Matching Mole - הסקר

מורנא007

New member
Matching Mole - הסקר

הגענו ללהקתו של וואיט אחרי שעזב את סופטמאשין. את רשימת האלבומים העתקתי מגיברלטר. אפשר לבחור באלבום אחד, לא חובה לנמק את הבחירה.
Matching Mole (72) Matching Mole's Little Red Record (73) Radio One Live In Concert (94, Recorded in 1972) Smoke Signals (01, Live, recorded in 1972) March (02, Live, recorded in March of 1972)​

מורנא007

New member
Smoke Signals

בדרך כלל אני לא בוחר באלבומי הופעה, אבל שמעתי רק שני אלבומי הופעה ככול שזכור לי. הביצועים ב- Smoke Signals מתעלים על March (אם כי אני צריך להאזין שוב כדי לגבש עמדה סופית).

יניבש16

New member
עדיף לעשות סקר כללי על קנטרברי

הלהקות הפועלות בתחום הוציאו מעט אלבומים יחסית. יהיה מעניין סקר כזה

Risque

New member
שטויות, יש מלא

כלומר, יש מלא אלבומים בקנטרבורי. אני צריך לדעת, זה הג'אנר האהוב עליי. בכל מקרה, אני חייב להצביע ל Matching Mole

מורנא007

New member
ההצבעה תסתיים ביום שלישי בחצות

חשבתי על הרעיון של יניב ואני בעדו עם מעט שינויים. אני חושב לעשות פרויקט אלבומים בדומה לפרויקט שאייל אירגן בפורום אגדות רוק לפני שנתיים. נבחר את 120 אלבומי הפרוג האהובים כאשר הבחירה תעשה לפי ג'אנרים. כדי שהפרויקט לא יערך חצי שנה, נצטרך לתת לכל ג'אנר שבוע, שזה כולל מאמר מבוא, הצבעות ותוצאות. כל גאנר 10 אלבומים חוץ מ- Zeuhl & Krautrock & Itanian Prog להם יחדיו יוקצו 20 אלבומים. ג'אנרים אפשרים להצבעות: 1. פרוג פסיכדליה / פרוטופרוג 2. neo-progressive 3. Canterbury 4. (20) Zeuhl & Krautrock & Itanian Prog 5. שנות ה - 70- Early Symphonic Rock 6. פולק פרוג 7. Rock In Opposition 8. Prog Metal 9. פרוג מדרום אמריקה 10. פרוג סימפוני חדש (לא ניאופרוג) [90es - 2000es] 11. השלמות

The Cabana Boy

New member
רעיון מעולה

אבל אני חושב שעדיף לסיים את התחרות של השנים ולהמשיך גם אם האלבום הטוב ביותר של הלהקות. ולאחר שנסיים עם התחרות של השנים נעשה את מה שהצעת. זו רק הצעה, אבל כרצונך.

Rudess

New member
Matching Mole

)))))))))))))

למעלה