MARS NEWS

FFTL

New member
../images/Emo207.gif נוטשת ל3 ימיםםםםם@#%#*& ../images/Emo13.gif

ווליום!!!!!!!!!!11111111111 שיהיה לכם סופשבוע נפלא, אני אהייה בכנרת. :] ביי לכם.

TheMarsArmy

New member
למה תמיד מנצלשים הודעות שלי!?

הא!??!!? הא1?!?!?!?!?!?!?!? האאאא?!?!?#%^#&%*$^)*$

TheMarsArmy

New member
מסתבר שהסוד....

התגלה (?!) יכול להיות שזה לא זה...אבל נראה לי שכן. צר לי לאכזב את כולם לג'ארד אין חבר\ה חדש\ה. הוא לא הומו\לסבית\דו-מיני\מפלצת ממאדים. (אולי כן....נאלץ לחכות ולראות) בכללללל מקרה, הנה כמה דברים שפורסמו באתרו: "The secret that Jared was keeping was that "a beautiful lie" is being taped in Greenland tomorrow and that it is going to be a completely green/enviornmentally safe video. Also for every download the money will go to an environmental charity. Brent Bolthouse said this in FMH and he's going to be there to take pictures for a coffee table book which will also be released and the money will also go to the charity." תרגום: "הסוד שג'ארד שמר הוא שABL מצולם בגרינלנד והקליפ הולך להיות ירוק\בטוח לסביבה. בנוסף, לכל הורדה (של הקליפ או השיר כנראה-בצורה חוקית כמובן) הכסף ייתרם לארגון למען הסביבה. בראנט בולטהאוס (נראה לי שהוא די.ג'יי או משו בסגנון) גם הולך להיות שם כדי לצלם תמונות ל-coffee table book (אם אני אתרגם זה יישמע אידיוטי) שגם יהיה מוצא למכירה והכסף גם ייתרם לצדקה. אז חלק מהאנשים פה צדקו! זה אכן קשור לאיכות הסיבה. :)

TheMarsArmy

New member
לפי מה שפורסם זה הסוד.

למרות שזה מוזר..כי ג'ארד אמר שזה לא קשור לשלושים..חח וזה כן...טוב נו זה ידוע שהוא לא בסדר...חהחה.

my reflection

New member
נראה לכם באמת שזה הסוד><?

כי הוא אמר שזה לא קשור ל30.. וזה היה ברור שזה יהיה קשור איכשהוא לסביבה

איזה סוד גרוע..

והיום התחלתי את הלימודים. בעעע כל הילדים החדשים ערסים...כאילו, מה הקטע שלכם?! יו מה תקעתי את זה כאן?. אל תתיחסו.

BehindMyEyes

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo115.gifזה ממש יפה../images/Emo99.gif

אוי באמת מזה קשור לזה שהוא שחקן ?
אני בכלל ידעתי את זה שרק נכנסתי לפורום XD

its only ma

New member
../images/Emo2.gif

איזה עטיפה יפההההה!!!! בטח הקליפ יהיה על העולם שנחרב בגלל שקר[?! גמאני לא מבינה כל כך את עצמי...] ואני מחכה לסוד הכמוס!!!!!!!!!

למעלה