Mark Selby שחקן הסנוקר..

9ball master

New member
עדכון ותיקון

אז קודם כל העדכון, מארק ניצח את התחרות. עכשיו התיקון, לא מדובר ב 8ball כפי שרובנו מכירים, זהו לא המשחק האמריקאי מדובר במשלק שנקרא 8ball pool (אני יודע, שם מבלבל אך הוא גם נקרא לפעמים blackball II) בכל מקרה, מדובר במשחק אנגלי, שמשוחק רק באנגליה על שולחן 9 פיט שדומה לשולחן סנוקר 9 פיט עם כדורים צהובים ואדומים ושחור זוהי לא אליפות העולם ב 8ball אשר מתקיימת מדי שנה ב האמירויות הערביות המאוחדות בחסות השייח המקומי..... בתחרות זאת לא אף שחקן פול מקצועי לא משתתף
חוקי המשחק של 8ball pool

9ball master

New member
תיקון קטן....

המשחק לא משוחק רק באנליה.... להלן רשימת המדינות שרשומות ב W.E.P.F שהוא האיגוד של המשחק הנ"ל Australia Belgium Channel Islands England France Isle of Man Kenya Malta New Zealand Northen Ireland Pakistan Ireland Scotland South Africa Wales West Indies

ShortyGirl

New member
ותגובה בנוגע למתנות יש לך?

ותגובה בנוגע למתנות יש לך?

9ball master

New member
אם הנושא היה

מופנה אלי בצורה מכובדת ומקצועית אז הייתי מתייחס לעניין וגם פותר אותו, גם אם זה היה מצריך אותי להכנס לאוטו עכשיו ולנסוע עד באר שבע ולהביא את המקל עד פתח בית הזוכה. אני לא ילד קטן, ואני לא מקבל איומים שכאלו.... אני קניתי מקל וחיכיתי לו 4 חודשים.... למקל אחר שרציתי להזמין יש רשימת המתנה של 8 שנים
הפורום מנוהל על ידי אנשים בהתנדבות שמנסים לעשות הכל על מנת לבנות בית לחובבי ספורט הביליארד, אם דברים מסויימים מתעקבים מסיבות כאלו או אחרות אז יש להתאזר במעט סבלנות. זאת הייתה פעם ראשונה שנעשה בפורום זה דבר שכזה. גם אני לומד מטעויות, ולהבא דברים יתנהלו בצורה חלקה יותר או שלא יתנהלו בכלל. דרך אגב, ברוכה הבאה לפורום
ספרי קצת על עצמך, האם את משחקת ביליארד? כמה זמן? באיזה מועדון? יום טוב

ShortyGirl

New member
אתה לא הוגן

חברה שלי צריכה לקבל מחזיק מפתחות ב-25 ש"ח ועדיין לא קיבלה ואתה מספר סיפורים של מקל וזמן המתנה של חודשים כמה סבלנות צריך? כל הטעם יצא לדעתי אם אתם לא מסוגלים לארגן תחרות כזו פשוטה כולל חלוקת מתנות מוצלחת אין טעם לפעם שניה. אני לא משחקת החברה שלי משחקת לדעתי הסטיגמה על הביליארד לא השתנה וממשיך ובפרט לאור האירוע "המוצלח" שלכם.

Anin17

New member
אין טעם להאשים את שגיא

אני אחראי לחלוקה של הפרסים כמו ששגיא כתב, אנחנו פה בהתנדבות, אנחנו לא מקבלים דבר בתמורה. כשדורשים ממני סכום לא הגיוני בשביל משלוח למקל אני מצטער אבל אני לא יכול לשלם, בכל זאת לא התחמקנו ונונה יודעת אחרי שדיברנו בטלפון שאת המקל החנות תשלח ולא אני חלקם ממחזיקי המפתחות לא הגיעו גם לאחר ניסיון שני, מה את היית עושה? פעמים הבאות למרות שהיו מתוכננות אינן יוצאות לפועל מאותה הסיבה הבעייתית

9ball master

New member
דרך אגב....

אצלנו משחקים וריאציה של המשחק הזה (בלי לדעת אפילו...) וקוראים כאן "פול אוסטרלי"..... רק שאף אחד לא ממש יודע את החוקים..... קבלו תמונה של הציוד ותבינו שזה לא 8ball

לא נכון אולי זה כן 8ball

יש מצב שזה כן 8 BALL פשוט הגדולים הם צהובים והקטנים הם אדומים א ההפך

9ball master

New member
תלמד חוקים לפני שאתה קופץ...

ישנם הבדלים גדולים בין שני המשחקים מבחינת חוקים ולא רק מבחינת ציוד. במשחק האנגלי על עבירה השחקן מקבל שתי תורות, דבר שלא קיים במשחק האמריקאי בו מקבלים ball in hand. בעוד שאין זיהוי על האדומים והצהובים ואין צורך להכריז איזה כדור יכנס ולאיזה כיס, ב 8all ישנו מספור על מנת שהשחק יוכל להכריז את מספר הכדור שיכנס לכיס. שאני אומר שבארץ משחקים משחק שקוראים לו כאן "פול אוסטרלי" הוא וריאציה של 8ball pool, אז נכון שהמלאים והפסים מחליפים את האדומים ואת הצהובים, אך למשחק ה 8ball pool יש חוקים ברורים ובארץ לא משחקים לפיהם אלא משהו דומה..... לכן זוהי וריאציה ולא אותו משחק במדויק

אהה הבנתי אבל ידעתי את זה

מהבחינה הזאת בסדר, יש וריאציות שונות למשחק הזה אבל מלבד חוקי המשחק מטרת המשחק היא אותו דבר להכניס את כל הכדורים שלך ואז להכניס את השחור פשוט העבירות שונות ואתה צודק זה בדיוק מה שהתכוונתי זאת וריאציה של אותו משחק

יש לציין שהאליפות הזאת משוחקת...

בהיכל הסנוקר המפורסם בעולם תיאטרון "הקרוסיבל" בשפילד...

למעלה