MARS NEWS

TheMarsArmy

New member
MARS NEWS../images/Emo41.gif../images/Emo112.gif../images/Emo70.gif

קודם כל לדבר הכי חשוב ומרגש מכל..... פורסמה עטיפת הסינגל A Beautiful Lie !! והתמונה מצורפת להודעה זו. כנראה שיציאת הקליפ קרובה ! כמה מרגש!!! מה שמעניין הוא שהמקום שבעטיפה זה בטח אלסקה או משהו כזה כי שם הם צילמו את הקליפ...אז כנראה זה יהיה מיוחד. מעניין על מה יהיה הקליפ. למישהו פה יש רעיון? אלסקה-ABL-מה ההקשר? זרקו רעיונות מה לדעתכם יהיה בקליפ החדש.
לפי Contactmusic.com: ג'ארד לטו מאושר משום שלהקתו גרפה פרס בטקס פרסים לאחרונה, מפני שזה מוכיח שכעת הם מופע מוזיקה אמין. הלהקה זכתה בפרס ה-Best Single בטקס העיתון קאראנג! ביום חמישי האחרון. הלהקה עברה קשיים כדי שייקחו אותם ברצינות בעבר בגלל קריירת המשחק של ג'ארד- אבל כעת הם מאמינים שדברים בהחלט משתנים. לטו מוסר, "אנחנו עובדים קשה כבר הרבה זמן כדי שאנשים יקבלו את הלהקה. זו הרגשה מצויינת עכשיו כשהם קיבלו אותנו."
סודו הגדול של ג'ארד (?) לפי האתר showbiz.sky.com ג'ארד מסתיר מאיתנו סוד די רציני. הוא סיפר לאתר, "כרגע יש לי סוד מאוד מאוד גדול. זה דבר שמעולם לא נעשה בעבר ואנחנו מאוד מאוד מתרגשים." מהאתר מוסרים שג'ארד אכן אישר שזה לא קשור ללהקתו 30STM. לטו מוסר עוד, " זה בהחלט הארד קור של בידור. בעוד שבוע אנחנו נפרסם מידע מאוד מאוד מרגש. זה כמו הודעה מוקדמת להודעה רשמית. הלוואי שהייתי יכול לספר לכם אבל לצערי אני תחת פקודה של "לסתום את הפה" עד שבוע הבא. " מעניין מה הוא זומם המופרע הזה.....
ואני שואלת, אם זה לא הלהקה מי זה "אנחנו"? מעניין. שיהיה לכולם שבוע נפלא!

ס'עטיפה יפה*-*, אהבתי ממש.../images/Emo205.gif

אני מקווה שהקליפ יהיה מושקע כמו הקודמים לו, כי דווקא בקליפים הם ממש משקיעים. מה זה הסוד הזה.?, אם זה היה קשור ללהקה הייתי כבר חושבת שהם עובדים על אלבום חדש או משהוOO

my reflection

New member
אממ..

העטיפה נראת פשוטה כזאת,מסתורית
שלא תתן לנו להבין מה יהיה בקליפ
אני מקווה שהקליפ יהיה טוב^^......
נו באמת
אנשים עדיין לא לוקחים אותם ברצינות!?זה ממש מעצבן שהם צריכים לזכות בפרסים בשביל להוכיח את זה,אנשים להתעורר!!
איזה סוד כבר יכול להיות לו
?

יאי../images/Emo99.gif

מאוד אהבתי. זה גם..מקורי D: כשג'ארד מוסר דבר כזה, זה מתחיל למתוח אותי
מחכה כבר לצפות בקליפ
תודה חן

pizi23

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif כמה דברים מרגשים בבת אחת ../images/Emo6.gif

קודם כל העטיפה של הסינגל מהממת, ולפי דעתי הקליפ יהיה קשור בצורה כלשהי לנושאים של אקולוגיה ואיכות הסביבה. גם כי זה נושא שמאד מאד חשוב ללהקה ונוגע לליבה, והם מדברים על זה בכל הזדמנות שיש להם, וגם כי אלסקה זה הכי קשור לאיכות הסביבה ולהתחממות הגלובלית. הקרחונים באלסקה (שזו בעצם התמונה עצמה) נמסים בקצב מטורף בגלל אפקט החממה, ועוד מעט הם בכלל לא יהיו שם, וכתוצאה מזה מפלס האוקיינוסים בעולם יעלה ויציף הרבה ערי חוף במספר יבשות, כולל ניו-יורק למשל. יש לי הרגשה שזה יהיה קשור לזה או לאיכות הסביבה באופן כללי
אף פעם לא שמעתי שהם אומרים שלא לוקחים אותם ברצינות בגלל קריירת המשחק של ג'ארד, אלא שזה פשוט מעצבן אותם שמפרידים אותו מהלהקה ומציגים אותם בכל מיני צורות כמו למשל JARED LETO FEATURING 30 SECONDS TO MARS ובעבר הם אפילו ביטלו הופעות בגלל שההפקה הציגה אותם ככה. מממ... מעניין שהם ממש חושבים ככה, כי תמיד חשבתי שלא...
"הסוד הגדול של ג'ארד"
זה אמור להיות סוד של כל הלהקה, לא? לפי דעתי זה משהו שכולל אולי את האשלונים, אולי משהו שהם מתכננים בשביל המעריצים... או אולי הם מתכננים איחוד של THE MARS ARMY ברחבי העולם, התקפה וכיבוש הגלובוס על ידי 30STM
מה לא נראה לכם הגיוני?
מתוקה
ראית כבר את הסרט?

TheMarsArmy

New member
גם אני חשבתי על הנושא הזה..

כל הקטע של איכות הסיבה....כי זה נשמע כמוהם וזה כבר ידוע שזה חשוב להם....נחכה ונראה אני מניחה. וג'ארד אמר שה"סוד" הזה לא קשור ללהקה....אז לא יודעת..אולי חלק מהסוד הוא שזה כן קשור ללהקה..חח נו לא דעת...שיהיה...אני מניחה שנחכה ונראה גם לזה..חהחה ואכן ראיתי את הסרט. ואני חושבת שהוא פשוט מדהים. מצויין. מעולה. לא היה דבר בסרט שלא אהבתי...אני עדיין מגבשת את דעתי עליו..אז אני עוד לא ממש מפרטת...אבל אני בהחלט צריכה לראות אותו שוב כדי להפנים סופית. ושוב תודות לך! :)

The Fantasy

New member
וואו וואו וואו../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

העטיפה מהממת! ואני לא יכולה לחכות לקליפ, בטח משהו אדיר. [אולי סופסוף זה יגרום לי לאהוב את השיר הזה כמו שצריך
] וכן, באמת מתחילים לקחת אותם ברצינות וחסר למי שלא. סו וואט אם ג'ארד שחקן..הם עדיין להקה מעולה ויש אנשים שבכלל לא ידעו שג'ארד שחקן עד שהם לא הכירו את הלהקה לעומק. בתכלס הוא מוכשר נורא בשניהם, גם במשחק וגם במוזיקה, ולא צריך לייחס לו חשיבות יתר למשהו אחד, כי הוא פשוט נורא מוכשר בהכל. וסוד? אמאלה. אני מפחדת לדעת מה זה. כשזה נוגע בג'ארד זה ממש פחד אלוהים. לכו תדעו מה הסוד שלו?
בטח הוא הפיץ איזה מחלת מין בקרב כל הילדות בעולם ועכשיו הוא חושף את זה לציבור
תווווווווודה מותק שלי אוהבת אותך

The Fantasy

New member
אני?NIN?../images/Emo12.gif מה לי ולהם? ../images/Emo6.gif בטח התבלבלת ביני

לבין אופקושקוש

TheMarsArmy

New member
אבוי!

חחח נכון התבלבלתי! זה בגלל ששתיכן אדומות! חח לא נורא לא נורא...חהחה משעשעת שכמותי.

inbal287

New member
הוא כזה הזוי../images/Emo6.gif... מעניין מה הוא זומם../images/Emo3.gif

תודה

30STM

New member
חש מסתורי ../images/Emo11.gif

וואע, הקליפ הולך לצאת בקרוב D:: נאממ, שאלה, הוא יצא קודם בyoutube או באמ.טי.וי?
[כתבתי MTV כמו מוגבלת למעלה, כי הוא מתבלגן לי עם הסמיילי ;[ ] המשך יום נעים

my reflection

New member
נראה לי youtube

נראה לי...כי גם הקליפ הראשון של כריסטינה אגילרה יצא קודם בyoutube (אבל איכות חרא למדי)..אני לא יכולה להגיד לך לפי זה,זה פשוט ממה שאני יודעת... אולי לא ישחררו את זה לyoutube לפני הMTV.... נחכה ונראהXD

Broken sound

New member
ואו.

מלאא זמן לא כתבתי בפורום, טוב חופש וזה, אין ממש זמן. נחמד לחזור. יאללה שהקליפ כבר יצא, אני בטוחה שהוא יהיה טוב במיוחד ושלא נתאכזב.
3333>

30STM

New member
אני אענה במקום

מעיין טסה ל-3 שנים ואנחנו מתגעגעים אלייה

למעלה