AlanisJunkie
New member
mariah makes me laugh - סיכומ"ש../images/Emo79.gif
אני: היי, מה אתה עושה היום? הוא: סתם...יש לחברה של חברה שלי יומולדת, אז כנראה נלך לשבת אצלה. מה אתה עושה? אני: הולך לראות "צלילי המוזיקה". מי זו החברה של החברה שלך? הוא: נו, חברה של חברה שלי. זוכר ת'היא שבאה לבסיס ולקחנו אותה טרמפ? קצת שמנה... שמנה, מה זה קצת...אבל חמודה. אני: די, הרגת אותי. הלכתי לכתוב סיכומ"ש.
מפגש פורום
למי ששכח, מפגש הפורום יערך בחנוכה, כך שנוכל רוית ואנוכי לקחת יום חופש, והשאר יהיו בחופש בלי קשר. פרטים נוספים יגיעו ככל שהתאריך יתקרב. אני רק מציין שמפגש הפורום מיועד לכל חברי הפורום, חדשים ווותיקים כאחד. ובכלל, תמיד נחמד להכיר אנשים חדשים במפגשים. הכינו את עצמכם לחנוכה. לא יתקבלו תירוצים.
עדכוני קהילה
Baba Live החליט לקחת פסק זמן מהפורום. לטענתו, אלאניס לא מתדלקת אותו כראוי, אין לו כוח לחכות יותר מדי שהיא תוציא משהו והוא די מתוסכל מכל העניין. בכל אופן, אנו מאחלים לך בהצלחה בזמן שתיעדר מהפורום ומקווים שתשוב אלינו הכי מהר שאפשר
.
Symptoms, רעות, שבה אלינו לאחר המסע בפולין עם וידוי מרגש - "כיצד גיליתי את אלאניס בפולין". בעקבות הודעתה מסתבר שזה קרה לעוד כמה מחברי הפורום, ורוית ואני גילינו שלא צריך להרחיק לכת עד פולין בשביל התחושה הזו: אחרי יום בבסיס, כשחוזרים הבייתה מאוחר, מפעילים את הדיסקמן עם דיסק של אלאניס ומביטים לעבר החושך. התוצאות נוגות ועצובות ומרטיטות, על גבול האורגזמה הרגשית. לינק למטה.
matanbu, חברת פורום במיל', פגשה את נינט טייב. מיותר לציין שכולה אושר.
וכמו תמיד, תודה לחברי הפורום שטורחים לבקר בפורום ולעדכן אותנו תמיד במידע חדש על אלאניס. בשבוע שעבר הודיתי אישית לjunk, היום אני רוצה להודות לSymptoms, רעות, שבאמת הרגשנו בחסרונך בזמן שלא היית פה. ברוכה השבה.
עדכוני הפורום
כעת, כשרויתי שלנו שובצה בבסיס הקרייה, כך שהיא כל יום בבית (אבל עדיין, היא גרה בחיפה, חתיכת נסיעה יש לה כל יום), יש לה יותר זמן בשבילנו. לאחר חצי שנה של ציפייה היא מעלה סוף סוף את התמונות ממפגש הפורום ה
(די התבלבלנו בעניין).
על התמונות.
UnderLittleJunkie, דן, מעדכן אותנו באתר עמוס לעייפה בוידאו קליפים, הנקראים scrapbooks, שהיה ניתן להוריד מהאתר הרשמי של אלאניס אבל בינתיים הם כבר התחלפו. האתר הזה איגד אותם, כך שמי שפספס יוכל להוריד ממנו.
ושוב דן, והפעם הוא תוהה: עם מי הייתם רוצים לראות את אלאניס משתפת פעולה
התשובות נעו בין אנוק לטורי איימוס, סולנית הקרנבריז לסולנית הקרדיגנז, פיונה אפל וסטינג. רוית, כמובן, היממה את כולנו בבחירתה. איך לא חשבנו על זה קודם?
לינק למטה.
וכמובן, דן, מעדכן אותנו בסדרת תמונות מגניבה של אלאניס והאח התאום שלה. יש מי שחושב שהם לא דומים, יש מי שחושב שהם מה זה דומים באף
מה שבטוח, אלאניס הרבה יותר חמודה. וגם על זה יש מי שיחלוק..
הודעות מערכת ונהלים
לכל מי שלא מודע לכך, אופציית העלאת תמונות לגלריות אפשרית כרגע גם לגולשים שאינם מנהלים.
אופצייה חדשה שנוספה למערכת תפוז היא חיווי מספר האנשים שנמצאים בצ'אט לצד המילה צ'אט.
כפי שרוב חברי הפורום כבר יודעים, אין לפרסם כתובות לאתרים המכילים קבצי MP3.
לפני כתיבת הודעה יש לבדוק אם הנושא כבר מדובר בפורום, ואם כן, יש לשרשר אליו את ההודעה.
Do - a dear, a female dear.
The hills are alive with the sound of music. באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב, לא?
שבוע טוב!
אני: היי, מה אתה עושה היום? הוא: סתם...יש לחברה של חברה שלי יומולדת, אז כנראה נלך לשבת אצלה. מה אתה עושה? אני: הולך לראות "צלילי המוזיקה". מי זו החברה של החברה שלך? הוא: נו, חברה של חברה שלי. זוכר ת'היא שבאה לבסיס ולקחנו אותה טרמפ? קצת שמנה... שמנה, מה זה קצת...אבל חמודה. אני: די, הרגת אותי. הלכתי לכתוב סיכומ"ש.