Marry is abroad

Rain Star

New member
Marry is abroad

כן כן, 'מרי בחו"ל' בתרגום ישיר...למי שלא שמע את זה ברדיו (וכנראה שהתמזל מזלו) עוד חלק ממערך המיחזור והטחינה הבלתי פוסקת של מרי לנצח. והנה תמצית המילים "i will make you feel good, i will make you feel good i will make you feel good, i will make you feel good my name is Marry, i will make you feel good my name is Marry, i'll make you sweat, i'll make you scream my name is Marry, i'll make you feel good, my body is tight my legs are smooth.." מזועזעים? כן, אלה המילים של עברי, ועוד לא שמעתם את הביצוע. זה לא רק אחד השירים הכי גרועים ששמעתי מעברי, אלא אחד הגרועים ששמעתי השנה באופן כללי. באמת, סליחה על הקטילה, אבל זה כבר עובר כל גבול.. שיר מועדנים בעל ספק מוזיקה סבירה ספק מילים נסבלות, אני לא יודע מה עברי חשב לעצמו, אולי הוא יסביר את זה מחר, אבל זה פשוט רע. מאוד. יאמר להגנתו שזה לא עוד סינגל, אלא חלק מהסינגל שהופץ לכל תחנות הרדיו בארץ עם הגירסה המחודשת המוכרת לכולם. הרבה זמן תהיתי למה השיר לא מושמע ברדיו, והתכוונתי להשמיע אותו ביום שני, אבל כששמעתי אותו, הבנתי הכל. רע, כמו שכבר אמרתי. מאוד.. אני מאוד מקווה שהדיסק החדש לא ישמע כמו השיר הזה... שגיא, שמעת את הגירסה? ותהיה - מישהי ש-מ-ע את הדבר הזה משודר, או שאני לא היחיד שחושב שזה לא מתאים (וראוי?) לשידור? יאללה בריטני!...

אוקי גל זעזוע ../images/Emo187.gif

מה זה?????????????? איזה מילים מזעזעות!!! מה קרה למרי???? היא נהייתה קלאברית?

oooooOFIR

New member
אני דווקא שמעתי את זה קצת

באתר של מומהנ יש כמה שניות זה לא כזה גרוע... לעשות רמיקסים לשירים זה דבר נפוץ. יש מלא אמנים שעשו לשירים שלהם רמיקסים, זה לא אומר שמעכשיו עברי יעשה מוזיקת מועדונים. אז הסחרו דאגה מלבכם.

Nwtbl

New member
זה סך הכל חלק מהסינגל..

הוא עשה קצת שיתוף פעולה עם Henree מה יש? לא נראה לי שזה הולך להיות הסגנון הקבוע החדש.. ולמי שאין תסינגל ותהה מה הוא מכיל : 1. Ivri Lider - Meri Lanetzach (Show Version) (4:06) 2. Ivri Lider - Meri Lanetzach (Henree Club Mix) (7:37) 3. Ivri Lider - Meri Is Abroad (Henree Oriental Club Mix) (7:35) אה ואגב יש עוד גרסאות לשיר: מיקס שיצא בסינגל המקורי בזמנו, כלומר ב'מרי לנצח' הגרסא המקורית. האורך שלו הוא 4:41. ויש גם רמיקס של עופר ניסים שיצא לאחרונה שאורכו 6:59. סתם ככה למי שמתעניין

Rain Star

New member
נכון שזה חלק מהסינגל, וגם אמרתי את

זה, אבל זה לא נוגד את זה ש....וואט דה פאק הוא חשב לעצמו כשהוא עזה את זה???

Nwtbl

New member
הוא משחק קצת באלקטרוני

ונראה לי שהוא מאוד אוהב את זה... כמו שאפשר לשמוע בTurn Me On. למי ששמע.

למעלה