mars volta vs yes

XCLASS

New member
mars volta vs yes

כמו תמיד הגיע הרגע שאני רוצה לקנות דיסק ומתלבט בין האפשרויות הפעם זה בין מרס וולטה ליס כפי שכתוב בכותרת בין האלבומים Tales From Topographic Oceans ל De-loused in the Comatorium. אז אם למישהו יש המלצות/סיבות מיוחדות על אחד מהאלבומים האלה (או על החדש של מרס וולטה) ויכול לספר זה יעזור לי מאוד.

RamiSun

New member
וואו שאלה קשה

יס זה קלאסיקה והאלבום הוא אלבום חובה! אני חושב שהוא מעולה לכל אורכו, אבל הוא שנוי במחלוקת ויש כאלו שרואים בו מגלומניה ותו לא. מארס וולטה אלבום מעולה, מעניין ומאוד מודרני. אך אולי פחות חשוב. בקיצור...לא יודע מה לייעץ לך... אף שאני הייתי הולך על יס.

Disposable Hero

New member
אוקיי הינה רעיון גאוני!!!!

תקנה את המאס וולטה, כי באמת הוא אלבום פשוט מעניין, ואז תקנה גם את האלבום של יס, כי הוא פשוט קלאסיקה. ת'אמת שאי אפשר לעשות הפרדה בין השניים- הם חובה בכל בית.

epitaph

New member
חחח...לך תדע...

ואולי אישתו שומעת פרוגרסיב, זה עדיין הבית שלו, מה שאומר שזה עדיין חובה בבית שלו. (למרות שכולם יודעים שהיא זאת שלובשת את המכנסיים בבית)

ובכן

אנחנו בהחלט יודעים מי לא לובש את המכנסיים, אם אתה יודע למה אני מתכוון.

RamiSun

New member
חחח....../images/Emo45.gif

אגב ידוע שהלהקה האהובה על בילי השובב היתה Fleetwood Mac אז נראה לי שהוא יותר בקטע של בלווווווווווווזזז

cut2

New member
פשוט מאוד

אם בא לך משהו עם דרייב מטורף שמשחק על גבולות הקונבנציונלי-חריג, לך על המארס וולטה. אם בא לך משהו פילוסופי והרפתקני, עם דרייב רגוע יותר אבל מנעד רגשי ענק - לך על טיילס. כמובן שזו הכללה גסה לאללה (כרגיל), אבל אלו הם קווים כללים בלבד... תהנה בכל מקרה.

אין טעם להתלבט

האחד לא מחליף את השני, ולא בא על חשבון השני. קודם תשיג את יס - זו קלאסיקה ידועת-שם, ואחר כך תשיג איכשהו את מארס וולטה. אתה יכול להוריד את יס בתוכנות שיתוף קבצים, כי זה קובץ פופולרי, ולקנות את מארס וולטה אחר כך.

XCLASS

New member
../images/Emo45.gif נראה לי שאני ילך על היס קודם..

ויוריד\יקנה את המרס וולטה . קודם שיהיו לי את האלבומים של הפרוגרסיב אחרי זה אני יעבור הלאה.....

XCLASS

New member
תמשיך לתקן בסוף אני אלמד....

אני מפחד לדעת מה יהיה בבגרות השנה.....

MajorWinters

New member
אהבתי את "אלמד"

כמה חשבת על זה?
בכל מקרה, בהאב של רעיה, ואחרי זה בעוד האב, אפשר להוריד הכל. גם מרס וולטה, וגם דברים אלמוניים לגמרי. מעבר לזה, זה כבר לא חוקי, אבל אתה מוזמן ליצור קשר...

מעניין מאוד

למרות שהלהקה עצמה טוענת שהם בכלל לא להקת רוק מתקדם אלא משהו אחר שלא כל כך ברור מהו... אבל מצד שני, האנשים האלה גם טוענים שבגלל ששקט בין שירים מהווה הסחת דעת, אז צריך לשים חמש דקות של רעשים בין שירים במקום. אגב, לא נראה לי שכל זה היה קורה בלי ההצלחה של At the drive in, שזה די אירוני, כי הם בעצם היו להקת פאנק מודרנית. ממש סיפור פיניקס שכזה.

למעלה