MASTERCUE CLASSIC

infected0

New member
MASTERCUE CLASSIC

היי חברים, בשעה טובה שדרגתי את מקל הסנוקר שלי ל-mastercue classic שתי שאלות לי אליכם: - כשאני מגלגל את ה-shaft על משטח מאוזן, הוא מתגלגל סביב עצמו בצורה מעגלית מדוייקת אך לא נוגע במשטח, יש רווח של מספר מלמטרים 2-3 מילימטר, האם זה תקין, האם המקל מדוייק / לא מדוייק?? יש צורך להחליפו?? - נאמר לי שזה מקל ברמה גבוהה, מה טיבו של מקל זה ביחס לאחרים?? בסטטוס המקלות ברמה הזו, כמובן שזה יחסי, הציעו לי מספר מקלות ברמה דוגמת williamsson, איך ה-mastercue בהשוואה, כשנוכחתי לדעת לאחר קנייתי כשהמקל מיוצר בבנקוק בתיאלנד, קצת התכזבתי, סתם בגלל שזה תיאלנד ..... הם יודעים בכלל לעשות cues ?? אני חדש פה בפורום, נורא כיף פה, אני קורא בהדיקות כל יום ולומד המון .... ישר כוח

9ball master

New member
לא מכיר...

את היצרן הזה כך שלא אוכל להגיד לך כלום על טיבו. ממה שהצלחתי למצוא בחיפוש זריז באינטרנט מדובר במקל סביר ביותר שנותן תמורה טובה מאד לעלות שלו. הסיבה שבזמן גלגול המקל ישנו רווח קטן הוא בגלל ה taper של המקל וזה בסדר גמור. כל עוד בזמן הגלגול של המקל הטיפ נמצא במגע תמידי עם המשטח אז זה בסדר.

infected0

New member
היי שגיא, אנא הסבר את המושג taper

הטיפ מסתובב סביב עצמו בצורה מדוייקת אך ישנו רווח 2-3 מילימטר בין המשטח... ז"א כאשר אני מניח את המקל על משטח השולחן ומסובב אותו קיים רווח שמתחיל מהטיפ שהולך ומצמטם..

9ball master

New member
תשובה

ה taper הוא בעצם הצורה (הזוית) שבה השאפט (החלק הדק של המקל) "מתחדד". למקלות שונות יש taper שונה והזוית לרוב היא לא קונוס מושלם כלומר הדרך שבה השאפט נהיה דק יותר היא לא לינארית ולרוב למען נוחות האחיזה יש איזור שהוא אפילו ללא זוית כלל, השינוי בזוית הזאת באיזורים שונים של השאפט הוא מה שגורם לכך שבהשוואה למשטח ישר ישנו איזור שלא בא במגע עם השולחן.

שומע(ג'ון פריס) מי שרוצה מקל

אם תרצה להתארגן על מקל של ג'ון פריס (המחיר עומד על 2000 ש"ח מהאתר באנגליה) אני עושה רשימת המתנה כזאתי, בינתיים אנחנו שניים חחח אני צריך איזה חמישה לפחות במידה ואתה או מישהו שאתה מכיר מעוניינים (לא מכיר הרבה שרוצים להיפטר מהסכום) זה המקל הכי משוחק בדרגים הבכירים סטפן הנדרי, והרבה שחקנים אחרים (הבחנתי בו בלפחות חמישים אחוז מהמקרים משתמשים בו שחקני עבר גם כמו סטיב דיוויס אלוף העולם 6 פעמים השתמשו במקל רוני אוסליבן לא משחק עם המקלות שהוא נותן להן חסות אגב אם אנלא טועה הוא גם משתמש בג'ון פריס) צרו איתי קשר פה במסרים.

למעלה