Master - Details Grids template

yossikz

New member
update help in vb.net

אני מנסה לעדכן טבלה אבל לא מצליח ולא מבין מה לא בסדר. אודה לך מי שיוכל להאיר את עיני. מצ"ב השגרה המטפלת העדכון

yossikz

New member
השורה הבעיתית

השורה 12 נראה לי שהבעיה היא שלא מתבצע replace של הערך המתוקן עם הישן

גרי רשף

New member
זה בכלל קשור לעעדכון הטבלה?

לדבריך הבעיה בשורה הזו:
sqlStr = "UPDATE Products SET ProductName='" & strPName & "', unitPrice=" & dblPrice.ToString() & " WHERE ProductID=" & intPid.ToString()​
אתה יוצר מחרוזת אחת מ-6 תתי מחרוזות קטנים. באיזו תת מחרוזת הבעיה? sqlStr אמור לקבל את השירשור של כולם ללא קשר לשאלה אם זה יוצר פקודת SQL חוקית או לא. איזה חלק משבש את הפעולה?

yossikz

New member
בשורה 18 אני משתמש ב sqlstr

השגרה מופעלת ביציאה מעריכת השורה. השורה המעודכנת מועברת ל sqlstr שהוא מופעל כאמור בשורה 18 לעדכון הטבלה

גרי רשף

New member
אשאל שוב- היכן נוצרת השגיאה?

הקוד רץ ונעצר עם הודעת שגיאה.. אם זה בשורה 12- כנראה שאחד המשתנים שם שגוי או אינו מחרוזת, אם זה בשורה 18 אזי פקודת ה-SQL אינה חוקית, ואז יש לבדוק אם שמות השדות נכונים, סוגי הנתונים נכונים (מחרוזת ב-ProductName ומספר ב-unitPrice וב-ProductID), והערכים המוכנסים חוקיים מבחינת גודלם או הקישורים בין הטבלאות. אני מציע ככה (אם הבעיה היא בהרצת הפקודה): עצור את הקוד בשורה 18, גש לחלון המיידי imediate window, מצא את משפט ה-SQL, כנס ל-Access, ונסה להריץ שם את המשפט בתוך שאילתה. האם אתה מצליח? אם לא- איזו הודעת שגיאה אתה מקבל?

yossikz

New member
הקוד לא נעצר המטרה לא מושגת

מטרת השגרה היא לטפל בעדכון הטבלה. השגרה מופעלת לאחר עריכת שורה. לכאורה הכל תקין אבל בפועל שינוי הערכים בשורה בזמן העריכה לא מתבצע

nattygur

New member
יש סיכוי שאתה ממלאה מחדש את

הגריד כל פעם ? גם ב PostBack? אם כן אתה דורס את הנתונים ששונו ע"י המשתמש בנתונים שעדיין קיימים בבסיס הנתונים.

yossikz

New member
Master - Details Grids template

האם בסביבת הסטודיו 2003 יש משהו דומה ל - Master - Details Grids template שקיים בסביבת ה - web matrix

למעלה