TheMarsArmy
New member
MARS NEWS../images/Emo41.gif../images/Emo112.gif../images/Emo70.gif
קודם כל לדבר הכי חשוב ומרגש מכל..... פורסמה עטיפת הסינגל A Beautiful Lie !! והתמונה מצורפת להודעה זו. כנראה שיציאת הקליפ קרובה ! כמה מרגש!!! מה שמעניין הוא שהמקום שבעטיפה זה בטח אלסקה או משהו כזה כי שם הם צילמו את הקליפ...אז כנראה זה יהיה מיוחד. מעניין על מה יהיה הקליפ. למישהו פה יש רעיון? אלסקה-ABL-מה ההקשר? זרקו רעיונות מה לדעתכם יהיה בקליפ החדש.
לפי Contactmusic.com: ג'ארד לטו מאושר משום שלהקתו גרפה פרס בטקס פרסים לאחרונה, מפני שזה מוכיח שכעת הם מופע מוזיקה אמין. הלהקה זכתה בפרס ה-Best Single בטקס העיתון קאראנג! ביום חמישי האחרון. הלהקה עברה קשיים כדי שייקחו אותם ברצינות בעבר בגלל קריירת המשחק של ג'ארד- אבל כעת הם מאמינים שדברים בהחלט משתנים. לטו מוסר, "אנחנו עובדים קשה כבר הרבה זמן כדי שאנשים יקבלו את הלהקה. זו הרגשה מצויינת עכשיו כשהם קיבלו אותנו."
סודו הגדול של ג'ארד (?) לפי האתר showbiz.sky.com ג'ארד מסתיר מאיתנו סוד די רציני. הוא סיפר לאתר, "כרגע יש לי סוד מאוד מאוד גדול. זה דבר שמעולם לא נעשה בעבר ואנחנו מאוד מאוד מתרגשים." מהאתר מוסרים שג'ארד אכן אישר שזה לא קשור ללהקתו 30STM. לטו מוסר עוד, " זה בהחלט הארד קור של בידור. בעוד שבוע אנחנו נפרסם מידע מאוד מאוד מרגש. זה כמו הודעה מוקדמת להודעה רשמית. הלוואי שהייתי יכול לספר לכם אבל לצערי אני תחת פקודה של "לסתום את הפה" עד שבוע הבא. " מעניין מה הוא זומם המופרע הזה.....
ואני שואלת, אם זה לא הלהקה מי זה "אנחנו"? מעניין. שיהיה לכולם שבוע נפלא!