Matrix II

sysiphus

New member
אני דווקא

אוהב את קיאנו ריבס. טוב, אולי אוהב זאת מילה חזקה. נוח לי עם המשחק שלו. הוא לא גדול שחקני הדור, לא היה ולא יהיה. אבל זה המטריקס. המשחק פה הוא די משני...

Lu Tze

New member
אגב, אני היחיד שאהבת את

"המסע המופלא של ביל וטד"? שלא לדבר על סרט ההמשך המופלא לא פחות "מסע הכזבים של ביל וטד", שכולל בתוכו אפילו איזכור טרק.

itstzar

New member
אל תרגיש בודד :)

גם אני בעוונותיי ראיתי ונהנתי, למרות ואולי אפילו בגלל ה"טמטום" שלו, לפעמים כיף לראות סרט בלי יותר מדי עומק, וביל וטד זה בדיוק זה

Lu Tze

New member
בדיוק.

יש משהו מאוד נחמד בסרט אידוטי שלא מנסה לקחת את עצמו יותר מדי ברצינות ולא מתיימר לכלום.

Sefy

New member
לא מספיק לראות סרטים ישראליים ? ../images/Emo3.gif

Lu Tze

New member
סרטים ישראלים לא מצחיקים!

והם נראים כאילו שביים אותם במאי שלא היה סמפיק טוב כדי להפוך לבמאי פורנו, אז הוא הפך לבמאי סרטי בורקס.

itstzar

New member
תרשה לי לחלוק עליך פה

טוב, לא לגמרי
הייתי מוותר בשמחה על כל "חגיגהבסנוקראלכסחולהאהבהפעמייםבוסקילה" ושות' אבל כמה יציאות טובות, טוב נו אל תרביץ, רק אחת, הגדולה מכולם, "גבעת חלפון אינה עונה" ושיקום מישהו שחושב אחרת

Sefy

New member
תן לי להבהיר למה התכוונתי ../images/Emo13.gif

הם מצחיקים לא בגלל שהם מצחיקים, אלה מצחיקים בצורה עלובה בגלל הרמה הכל כך נמוכה שלהם, נראים כאילו נעשו במצלמה ביתית

Chakotay

New member
אני התכוונתי"המסע המופלא של ביל וטד

" ולא הסרטי בורקס המפגרים האלה!!!!!!!!!! אז רק שתדעו

לא לא לא

ממש לא נכון ,קומה ה13 סרט בינוני מכל בחינה(תקציב דללל!) אפילו לקולנוע זה לא הגיע, חוץ מזה לא הולכים לסרט בגלל "פילוסופיה" רוצה פילוסופיה קרא ניטשה!!!

אגב מה שספי אמר

שכל הסרט אפקטים , לטעמי הקולנוע קיים בשביל אפקטים , אני ממש לא אהנה מסרט קומדיה יותר בקולנוע מאשר בביתי הקט מול הDVD ובלי ילדים מעצבנים שצועקים כל הסרט. ומעולם לא ראיתי סרט עם אפקטים סבירים לפחות שלא נראה ונשמע פי מאה יותר טוב מאשר מול TV ולכן לוא רק בשביל אפקטים שווה לראות את הסרט בקולנוע. וגוסט אין דה שול ממש לא סרט טוב-בינוני משהו

Sefy

New member
אין לי שום בעיה עם אפקטים...

כל זמן שלסרט יש גם עלילה נורמאלית שלא מעליבה את האינטלגנציה, ולא כל הסרט מסובב רק סביב אפקטים, ואפקט טוב, זה כזה שאתה לא יודע שהוא אפקט! לדוגמא: כל הלוח שג'ורדי מקיש עליו לדוגמא, זה אפקט מחשב, היו פרקים שכל התפאורה הייתה אפקט מחשב! לזה אני קורא אפקטים טובים! לעומת זאת, בבילון 5 נראת רק כמו אפקטים של סרטים מצוירים! החלליות נראות מצועצעות, וכל דבר שהוא אפקט קל לזהות אותו! תודה לאל שלפחות הייתה לה עלילה מעולה. אז למשל מסע בין כוכבים שווה לי לראות בקולנוע, אבל בבילון 5 לא יזיז לי ד"א אפילו ג'ימס קמרון אמר ש Ghost In The Shell הוא סרט מדהים, אתה אולי לא הבנת את המשמעות שלו ועל מה הוא מדבר, וזה למה זה לא מצא חן בעיניך

TUVIX

New member
בקשר לאפקטים של BAB5

קשה להשוות תקציבים התקציב שהעונה הראשונה היה דומה לתקציב של כמה פרקים בTNG זה גם זה קצת שונה כי גם בלל התקופה בTNG הם בנו דגמים ענקים של ספינות והסריטו אותם על גבי מסך שחור ואז הלבישו את כל הטקסטורות וחוץ מזה עד העונה ה3-4 של TNG האפקטים היו לא משהו בשנות ה90עם התפתחות ממש גדולה של המחשבים האפקטים השתפרו פלאים בבבילון לא היה תקציב לבנות כאלה דגמים ועשו הכל במחשב לא יצא משהו אבל כש כבר יכלו לעשות דברים ממש יפים לא רצו לשנות הדפאיינט למשל היא הספינה החידה שעשו את כולה במחשב בלי שלד בוואיג'ר חזרו שוב לשלד. הקיצר בהתחלה לבבילון לא היה תקציב אבל כשהיה כבר לא רצו לשנות אבל האפקטים היו מספקים ביותר אבל גם קצת קשה להשוות בגלל שני דברים עם משווים לTNG באב התחילה רק כשTNG הסתיימה ולגבי DS9 אז ההבדל בין התקציבים פשוט עצום. ערוץ SCIFI אף פעם לא זכה לתקציבי ענק כמו UPN שיש לו את פארמונט וקולומביה מאחוריו זה כמו להשוות את התקציב של ערוץ 23 עם זה של 10 בערך

Lu Tze

New member
בת'כלס,

אין כמו דגם. בסדר, אז מחשב יכול לעשות פעלולים יותר מגניבים, הוא יותר פשוט לשימוש מבניית דגםובימינו, יותר משתלם כלכלית לבנות דגם ממוחשב מאשר לבנות דגם אמיתי. אבל... יש בדגם אמיתי משהו אישי שקשה לעשות עם מחשב, משהו בילתי אמצעי שאדם עבד עליו עם הידיים שלו. (ממתי נהייתי כל כך אנטי-טכנולוגי?) הספינות האהובות עליי הן המקורית, A ו-D. אני חושב שזה בחלקו הגדול בגלל שהספינות האלה הן דגמים.

TUVIX

New member
כל הספינות חוץ מהדפאיינט הם דגמים

פשוט ברמת גימור שונה הD הייתה דגם לא חלק היה לזה(BUMP IMAGE) כלומר כל החלונות וכל הבליטות היו ממש שם וגם היה גוונים שונים של אפור לדגם ופשוט הוסיפו לו תטקסטורה זה היה דגם דיי גדול כ3 מטר אורך שזה נחשב גדול מאוד בקשר לדגמים והדגם של אנטרפרייז E הוא לבן לגמרי וחלק לגמרי גם הטקסטורה וגם הBUMP הם תוספת של מחשב וזה כבר דגם יחסית קטן 80 סנטימטר באורך הדגמים גם היו חלק חשוב מהתפתחות הספינות למשל הK'VORTH למי שמכיר הכניסו כי באחד הפרקים שלTOS היו צריכים לפוצץ דגם של Bird of Pray ושמה ממש פיצצו אותם ולא הגיע דגם חדש בזמן אז הכניסו את הדגם של הקוורט' שזה היה אחד מהאבות טיפוס לציפור טרף בהפקה אבל בחרו בסוף בדגם הנוכחי אז עשו שהקוורט' הוא בעצם דגם חדיש יותר של הבירד אוף פריי בSTAR TREK

Lu Tze

New member
מצטע,ר לא הבהרתי את עצמי,

התכוונתי לספינות שתוכנו במחשב, לעומת ספינות שתוכננו ע"י סקיצות ואז הפכו לדגמים. אבל לא ידעתי על עניין הדגמים של ה-BOP. רק שתי שאלות: הקוורט היא הספינה הירוקה-כהה והדגם הישן הוא הדגם שאני קורא לו "המקסיקני" (בגלל שנראה שה"ראש" של הספינה לובש סומבררו. יש לי דימיון מפותח מדי...) ובאיה פרק פיצצו BOP ב-TOS?

למעלה