Mark Ronson - The Essence

חולוני

New member
Mark Ronson - The Essence

מארק רונסון, שהוא הבן של מיק רונסון (הגיטריסט האגדי של דיוויד בואי), הוא כיום אחד המפיקים הכי חמים בעולם. בשנה האחרונה הוא הספיק להפיק ללילי אלן, רובי וויליאמס, איימי ויינהאוס, כריסטינה אגלירה וריימפסט וכמו כן לעבוד על אלבום הסולו השני שלו Version שיוצא באפריל השנה ויכלול קאברים מפתיעים לשירים שהוא אוהב. הקריירה של מארק התחילה באמצע הניינטיז בתור DJ היפ-הופ בניו יורק, מהר מאוד בעזרת הכישורים שלו והטעם האקלקטי שלו במוזיקה (ככה זה כשגודלים בסביבת כוכבי רוק ומתאהבים פתאום בהיפ-הופ) בנה לעצמו שם ואפילו הוזמן לתקלט במסיבת היומהולדת ה-29 של פי.דידי ומאז נדבק לו הכינוי "סלבריטי DJ". את קריירת ההפקה שלו הוא התחיל ב-2001 כשהפיק את האלבום המעולה Everybody Got Their Something של ניקה קוסטה מה שהוביל להחתמתו בלייבל Elektra Records והוצאתו ב-2003 של אלבום הסולו הראשון שלו Here Comes the Fuzz, אלבום שכלל את הקלאב באנגר "Ooh Wee" שסימפל את Sunny של Boney M והשתתפו בו גוסטפייס קילה מהוו-טאנג ונייט דוג. האלבום המלא זכה אמנם לביקורות טובות אך לא הצליח מסחרית למרות ריבוי הכוכבים שהשתתפו בו (קיו-טיפ, מוס דף, ניקה קוסטה, שון פול, טוויט, ריברס קוואמו מוויזר וניקה קוסטה בין היתר). לאחר מכן רונסון הקים לייבל משלו בשם Allido Records וההוצאה הראשונה בו הייתה אלבום הבכורה של Rhymefest שנקרא Blue Collar ויצא ב-2006. כמו כן, באותה שנה הוא גם התחיל לפרוץ בגדול כשהקאבר שלו ל-"Just" של רדיוהד ביחד עם אלכס גרינוולד הצליח בגדול והוא גם כמובן הפיק ללילי, רובי, איימי וכריסטינה מה שהפך אותו לעסוק מאוד באותה שנה. כעת הוא הוציא במהדורה מצומצמת את הקאבר הגאוני שלו ל-"Toxic" של בריטני ביחד עם ODB לקראת האלבום Version שיוצא בקרוב מאוד ומילה שלי - הוא יהיה אחד מאלבומי השנה בקלות. הכנתי את האוסף הזה שמורכב ממיטב ההפקות של רונסון עד עכשיו. תהנו. הטראקליסט: 1. Nikka Costa - Like a Feather 2. Amy Winehouse - You Know I'm No Good (Remix feat. Ghostface) 3. Amy Winehouse - Back To Black 4. Lily Allen - Littlest Things 5. Air - Alpha Beta Gaga (Mark Ronson Remix feat. Rhymefest) 6. Mark Ronson feat. Kenna - Amy (Ryan Adams Cover) 7. Mark Ronson feat. Ghostface & Nate Dogg - Ooh Wee 8. Mark Ronson feat. Rivers Cuomo - I Suck 9. Mark Ronson feat. Nikka Costa & Freeway - Here Comes The Fuzz 10. Rhymefest feat. ODB - Build Me Up 11. ODB feat. Missy Elliot - Lift Ya Skirt 12. Robbie Williams - Lovelight 13. Robbie Williams feat. Lily Allen - Bongo Bong/Je Ne T'Aime Plus 14. Christina Aguilera - Without You להורדת האוסף - כנסו לכאן

אני מכחר את הרוב

לדעתי החיבור שלו עם רובי וויליאמס הוציא שירים ממש שיטחיים (החידוש לבונגו-בונג ממש גרוע) -מה שלא מנע מהם להפוך ללהיטים. ההפקות שלו עם ODB פשוט תענוג. כנ"ל עם אמי וויינדהאוס)

חולוני

New member
לא מסכים איתך לגבי רובי

Lovelight זה לדעתי אחד השירים הכי טובים שלו בקריירה, בקלות בטופ-5 מבחינתי עם הפקה ענקית של רונסון. וגם הקאבר לבונגו בונג גדול עם פזמון ממש חמוד של לילי אלן וכשה-Dap Kings על כלי הנשיפה איך אפשר להגיד שזה גרוע?

חולוני

New member
ועוד משהו

לדעתי האלבום Rudebox של רובי זה האלבום הכי טוב בקריירה שלו ואפילו קניתי אותו מקורי (ובחיים לא הייתי מעריץ של רובי ולא חשבתי לקנות משהו שלו).

DJ$upreme

New member
קניתי אותו לאחר שרכשתי ונהניתי

גם מקודמו. אלבום מעולה, אולי האלבום הכי מהנה של השנה. כמה נפילות, המון דברים מצוינים. בעיקר הדברים של רונסון, הפטשופ בויז, וסול מקאניק. כן, ווויליאם אורביט.

חולוני

New member
שמח לשמוע

אף פעם לא הייתי מעריץ רובי אבל השינוי סגנון שלו קנה אותי. שומעים שהוא נהנה לעשות את האלבום והוא גם אמר בעצמו שבאלבום הזה הוא לראשונה קיבל אומץ והתחיל לעשות את המוזיקה שהוא אוהב לשמוע בבית. ושמעת את האוסף של מארק?

DJ$upreme

New member
לא, אבל ניקה קוסטה גדולה מהחיים.

גם פרינס חשב ככה כששיתף איתה פעולה אגב.

חולוני

New member
אז תשמע.

ומסכים לגבי ניקה, מקווה שמארק ישתף איתה פעולה שוב בעתיד.

חולוני

New member
מה עם תגובה על השירים אחי?

בטח היה לך כבר את כולם, אבל בכל זאת.

TheTIKIMAN

New member
את רובם...

מלבד לילי אלן, וויליאמס ואגילרה. בכל מקרה, אני עדיין מאמין שבילד מי אפ זה אחד השירים היותר טובים שראו אור בשנה האחרונה, והוא מופק בצורה מושלמת, ובכלל- אחת ההפקות הכי חביבות עליי של מארק. חוצמזה, יצויין לטובה הסאונד של האלבום back to black של איימי ווינהאוס, כבר לא שומעים דברים כאלה יותר- מוטאון אמיתי שכזה. בנוגע לשאר אין לי חשק\רצון לחפור כרגע, אולי מחר.

KarenTheGoddess

New member
עכשיו סיימתי להקשיב.

את הרב הכרתי עוד קודם, חלקם בכלל לא ידעתי שמארק רונסון הפיק. הצלחת להציג את הגיוון שלו באוסף קצר יחסית, שזה מצוין מה גם שלא שנאתי שיר אחד באוסף, שזה עוד יותר מצוין. תודה! :)

חולוני

New member
ניקה תותחית

זאת אותה ילדה ששרה באייטיז את On My Own המרגש. היא הבת של המפיק האגדי דון קוסטה והסנדק שלה הוא פרנק סינטרה.

KarenTheGoddess

New member
לא ידעתי שזו היא

וזה אכן שיר מרגש ;[ ואי, מישהו מסדר לי הופעה בסדר גודל כזה?

Psycho BuZZ

New member
שלח לי את הלינק באייסיקיו באופליין

אוריד מתי שאחבר את המחשב שלי.

למעלה