MARCH MADNESS 2008 : THE FINAL FOUR!

• פותח הנושא SHNIK
  • פורסם בתאריך

SHNIK

New member
סיכום המשחק : ממפיס בגמר לאחר תצוגה מפחידה

ממפיס טייגרס 78 - UCLA ברוינס 63 עד לחמשת הדקות האחרונות הטייגרס הובילו ב5-10 נק' ואז באה הבריחה הגדולה עד לסיום, את המשחק הם ניצחו בראש ובראשונה בהגנה, דריק רוז ניצח את דרן קוליסון בנוק אאוט בסיבוב הראשון, כפי שכתבתי ההופעה של קוליסון במשחק הזה (2 נק' ב11%, 4 אס' ו4 איב' + יציאה בחמש עבירות שלוש דקות לסיום) עלולה להיות בעוכריו לקראת הדראפט הקיץ, ג'ואי דורסי חנק את לאב והותיר אותו עם 36% שדה בלבד (12 נק', 9 ריב' ו3 חס'), היחיד שהיה במשחק בכל רמ"ח אבריו מבחינת הברוינס היה ראסל ווסטברוק המצויין עם 22 נק' (53%) אך זה לא היה מספיק. בצד המנצח הובילו כ.ד.ר (המצטיין על הפרקט) עם 28 נק' (50% שדה) , דריק רוז עם 25 נק', 8 ריב' ו3 אס' וג'ואי דורסי שר ההגנה שסיים משחק בן וואלאסי עם 0 נק', 14 ריב' ו2 חס' על הראש של קווין לאב, עזר להם ברגעי הבריחה לקראת הסיום גם אנטוניו אנדרסון החביב עם 12 נק'. החבר'ה של ג'ון קליפרי הוכיחו עליונות מוחלטת במשחק הזה וממתינים למנצחת בין קנזס לצפון קרוליינה בגמר, אני חושב שהמשחק הזה מציב רף מבחינת איכות כדורסל לג'ייהוקס ולטאר הילס ואני הייתי חושש..., פייר ניילס לעומת זאת, לוחם הסומו החביב שיושב על הספסל של הטייגרס ונכנס ל2-5 דקות למשחק בשביל הצחוקים, מבסוט (-: יאללה, BRING THEM ON! שניק.

SHNIK

New member
לדאבונו של בן הוולנד

הוא הולך ומצטייר בתור מאמן לוזר..., עונה שלישית ברציפות שהוא מגיע לפיינל פור ועוזב אותו ללא התואר, אחרי שבשנתיים האחרונות היו אלו הגייטורס שהדיחו את הברוינס העונה אלו הטייגרס, מה שמוביל אותי לנתון נוסף : בשנתיים האחרונות הברוינס הודחו בפיינל פור ע"י האלופה (לפני שנתיים זה קרה בגמר, שנה שעברה זה קרה בחצי הגמר), האם גם העונה? שניק.

קיר קמט

New member
קווין לאב יוצא לדראפט השנה?

נהייתה גאות של פרשמנים שיוצאים מוקדם לאחרונה, אז למה לא.. בכל מקרה, הוא בוטל לגמרי היום, וגרם לי להזכר בדיוק מה שאני חושב עליו - הוא פשוט מזכיר יותר מדי את כריס קיימאן, אז מה כל ההייפ
... אוקיי, אז הייתה לו מסירת אאוטלט אחת נחמדה, והוא הוריד כדור לרצפה פעמיים (ובפעמיים האלו שום דבר טוב לא יצא..), אבל חוץ מזה ועוד מסירה יפה בזמן שבאו אליו בדאבל-טים, הוא נראה מאוד מאוד מאוד שגרתי היום.. כ.ד.ר (אם לשדרנים לא היה כח להגיד את זה, למה שיהיה לנו כח לכתוב..) הוא ממש סוג של חבית נפץ, מסוגל לעשות סל בכל צורה ובכל דרך.. מצד שני, גם דריק רוז די הוכיח את זה, אבל הוא אמור להיות רכז, ולא היה שום ריכוז במשחק שלו... הוא בקושי הפעיל את החברים שלו, רוב המשחק של ממפיס היה לתת את הכדור לכ.ד.ר ולבודד אותו או לעשות את אותו דבר עם רוז... אז נכון שעם שחקנים כמו דורסי (לקרוא לו נגר זו מחמאה, זו מלאכה עדינה מדי בשבילו.) קצת קשה להפעיל, אבל הרבה פעמים ההתקפה נגמרה ברגע שנמסרה המסירה הראשונה.. מה שהזכיר לי למה אני באמת לא אוהב כדורסל מכללות, זה כמו לראות את הNBA רק בהילוך מאוד איטי. ממפיס שלטה במשחק לכל אורכו, גם כשהברוינס היו קרובים זה תמיד נראה כאילו בשבילהם לעשות סל זו הקזת דם, ולממפיס זה יותר עניין של urgency - ברגע שהם ממש חייבים לעשות את הסל, הם ימצאו איך לעשות את הסל.. יש לממפיס הגנה מצוינת, השאלה היא אם הגנה טובה ושני סקוררים יספיקו כדי לקחת אותם עד הסוף.. אני שואל את עצמי אם קנזס יהיו מספיק חכמים כדי להפעיל עזרה על הקו האחורי שלהם בגמר, זה נראה דבר מאוד הגיוני אחרי אתמול.

SHNIK

New member
חצי שני : צ קרוליינה טאר הילס - קנזס ג'ייהוקס

מתחיל עוד מס' דקות. שניק.

איזו שליטה של קנזס 25:10

בהגנה בהתקפה, בריבאונדים, כדורים תועים הנסברו נראה אבוד עם עוד אירבול

SHNIK

New member
קנזס מהממים את צפון קרוליינה בפתיחה מסחררת

8 וחצי דקות מהפתיחה ו23-10 (!!!) לג'ייהוקס בתצוגה חד צדדית עד כה. הג'ייהוקס חונקים את הטאר הילס הגנתית והביאו כבר לששה איבודי כדור של החבר'ה משארלוט, בעוד שהנסבורו טרם השתלט על המשחק ולוסון בכלל טרם הפנים היכן הוא נמצא הגייהוקס הגיעו מפוקסים ומעמידים קבוצה מאוזנת שנלחמת על כל פירור, דארל ארתור מוביל אותם כרגע עם 6 נק' ועבודה לא רעה על הנסבורו. שניק.

SHNIK

New member
והנה

כבר 31-10, סן אנטוניו בשוק, הטאר הילס קבורים באדמה בעוד שביל סלף בעננים. שניק.

33:10 בקצב הזה

אפשר ללכת לישון במחצית
הטאר הילס ביום שחור מזפת גייהוקס (איזו ציפור זו?) עם 13 מ 17 מהשדה!

SHNIK

New member
7 וחצי דקות לסיום המחצית

והג'ייהוקס כבר מובילים 38-12 , ברנדון ראש מוביל עם 15 נק' (86% שדה) קבוצה מאוזנת מאוד שכמעט ולא שוגה, כשהנסבורו עם ריב' אחד מתחילת המשחק מה יש להוסיף? בכל אופן לטעמי לא מדובר באנטיקליימקס מאחר והתוצאה הזו היא הכל חוץ מצפויה, 30% בערך חשבו שקנזס יעלו לגמר (בסקר של ESPN , לעומת 0% מהששה שהצביעו פה (-:), אז 26 הפרש בשלב זה של המשחק?, אני חושב שגם אחרון האופטימיים לא האמין... שניק.

SHNIK

New member
הטאר הילס מצמצמים עד המחצית

קנזס ג'ייהוקס 44 - צפון קרוליינה טאר הילס 27 עד למחצית הטאר הילס מורידים טיפה את ההפרש בעוד שהג'ייהוקס מורידים טיפה הילוך, דני גרין הוא האחראי העיקרי למהלך עם 2 שלשות (8 נק' עד כה לבחור שעלה מהספסל), הנסבורו עדיין מוביל אותם עם 10 נק' ו4 ריב'. האם לטאר הילס כוחות לבצע מהפך לא אנושי במחצית השניה? שניק.

SHNIK

New member
וממשיכים לצמצם בתחילת המחצית השניה

5 דקות מפתיחת המחצית וכבר 54-42, דני גרין (11 נק') וטיילר הנסבורו (13 נק' ו6 אס') אחראים על הקאמבק, אני עדיין חושב שהטאר הילס צריכים שלוסון יחזור לעצמו על מנת שהם יעשו את הבלתי יאמן. שניק.

רק 8 !

לחץ, עבירת תוקף רודפת תוקף הקליימקס של האנטי קליימקס
רק 6 ועבירה ?!?!?!?! הפסיכי לקו

SHNIK

New member
אי אפשר לישון ../images/Emo7.gif

מה שאומר שצפויים לי היום מאבקים קשים עם העפעפיים בלימודים (9:00-15:30)... שניק.

איזו הגנה מדהימה של העקבים

מה שאומר שעוד פעם קפה (באופן רגיל מצרך נדיר כאן) על הבוקר שלשה אינ-אנד-אאוט, חבל

הקטע הכי קשה בקאמבק הוא הסוף

חזרו כל כך מהר לפיגור נורמלי, ועכשיו הכל הולך קשה, כל כדור מלחמת עולם, או לפחות מלחמת אזרחים

למעלה