סיכום המשחק : ממפיס בגמר לאחר תצוגה מפחידה
ממפיס טייגרס 78 - UCLA ברוינס 63 עד לחמשת הדקות האחרונות הטייגרס הובילו ב5-10 נק' ואז באה הבריחה הגדולה עד לסיום, את המשחק הם ניצחו בראש ובראשונה בהגנה, דריק רוז ניצח את דרן קוליסון בנוק אאוט בסיבוב הראשון, כפי שכתבתי ההופעה של קוליסון במשחק הזה (2 נק' ב11%, 4 אס' ו4 איב' + יציאה בחמש עבירות שלוש דקות לסיום) עלולה להיות בעוכריו לקראת הדראפט הקיץ, ג'ואי דורסי חנק את לאב והותיר אותו עם 36% שדה בלבד (12 נק', 9 ריב' ו3 חס'), היחיד שהיה במשחק בכל רמ"ח אבריו מבחינת הברוינס היה ראסל ווסטברוק המצויין עם 22 נק' (53%) אך זה לא היה מספיק. בצד המנצח הובילו כ.ד.ר (המצטיין על הפרקט) עם 28 נק' (50% שדה) , דריק רוז עם 25 נק', 8 ריב' ו3 אס' וג'ואי דורסי שר ההגנה שסיים משחק בן וואלאסי עם 0 נק', 14 ריב' ו2 חס' על הראש של קווין לאב, עזר להם ברגעי הבריחה לקראת הסיום גם אנטוניו אנדרסון החביב עם 12 נק'. החבר'ה של ג'ון קליפרי הוכיחו עליונות מוחלטת במשחק הזה וממתינים למנצחת בין קנזס לצפון קרוליינה בגמר, אני חושב שהמשחק הזה מציב רף מבחינת איכות כדורסל לג'ייהוקס ולטאר הילס ואני הייתי חושש..., פייר ניילס לעומת זאת, לוחם הסומו החביב שיושב על הספסל של הטייגרס ונכנס ל2-5 דקות למשחק בשביל הצחוקים, מבסוט (-: יאללה, BRING THEM ON! שניק.