Mariah Carey - Someday

MariahFan

New member
Mariah Carey - Someday

מה דעתכם על השיר? מה דעתכם על הקליפ? אחד השירים שאני שומע הכי הרבה בחודשים האחרונים!

Mידאס

New member
שיר מצוין

אם כי אני מוכרח להודות שאני מעדיף את גרסת האולפן עם הגיטרה החשמלית, על פני זו של ההופעות החיות של השיר.

כל השירים באלבום הבכורה של מאריה מאופיינים בניחוח חריף של מה שנקרא "סגנון שנות ה-80" (הבייס ליין, השימוש בגיטרות חשמליות, המקצב הכללי) ואני באופן אישי מת על זה. השירים היחידים באלבום שהם על זמניים מבחינת הסגנון המוסיקלי הם VISION OF LOVE ו-VANISHING. על VANISHING כבר הסכמנו בשרשור קודם שהוא לא מסחרי, אבל VISION OF LOVE, גם אם היה משוחרר היום, היה מצליח באותה מידה, אם לא יותר.

כל הרימיקסים ששוחררו של השיר מזעזעים בעיני ודווקא באחד מהם בחרו להשתמש כרקע לקליפ
והקליפ, (כמעט) ככל הקליפים של מאריה, מטופש למדי. היא אף פעם לא הצטיינה בעשיית קליפים וחבל. שורה תחתונה: הרימיקס והקליפ שניהם מסריחים, אז מהבחינה הזו זה מתאים בול.

עכשיו הבנתי

הקליפ הרשמי מבוסס על גירסת רמיקס?

כשראיתי שוב את הקליפ לפני שהגבתי כאן באמת חשבתי לעצמי |זה רמיקס?| אבל מאחר וזה הקליפ הרשמי, עד כמה שידוע לי
לא היה נראה לי הגיוני...

True Colors

New member
גם Love Takes Time טיימלס, לדעתי

אבל זה נכון - האלבום סובל מסאונד אייטיז ומהפקות בומבסטיות וחונקות מדיי (אני באופן אישי פחות מת על זה, חחח
).
זו סיבה נוספת שאני מעדיף את Emotions כאלבום שלם. גם שם יש שירים שהם over produced (בעיקר האפ-טמפוז), אבל הרבה מהבלדות נשמעות נפלא גם היום (Can't Let Go, The Wind, Till The End of Time).

הלכתי לראות את הקליפ

לא ראיתי אותו כבר שנים נראה לי

הם שינו איכשהו את המוסיקה בקליפ לעומת המוסיקה באלבום, אחרי שראיתי את הקליפ הלכתי להקשיב שוב לשיר וקשה לי להסביר מה הם עשו בדיוק אבל זה כאילו הם הפשיטו את המוסיקה והשאירו רק מקצב אחד שחוזר על עצמו שוב ושוב, הרגיש קצת לוקה בחסר. מעבר לזה גם לא ממש הבנתי מה הקשר בין המילים של השיר לקליפ בבית ספר

שני דברים אני כן אגיד לזכות הקליפ, קודם כל מאריה נראית מ-ד-ה-י-מ-ה
ושנית כל, ההיי נוט שבאלבום כזה דועך בסוף השיר, בקליפ הם ממש נתנו לו את הזמן והדגש שלו וזה נשמע סוף הדרך

לגבי השיר, בהחלט אחד האהובים עליי, מאוד אהבתי את המסר ואת הדרך שהם מעבירים אותו, במקום אישה שתבכה על מישהו יש כאן אישה חזקה שאומרת לו אתה לא יודע מה הפסדת וכשתבין זה יהיה מאוחר מדי

MariahFan

New member
The First Vision

מאריה מדברת שם על גם על הרעיון בקליפ ובשיר, מערכת יחסים בין ילדים, ילדה (במקרה של הקליפ, היא כילדה), שמנסה להתחיל עם ילד אחר ולא מצליחה, ואז היא כמבוגרת - מאריה של שנות ה-90, שרה על הדחייה שלו את השיר. http://www.youtube.com/watch?v=_RNNAgPDFwk

וואללה, תודה

האמת שאם לא ההסבר הזה בחיים לא הייתי מבינה שזה הרעיון של הקליפ

אני עדיין חושבת שהיה אפשר לעשות קליפ טוב יותר כי המילים של השיר ממש לא מתאימות לילדה קטנה, וכשהיא באה כמבוגרת ושרה את זה בדיעבד זה לא חוכמה גדולה

אבל אולי זו רק אני

MariahFan

New member
בכיף, דווקא נחמד לדעתי

המסר הזה נחמד, מאד מעודד, בטח אנשים שנדחו.

כמו שכתבתי בהודעה הראשונה את המסר אהבתי

פשוט לא התחברתי לאיך שהעבירו אותו בקליפ

True Colors

New member
זה bubblegum pop

בצורה האפקטיבית ביותר (ואני לא אומר את זה במובן שלילי בכלל).
הוא משמח ואנרגטי וכייפי ומקפיץ וגורם לי להיות "עליז" (כאילו שאני צריך סיבות נוספות...
).

אני חושב שזה השיר מהקטלוג של מאריה שניק הכי אוהב (ואחד השירים שמאריה לא מוכנה לשמוע עליהם היום...).
ניק אמר פעם שהוא התאהב במאריה באמת כשהיא שחררה את השיר הזה (בחישוב מהיר, ב-1990 הוא היה בן 10 - נער מחוצ'קן ומלא הורמונים
).

ואני מסכים לגבי ההיי-נוט המטמטם.
חבל שהוא fading בגרסת האלבום.

eranmc

New member
נפטלי(ן) כאן?

יש מצב (בתת מודע) שראיתי את הקליפ הזה אם אני לא טועה בזהו זה.
מישהו יכול לאמת שזה היה בתוכנית בפינת המוזיקה?

specialsomeone

New member
מת עליו

האפ טמפו הראשון והמכובד מאוד של מאריה.. רציתי לרשום מה אני אוהב בו אבל אני אוהב בו הכל בתכלס..
מאוד התאים לתקופה ולגיל שלה (אז), שיר נעורים קלאסי ומאוד מוצלח בעיני.

הקליפ חמוד +, אוהב לראות אותה רוקדת, פחות מתחבר למראה שלה בקליפ הזה ספציפי, משהו בפנים שלה קצת מעצבן אותי חחח .

ForeverMC

New member
השיר הראשון של מאריה שבאמת הצליח

במצעדים בישראל...

לא שמישהו זוכר, אבל בתור פריק מצעדים, ובמיוחד בעשור של הניינטיז - אני זוכר היטב שהשיר נכנס היישר לטופ 10 במצעד של רשת ג' ובשיאו הגיע למקום ה-2 בישראל.
השיר עצמו חמוד מאוד וכיפי, אבל אני אישית לא מת גרסאות האלבום ומעדיף את גרסת האנפלאגד.

ForeverMC

New member
השיר הראשון של מאריה שממש הצליח

במצעדים בישראל...

לא שמישהו זוכר, אבל בתור פריק מצעדים, ובמיוחד בעשור של הניינטיז - אני זוכר היטב שהשיר נכנס היישר לטופ 10 במצעד של רשת ג' ובשיאו הגיע למקום ה-2 בישראל.
השיר עצמו חמוד מאוד וכיפי, אבל אני אישית לא מת גרסאות האלבום ומעדיף את גרסת האנפלאגד.

למעלה