MARCH MADNESS

SHNIK

New member
MARCH MADNESS

אהלן למי שזוכר אותי ואהלן למי שלא, אז ככה... ראשית : מזל"ט לאור על המינוי כי מה שמגיע מגיע וכעת לעיקר... חודש מרץ עומד לפנינו ואיתו הטירוף המפורסם, הבעיה בכל העניין היא שאחרי סמסטר מוטרף שעברתי עם לא מעט תהפוכות, הן בפן הלימודי והן בפן האישי שמנעו ממני לכתוב כאן (ומי שמכיר אותי כאן יודע שכאדם טוטאלי אם אני כותב אז אני כותב עד הסוף ואם אני לא פנוי אז אני פשוט מתנתק...) הבלאגן עשוי להסתיים בחודש הקרוב, מה שאומר שבמקביל למרץ' מדנס שמתחולל בארה"ב אני עובר אחד משלי פה, עם עומס בלתי נגמר (מועדי ב' + לימודים רציפים + התחייבויות לעבודה שבהן אני בפיגור עצום, למי שמתעניין... (-: ) אז הפעם להבדיל משנים קודמות בהן ערכתי לכם סיקור מרחיב אתמצת, אקשר אתכם לבראקט ואמליץ לכם לצפות בחינם בכל המשחקים החל ממחר אחרי הצהריים בלינק המצורף ולהנות מחודש חסר תקדים שאשתדל גם לעקוב אחריו כמה שיותר, אולי פה ושם להעיר כאן הערות ובשלבים המאוחרים יותר אשתדל לסקר כאן קצת יותר לקינוח אסיים בהימור שלי : טיילר הנסבורו סוחב את צפון קרוליינה לאליפות לפני שנפרד לליגה של הגדולים, בגמר יתנו להם פייט ווייק פורסט שמחזיקים השנה קבוצה מצויינת שרשמה בתחילת העונה 15 נצחונות רצופים בין היתר על הטאר הילס בכבודם ובעצמם וכוללת בין היתר שתי בחירות לוטרי : ג'ף טיג הרכז האתלטי המעולה שעשוי להיות הרכז הראשון שיבחר הקיץ (מישהו אמר סקרמנטו?) ואל פארוק אמינו הקומבו פורוורד המוכשר וארוך הידיים ובחירת סיבוב ראשון אפשרית נוספת בדמותו של הפורוורד ג'יימס ג'ונסון. אשתדל לשמור פה על קביעות סבירה החודש, שלכם, שניק.

rapgamer4ever

New member
איזה קטע

ממש בדקות האלה חפרתי בארכיון של הפורום (יש מטרה, אני לא משועמם עד כדי כך) ושאלתי את עצמי לאן נעלמת. אז טוב לראות שחזרת

SSPB

New member
מרץ כבר התחיל מזמן

זה היה ממש מוזר אם לא היו שומעים ממך בכלל /tapuzforum/images/emo13.gif בכל מקרה נשמח לשמוע סיקורים. אגב אתה מאמין שסקרמנטו שכנראה תקבל בחירה בחמישייה הפותחת תבחר בטיג? הוא עד כדי כך טוב? חוץ מזה יש גם את אוונס וג`נגינס שהם פוטנציאל יותר גדול. בכל מקרה לדעתי אסור לשום GM לפספס את גריפין וט`אביט.

התגעגענו

הפיינל פור שלי כולל השנה את: UNC - פשוט מגיע לפסיכו לסיים עם תואר ,הוא יוכתר לשחקו המכללות אולי הכי טוב אי פעם . בהנחה שטיי לאוסן בריא(שחקן השנה בACC הסיבה שהם הפסידו בחצי הגמר האזורי) וויין אלינגטון הם חייבים להגיע לפיינל פור .לא חושב שבלייק גריפין(נפצע גם) ואוקלהומה אמורים להוות איום וגם לא האורנגדות מסירקיוז (איזה משחק מדהים היה להם לפני כמה ימים עם קונטיקט שהסתיים ב 7 הארכות) לואיוייל -הגנת הברזל של מאמן המכללות הטוב ביותר בעסק ריק פיטינו מספקת את הסחורה. ארל קלארק הוא הכוכב וטרנס ויליאמס עושה הכל מהכל על המגרש. עומק טוב שאמור להספיק מול הילדים של וייק פורסט ,הקאמבק של USC ואולי אולי התחייה של אריזונה (קבוצה כל כך יותר טובה מהתוצאות שלה) מיזורי- אחת הקבוצות היותר מרשימות לדעתי ,לא מקבלת מספיק קרדיט. עמוקה,קשוחה ועם הרבה הרבה ניסיון: דימאר קרול ולאו ליונס יעיפו את ממפיס(לא מזכירה את הקבוצה של שנה שעברה אוברייטד) וכמובן את קלהון וההאסקיס שלו בדרך לפיינל פור אחרונה חביבה : וילאנובה מאוד אוהב את הקבוצה מאז דורון שפר ... . מאוזנת מאוד ,מנצחת הרבה משחקים צמודים,הנעת הכדור הכי טובה במכללות,מספיק כלים (סקוטי ריינולדס אחלה של שחקן)כדי להעיף את השטנים מדיוק של ששבסקי ,טוני דאגלאס המדהים ופלורידה סטייט שלו ןכמובן סאם יאנג ודחואן בלייר(פוטנציאל NBA ודאי לטעמי) מפיטסבורג

SHNIK

New member
אני מסכים איתך ב50%...

הפיינל פור שלי כולל כמוך את UNC ומיזורי אך לעומתך אני מאמין שהן תפגשנה בהקבלה את פיטסבורג וווייק פורסט... (ובגמר כפי שציינתי אני הולך על הטאר הילס מנצחים את הדמון דיקונס) שניק.

SHNIK

New member
מרץ הוא לא מרץ כל עוד הטורניר לא התחיל...

או שבעצם מרץ הוא לא מרץ כל עוד מועדי ב' לא התחילו (מה שאומר שמרץ מבחינתי כבר התחיל... /-: ) באשר לטיג הוא רכז נפלא, מהמחזור הנוכחי מבעלי הפוטנציאלים הגבוהים ביותר להצליח ברמה הגבוהה ביותר, אוונס אכן פוטנציאל גדול יותר אבל בעל אישיות קצת בעייתית ואינו רכז אלא קלעי וג'נינגס באמצע צילומי הסרט "אבודים ברומא"... P-: באשר לגריפין ולת'אביט אני מסכים איתך ששניהם יבחרו לפני טיג וגם ג'יימס הארדן הנפלא מאריזונה סטייט עשוי להשתחל לשלישיה, אבל מהשלושה הנ"ל אני מוכרח לציין שאני לגמרי לא מאוהדיו של ת'אביט, אני חושב שהבחירה בו תהיה בעיקר עקב מימדיו, מעקב אחריו מציג רול פלייר הגנתי סביר בסדר גודל NBA ושחקן התקפה חסר יסודות בסיסיים, במקרה הטוב לדעתי הוא יהיה בNBA סוג של דיופ גבוה, במקרה הרע הוא יהיה גרסה חדשה של סאר סנה (סנטר אפריקאי שסיאטל בחרה בבחירה העשירית לפני 3 או 4 דראפטים וכיום עד כמה שאני יודע מובטל...). סקרמנטו של היום מוכשרת מאוד לטווח הארוך ומשופעת בכשרונות בכל העמדות חוץ מעמדת הרכז כך שברור שלשם הם יכוונו בדראפט הקרוב, התחושה שלי היא שהם ילכו על טיג ושאם יזכו באחת משלוש הבחירות העליונות הם יבצעו טרייד דאון לבחירות 4-6 ויקחו את טיג... שניק.

carmelo

New member
עם כל הכבוד לג'ייסון תומפסון

אני לא חושב שהקינגס יוותרו על גריפין בשביל לקחת רכז, גם אם הם יוכלו להשיג עוד שחקן טוב ככה. מה גם שיהיה להם קאפ ספייס הקיץ והם יוכלו ללכת ראמון סשנז, ואם הבאקס ישוו את ההצעה - אולי אנדרה מילר, אם כי הוא די מבוגר עבורם.

SSPB

New member
הם יכולים להסתדר עם אודריך בינתיים

כי גם שנה הבאה הם לא ירוצו לפלייאוף וכנראה יקבלו בחירה גבוהה. ושנה הבאה יש אפשרות לקבל את רוביו! אז מסכים איתך שהם לא צריכים לוותר על גריפין ות`אביט. ואפרופו ת`אביט טורחים כל הזמן לומר שהוא התחיל לשחק מאוחר יחסית. ועדיין הוא צעיר שאפשר ללמד אותו כמה מובים בהתקפה ושאחד במימדים שלו יכול להגיע ליכולות כאלה רק מהמחשבה כמה מנהלים מזילים ריר.. מה גם שהוא שחקן הגנה מצויין (ברמת NBA כבר עכשיו!)

carmelo

New member
רוביו כנראה יכנס לדראפט הנוכחי

בכל מקרה, דווקא על תאביט הם כן צריכים לוותר כי ספנסר הוז מוכיח את עצמו כשוט בלוקר ראוי. מה שהם צריכים לצידו זה פאוור פורוורד שישחק בפנים - גריפין מושלם לצידו. אבל כן, במצבם הפיננסי כרגע, לא נראה שהם ילכו על החתמה בולטת...אולי ב2010, כשכבר יהיה ברור אם הקבוצה עוברת מיקום או נמכרת, ואז גם יהיה להם יותר קאפ ספייס.

SSPB

New member
אתה אומר את זה בידיעה?

כי במוקים הוא לא מדורג. ונראה לי שאם הוא יוצא השנה הוא ייבחר בחמישייה הראשונה ובטוח שהקינגס יעדיפו אותו על פני טיג.

carmelo

New member
זה פורסם אתמול בHOOPSHYPE

עדיין לא רשמי לגמרי, אם אני לא טועה ברגע שהוא שוכר סוכן זה יהיה רשמי, אבל הלחשושים מצביעים על כך שזו כוונתו. תכלס, הדראפט השנה נחשב חלש ורוביו יכול להיות בטופ 3 לצד גריפין ותאביט/הארדן.

תשמע, זה לא לעניין

יש לי הצעה לסדר היום. תפרט כאן מה המטלות שלך לחודש הקרוב, ואנחנו נחלק פה בינינו את העבודה, כדי שאתה תוכל להתפנות לדברים החשובים באמת. אור יכן לך אקסלים, אני אכתוב עבודות, וניר יהיה על תקן המעודדת. מרץ המשוגע זה לא מרץ המשוגע בלי שניק. וניר\אור, אני יודע שהורדתם את האדום החודשי, אבל זה המועמד שלי, ובדיוק בחודש הנכון. אני לא רואה את UNC לוקחים אליפות. לדעתי הנסבורו לא יגיע אפילו לפיינל פור. מעניין שאף אחד לא הזכיר את קונטיקט. למה? הבנתי שיש להם מה להציע השנה.

למעלה