MARS NEWS

The Fantasy

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מה?למה?
איך? מתי?לאן? למה היא לא אמרה כלום?
אני רוצה פרטים ועכשיו
ודרך לדבר איתה

30STM

New member
ממממ

היא טסה לאקוודור לשליחות כי אבא שלה שגריר שם או משהו כזה. ממממ היא טסה ב- 20 לחודש אם אני לא טועה. ואינלימושג למה היא לא אמרה כלוםםם

Broken sound

New member
אממ כן.

מעיין עזבה.ל3 שנים.באמת רציתי להגיד אבל לא ממש יצא כפי שאת רואה. זה קשה ממש בלעדייה. היא תחזור לבקר בחופש הגדול. עכשיו מעייני הבת של שגריר אקוודרוור.>< מעיין אני מתגעגעת.תחזרי אליי. אוח. זה קשה. כשאני אדבר איתה בזמן הקרוב אני אגיד לה להגיב פה וזה. 3>

SCRATCHER

New member
אני לא יודעת למה

אבל יש לי הרגשה ממש רעה לגבי הסוד הזה. נראה לי שמה שזה לא יהיה, זה ממש לא ימצא חן בעיני
אוף, נקווה לטוב
ותודה על החדשות, היה מאוד מעניין.

SCRATCHER

New member
חשבתי על זה

אבל בעצם, זה לא ממש ישנה לי. אוקיי הוא ג'ארד, הוא חתיך לא נורמלי ומוכשר בטירוף ואני חולה עליו, אבל אני מחוברת למציאות. זה לא שיש לי סיכוי איתו (או בכלל לפגוש אותו פנים אל פנים אי פעם). בכלל כל העניין טפשי. אני משתגעת מהמעריצות האלו שבוכות כל פעם שמושא הערצתן יוצא עם מישהי. באותו רגע שקראתי את זה, לא הייתה לי תיאוריה מוגדרת, אלא פשוט הרגשה לא נעימה שהתנחלה לי בבטן. אולי זה בככל קשור לזה שאני מאוד לא אוהבת סודות ודברים כאלה, לא יודעת...שונאת שמסתירים ממני דברים. ולדעתי זה לא לעניין מה שהוא עשה (למרות שאני מבינה את המטרה. מה יותר טוב לפרסום שלהם אם לא קצת מסתורין מסביב לעניין שקשור אליהם?). יש לך סוד? שמור עליו. עד שתוכל לספר לפחות. למה כל העולם צריך לדעת שאתה מסתיר משהו? (למרות ששוב, אני מבינה את המטרה-תשומת לב). גם העובדה שזה לא קשור ללהקה דיי קוטלת כל תיאוריה שעולה לי לראש...אוף. שיתגלה כבר העניין.

Broken sound

New member
חחח כן את צודקת לגמרי.

להיות מחוברת למציאות זה טוב>< ואע מעניין מזה!!!!

The Fantasy

New member
כן גם אני חשבתי על זה..../images/Emo4.gif

או שטומו מצפה לילד ממנו או משהו כזה
חח סתם סתם לא נרהא לי שהוא יודיע שהוא מתחתן או משהו בתקשורת, זה ממש לא ג'ארד. אבל מה שכן, אולי זה משהו שקשור לתפקיד כלשהו, או פרוייקט חדש, לא יודעת בדיוק. אבל הוא אמר שזה קשור לעסקי הבידור, אז זה בטוח משהו כזה.

../images/Emo221.gif

אוו לג'ראד יש חברה. D: כל עוד היא לא קאמרון דיאז, אני אהיה מרוצה מכל אחת. D: כמעט, נו. בכל אופן, עטיפה ממש יפה. ונכון שזה ממש מוזר לראות thirty במקום 30?
שיהיה. והקליפ.. אולי על.. הממ.. גלובל וורמינג? לא יודעת, אולי such a beautiful lie to belive in בעצם מדבר על האנשים שאומרים שהעולם נכחד? חכם. אני אסתום.

The Fantasy

New member
אוף כולם עלו עלינו../images/Emo69.gif

אנחנו תכננו להשאיר את ההריון והנישואין סוד עד לשבוע הבא, אבל כולם מתחילים לנחש עוד לפני.
סתם טוב צאו מהבועה, הוא לא יודיע על חברה שלו או נישואין וכו' בתקשורת, וחוץ מזה הוא אמר שאסור לו לדבר על זה עד שבוע הבא, אז אין מצב בעולם שזה קשור לחיים הפרטיים שלו.

../images/Emo221.gif

אבל זה איכקוראימלזה תקשורתי.
כדי שכולם יהיו כזה במתח, ואז הוא יצא באיזה משהו לא קשור לעולם כזה כמו, אני גיי/מתחתן/פורש/הולך למצוא את עצמי בתאילנד וואטאבר.
המ, הו וול. בדר"כ הצהרה בוגרת כמו, "אני אגלה לכם שבוע הבאאאא^!@#(&%* נהנהנה
" וכאלה שלא קשורה לקריירה או משפיעה ישירות על הלהקה במקרה הזה, צריכה להיות משהו על חבר...ה? ^_^ תתעלמי ממני, נדבק לי סלוטייפ וחתיכת קרטון למוח.

fuck the fakers

New member
../images/Emo41.gifנפתחה קומונה ללהקה המדהימה the almost../images/Emo41.gif

אז למי שמכיר ולמי שלא the almost היא להקת רוק. הלהקה הוקמה ב-2005 (את הלהקה הקים המתופף של underoath) למי שרוצה לשמוע אז הנה קישור לשיר שלהם

../images/Emo207.gif ../images/Emo202.gifאפשר עוד נצלוש אחד?../images/Emo48.gif

היום ב- YES יש שני סרטים של ג'ארד- בגרות על תנאי, ושר המלחמה, אני לא זוכרת את השעות..

The Fantasy

New member
../images/Emo207.gifוידאו ממש יפה

די ריגש אותי האמת, התמונות, יחד עם מה שג'ארד אומר פה, ממש מרגשות ביחד. [עזבו שרוב התמונות של ג'ארד ממש מפחידות XD אבל יש פה תמונות ממש יפות, בייחוד של שאנון
, ותמונות שמעולם לא ראיתי] תקשיבו למה שהוא אומר, אני כ"כ מתה עליו
למרות שבהתחלה הוא נשמע כמו מדריך קייטנה לאימואים או משהו כזה
] http://www.youtube.com/watch?v=Hv8byd7HITQ

LoveYourHate

New member
איזו תמונה משגעת!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אחח שאנון!!!!
מצאתי את התמונה שאני הכי אוהבת שלו
והשיר בסוף...מכמה שהוא נשמע הוא נשמע מדהים!!!

pizi23

New member
תגידי, את יודעת מה הקטע מהופעה שלהם שמתנגן

בסוף? ג'ארד שר משהו לא ברור, אבל המוסיקה ממש יפה, ולא שמעתי את זה אף פעם... זה ממש בסוף של הקליפ... והתמונות של שאנון באמת יפות, בייחוד זו בשחור לבן שהוא על התופים עם המטפחת הלבנה על הפנים, ועוד אחת שהוא על התופים, בצבע, גם עם המטפחת אבל על הצוואר, והוא מסתכל כזה למעלה. מ-ה-מ-ם
אכן מרגש
מותק

למעלה