marvel now!

idodo35

New member
marvel now!

אז רציתי לשאול את כולם מה הם חושבים על הרילאונצ' (לא ריבוט! לא כמו בDC מבטיחים!) של מארוול שמתחיל בקרוב.
איזה סדרות תבטלו? איזה תתחילו לקרוא? ומה לא יישתנה?

בשבילי אני הולך כנראה להפסיק איירון מן ואולי גם קפטן אמריקה (לא החלטתי עם להמשיך עם CAP) ואני בהחלט הולך לקנות את AVENGERS של היקמן ואולי גם איזו חוברת X או 2 (ברגע שנדע מה יהיה)
כמו כן ראיתי עכשיו את הthunderbolts החדש ואני חושב שאני אקרא גם אותו כי יש דמויות שאני מאד אוהב (punisher, red hulk, venom, וdeadpool)

אז מה אתכם?

Guid

New member
הייתי רוצה לומר

שזו אחלה הזדמנות בשבילי להתחיל עם מארוול, אבל אני די עם חששות.
יש לי עוד כל כך הרבה שאני רוצה לקרוא מהעולם של DC שממש לא מתחשק לי משהו אחר כרגע.

אבל מי יודע.
כמו שאני מכיר את עצמי- איך שייצא הגיליון הראשון של אוונג'רס וX-מן אני פשוט אקנה אותו.

mulon1984

New member
למה להפסיק עם קאפ?

דווקא רמנדר הוא מעולה ואני מצפה ממנו להמון.

מי יכתוב את ת'אנדרבולטס? נראה לי החלטה גרועה להחליף את ג'ף פארקר.

אני ממש אוהב את מה שדניאל ווי עושה בדדפול. זה עשוי מצויין בהרבה רמות, אז חבל לי לראות אותו עוזב. מצד שני אולי זה טוב, כי הוא באמת רץ שם המון זמן, והגיע הזמן להתרענן.

idodo35

New member
לשאלתך

קאפ זה פשוט עניין תקציבי אני מנסה לצמצם חוברות...
דדפול גם אני אהבתי אבל כנראה שאני אפסיק עכשיו (שוב עניין תקציבי).

ואת ת'אנדרבולטס כותב דניאל וואי שבחיים שלי לא קראתי כלום שלו אבל הדמויות דיי מעניינות אותי...

mulon1984

New member
אם קראת דדפוטל בחמש שנים האחרונות

אז קראת "משהו" של דניאל וויי :)

דניאל וויי יודע לכתוב מצחיק, ויודע גם לפרק דמות למהות הכי עמוקה שלה, ואז לבנות סיפור שמדגיש את האלמנטים האלה. זה מה שהוא עשה על דדפול בשישים חוברות האחרונות. הוא לחלוטין המציא את הדמות מחדש מבלי לשנות בה שום דבר שהיה בה פעם, וזה הישג מרשים ביותר. כשג'ף פארקר כתב את ת'אנדרבולט היה שם המון הומור במובן של קומיקס הבודק מערכת יחסים קבוצתית בין פסיכופתים, וגם היתה חשיבות גדולה לאישיות ולאופי של כל דמות. האם וויי יעשה שם חיל? יש מצב.

idodo35

New member

כן עכשיו אני בטוח הולך לקנות את thunderbolts 1
אחד הדברים שהשאירו אותי על דדפול במהלך כל הזמן שאני קורא זה השילוב הזה בין השיגעון המצחיק לבין השיגעון של דדפול...
אז כן לראות אותו עובד עם דמויות אחרות שאני אוהב בנוסף לדדפול (הענק האדום, ונום, הפאנישר ואלקטרה) בהחלט נשמע לי כמו כיף גדול
מחכה לזה בקוצר רוח...

mulon1984

New member
שמע

מה שיפה בדדפול של דניאל ווי זה שההומור והבדיחות זה חלק מהעלילה, ולא Gegים שנדחפים בכוח. את צוחק כי זה סיפור מצחיק, לא סיפור עם בדיחות.

mulon1984

New member
במחשבה נוספת

דניאל ווי אחלה כותב,
אבל אומנות של סטיב דילון?
והפאנישר כחלק מקבוצה?! וואו, גרג רוקה ממש הרס את הדמות, הא?

idodo35

New member
אולי

אבל לראות את הפאנישר כחלק מקבוצה ועוד קבוצה כזו יכול להיות ממש מעניין חוץ מזה, שוב אני אוהב את הדמויות ומעניין אותי לראות אותן באינטרקציה...
לגבי דילון אני אהבתי את העבודה שהוא נתן על פריצ'ר (סדרה מעולה שאני מסיים ממש בימים אלה)

mulon1984

New member
יש לך טעם הזוי באמנים

בכל מקרה, אלקטרה ודדפול הם רוצחים שכירים, אז נחכה לראות כמה זמן יעבור לפני שהפאנישר ישים להם קליימור בקורנפלקס או עד שהם יעיפו אותו מהקבוצה.

idodo35

New member
על טעם וריח...

אתה יודע מה אומרים כל אחד יש את הטעם שלו...

לגבי הפאנישר זה בדיוק מה שאני רוצה לראות איך ולמה הוא הולך להסתדר עם חבורת משוגעים רוצחים וכו' ולמה בכלל הוא בקבוצה?

mulon1984

New member
אני אגיד לך מה

על טעם ועל ריח היא סדרה מעפנה משנות ה-80 שהרסה את חייהם של אנשים רבים!!!
כשמדובר בסטיב דילון, אז יש לך טעם נורא!!! נורא!!!!!!! צריך לקחת ממך את תואר המנהל!!!!
(ואני אדגיש שאני משתעשע כאן ואיני באמת מייחס רצינות לדברים אלו, מכיוון שכבר היו כאן כאלה שלא הבינו הומור)

בכל מקרה,
אני גם אגיד לך למה הפאנישר שם:
כי גרג רוקה הרס אותו!

idodo35

New member
לא ידעתי שזו הייתה סדרה...

אבל מה שהתכוונתי (ואני חושב שהבנת את זה) זה למה מבחינה סיפורית הפאנישר הצטרף לקבוצה...

spidey 82

New member
דניאל וויי לרוב כותב רע.

דדפול שלו היה סביר, כשקראתי את הקומיקס לפני שנים ספורות.

בנוסף לכך, קשה לי להדחיק את התחושה שמדובר בקבוצה מזן ה"בואו נשים פתקים עם שמות בכובע ונבחר חמישה-שמונה מתוכם". בעעע...

(שמועה לא מבוססת טוענת שה-Dark Avengers [למה לשנות את השם, לעזאזל?] של פרקר, אולי בלעדיו, תמשיך להתפרסם. קראתי בעבר את האוגדן הראשון של הריצה של הקבוצה בראשות לוק קייג' וזה היה מעולה, אז מקווה שהקבוצה הזו לא תעלם בקרוב.)

mulon1984

New member
למה אתה מלכלך?

אמרת שלא קראת אותו, אז אל תגיד שהוא כותב רע. הריצה שלו על דדפול מצויינת.

spidey 82

New member
קרא שוב.

קראתי עד גיליון 20 ומשהו, בעיקר כחלק ממשימות הכתיבה שלי בויזארד בזמנו. כן, היה מבדר בד"כ, אבל לא משהו שראוי לזכור. מאסתי בקומיקס (לא בדמות) של דדפול כשהתחילו כל הדברים האיומים כמו הטים-אפ, שבע סדרות נוספות והקרוסאוברים. איכשהו הצלחתי לחמוק לפני שליפלד חזר לזירת הפשע.

אם אני באמת זוכר לרעה משהו שוויי כתב, זה החרבת דמותו של וולברין (מישהו זוכר את החרפה ההיא, Wolverine Origins?). בטח יש עוד כמה דברים פחות זכורים שקיבעו את דעתי עליו. למרבה הצער, דדפול זו פסגת היצירה שלו, וזה אומר הרבה.

DDN

New member
אני עברתי לאוגדנים, אז נראה

אני בענייני חסכון, אז לא יודע.
מצד שני, ביטלתי את דדפול, אז נראה.

במה שונה הMARVEL NOW מהריבוט שDC עשו?

idodo35

New member
הם לא מאתחלים את כל החוברות

ולא משנים את ההמשכיות
(חוץ מזה הם הבטיחו שזה שונה

DDN