Matrix II

טים ג

New member
Matrix II

לכל חברי הפורום
יש מצב שכל חברי הפורום יפגשו ונלך לראות את MATRIX II

Sefy

New member
!Not Me That's for Sure

I'm one of the rare few that thing Matrix Sucks and is Dumb movie and Keanu Reeves even made it worse. The whole movie is nothing more then a bunch of special effects, pathetic. But that's my opinion!​

Lu Tze

New member
אגב,

בשיעור פילוסופיה פעם ניתחנו את המאטריקס מנקודת ראות פילוסופית והתגלה שהרבה "בשר" אין שם. בכ"ז, סרט שולט, אם רק בגלל סיגנון האנימה שלו.

Sefy

New member
../images/Emo12.gif ? Matrix as Anime

? Why are you insulting the best animation ever made

Lu Tze

New member
תראה...

קודם כל, זה יום שיש בער, אז אין כ"כ הרבה אנשים. דבר שני, זה פורום של מס"ב, אז לא בהכרח כולם אוהבים את המאטריקס (למרות שכולם אוהבים אותו חוץ מאיזה פריק אחד
).

טים ג

New member
אני מבין מצויין את כל הנ"ל ולכן

זה למה אמרתי : לא רוצים - לא צריך

Lu Tze

New member
נו, בחייך,

כל הסיגנון צועק אנימה. כל האפקטים, הלוק, העלילה (לפחות כקריקטורה של אנימה, לא אנימה ממש) ועוד אמה ואחד דברים. וכמובן שאחת ההשראות לסרט היה GHOST IN THE SHELL (המצויין אגב).

TUVIX

New member
יצאו כולם מזמן DVL הוציאה את כל ה9

ליפני איזה חודש

Sefy

New member
AniMatrix looks Anime

But not the Matrix, I didn't see anything Anime about it, except the bad acting of Reeves (errruu) which trashed the movie. Anyway, you can buy AniMatrix on DVD from Blackstar, it costs 94 shekels.​

TOMPARIS

New member
ראיתי מטריקס 2 באיכות טובה :->

יצא גירסת svcd של הסרט איכות ממש קרובה של דיוידי היא שוקלת 2.2 גיגהבייט אך האיכות מעולה.

Esmena

New member
אני די בטוחה שהסרט מבוסס על מאנגה,

זה היה מאוד פופולרי בתקופה שבה הוא נעשה(פאואר ריינגר'ס). שאבדוק?

sysiphus

New member
לא צריך שיעור פילוסופיה כדי לגלות

שאין הרבה במטריקס חוץ מאפקטים טובים ואקשן טוב. יש קומיקסים עם פילוסופיה הרבה יותר עמוקה מהמטריקס. אם אתה רוצה סרט בסגנון דומה שהוא הרבה יותר טוב תסריטית, קח את "הקומה ה-13". סרט הרבה יותר טוב.

Sefy

New member
מה אני אגיד לך, אני לא מתלהב מאפקט!

אנשים רוצים להתלהב מה Matrix שיהיה להם טוב, לי זה לא עושה כלום, סתם סרט אינפנטילי לדעתי, ומשחק אומלל של Keanu Reeves כרגיל.

Chakotay

New member
במטריקס יש שחקנים ממש טובים!!!

כמו לורנס פישבור,קרי אן מוס וגם קיאנו ריבס הוא שחקן מצוין. אולי הסרט לא פילוסופי אבל יש עלילה טובה לפי דעתי וכיף נורא לראות אקשן ואפקטים טובים ואני לא יכול לחכות לראות את הסרט!!!

Sefy

New member
ושיהיה לך בהנאה!

השחקן הנורמאלי היחיד שם הוא לורנס פישבורן, קיאנו ריבס לא ראוי לשחק! אפילו המעריצים של הסרט לא רוצים לראות אותו וטוענים שהוא הרס את הסרט כמו את ג'וני נמוניק.

למעלה