MARTELLl V.S.O.P - פרטים?

MidNight Flame

New member
MARTELLl V.S.O.P - פרטים?

קיבלתי לידי בקבוק של קוניאק מסוג MARTELLl V.S.O.P הבקבוק מכיל 350 מ"ל מישו מוכן לתת לי עליו פרטים? הוא נחשב טוב? לא טוב? יקר? זול?

אני לא יודע כלום עליו אבל...

מאיפה לעזאזל אתה מקבל את כל הבקבוקים הללו אבא שלך הוא אל קפונה?

MEIMIS

New member
Martell - קודם לידע כללי...

מרטל היא חברה שעושה קונייאק.. היא לוקחת את ענביה ממחוז קונייאק שבצרפת כמובן לגבי המרטל שלך... vsop = Very Superior Old Pale לגבי הקוניאק שלך מה שהצלחתי לקבל מהאתר של מרטל הוא.. צבעו הוא: זהוב ענבר מהסנפה ראשונה: חלק מלא, וצלול.. טעמו: פירות יבשים עם מעט טעם של ענבים ווניל. הקונייאק הזה התפאר על ידי לואיס ה- XIV.. vsop הוא הקונייאק המקובל היום בעולם.. הוא תמיד נותן תמורה תמיד בארוחות ערב גדולות, מסיבות ועד ארוחה רומנטית עם בת הזוג.. הגשה: בכוס סניפטר = נקי!! או בקוקטייליי מרטל דוגמא לקוקטייל: (בדיוק היום דיברנו על קוסמופוליטן... באתר של מרטל קובעים שדווקא קוסמופוליטן הוא עם קונייאק... אותם מנות והכל.. פשוט במקום וודקה.. קונייאק יש להם שמה גם "מרטל טוניק" כמו "ג'ין טוניק - T&T" קוקטייל אחד שהתלהבתי ממנו מכל האתר... בכוס הייבול או כוס פילנסר על קרח... 2 קונייאק - מרטל + מי טוניק + מיץ אננס תהנה מייק

TalReshef

New member
VSOP

VSOP הוא קוד המתייחס לאיזור הגידול והייצור של הקוניאק, הגדרות כמו VO, VSP וכו מתייחסות לגידול וייצור באיזורים שוליים של מחוז קוניאק, אבל הקודים הללו בכל מקרה לא מתייחסים לאיכות של המשקה. MARTELL עד כמה שאני מכיר היא בית קוניאק ותיק שמנפק רק VSOP, עניין של ותק ואצולה

MEIMIS

New member
מאיפה הבאת אתהשטויות האלה?

תגידו לי שהוא לא צודק...? זה לא קשור לאיזורים.... זה קשור ליישון בחבית... vs - vsop - xo X.O - Extra Old

סניפטר

New member
כנס שנייה ותלמד !

בצרפת יש שישה אזורים המחלקים את חבל קוניאק 1. גרנד שמפיין - שזה שטח פתוח גדול . 2. פטיט שמפיין - שזה שטח פתוח קטן . 3. בורדורי - שזה גבוליים . 4. פיין בואה - שזה יער טוב . 5. בון בואה - שזה יער טוב 6. פיין שמפיין - שזה 15% מגרנד שמפיין + מקסימום 49% מפטיט שמפיין . גילאי הקוניאק V.S - VERY SPECIAL - קוניאק הכי צעיר בן 2.5 שנים . V.S.O.P - VERY SUPERIOR OLD PAIL - בן 4-5 שנים (ללא תוספת קרמל) X.O - EXTRA OLD - מינימום 6 שנים אך לרוב יותר * איש חכם אמר "הסוד לחוכמה שתיקה"

MEIMIS

New member
../images/Emo45.gif

אחלה... הנה דברים כאלו... על קונייאקים וכל זה אני מתחיל לשכוח כבר מאז הקורס עבר הרבה זמן.. ואו שאני נכנס כל היום לאתרים של קונייאק ויסקי וכו'.. או שפה שיש אני נזכר(וגם לומד)

../images/Emo45.gif

קוד איזור? מאיפה זה הגיע?

למעלה