשה).

fluppster

New member
מממההה???????????

זה לא פייר!!! אני אצטרך לחכות עד 2003??? אוף....... חן

GK_FF

New member
P........

חבר שלי קרא באינטרנט שלאייג´נטס יהיה מישהו יותר חזק מניו (הורס!!!!) וטריניטי תתגלה כעוזרת של האייג´נטס (הורס עוד יותר!!!!!!)

IC4

New member
נא לא לגלות שום דבר על מטריקס2/3

למרות שרשמת P אני פשוט לא זכרתי מה זה P תרשום ספוילר ! :) ואגב אני ידעתי שזה נדחה :( כל כך מצער מה שכן אני דווקא מאמין שמאטריקס 2 לא יאכזב במיוחד אם מלכתחילה חושבים שהוא כן נחיה ונראה - הרי בכל מקרה מטריקס (1) אינו סרט שעומד על עצמו , וחייבים סרטי המשך כדי שהוא ייצור יותר הגיון. למרות שאני בספק אם 2 ו3 יסבירו דברים כמו מה זה לעזאזל ה"אורקל" ואיך בכלל יצא להאקרים לגלות שיש דבר שנקרא מאטריקס אבל תמיד אפשר להניח מה קרה גם אם לא רואים את זה בסרט (למשל מה טריניטי עושה בתחילת הסרט - מסתכלת בלאפ-טופ שלה על ניאו, כך קראתי בפורום מטריקס שאמרו שהקבוצה עשתה SURVELLIANCE על ניאו ושהיו מצלמות בבית שלו)

למעלה