MARCH MADNESS 2008, SWEET SIXTEEN : 28.3

SHNIK

New member
MARCH MADNESS 2008, SWEET SIXTEEN : 28.3

אחרי שגילינו חצי מהאליט 8 אמש (UCLA - קסבייר, צפון קרוליינה - לואיוויל) הגיע הזמן להשלים את התמונה כאשר הלילה צפויים עוד 4 מאבקים קשים על ארבעת המקומות הנותרים : 2:10, דטרויט (מערב תיכון) ויסקונסין בדג'רס (3) - דייוידסון וויילדקטס (10) עוד בתחילת הטורניר חשבתי לעצמי שדייוידסון נדפקו בסלקשן סאנדיי, גם כי הגיע להם דירוג גבוה מ10 וגם כי הם נפלו לעץ משחקים קשה מדי מבחינתם (לא האמנתי בתחילת הדרך שהם יעברו את ג'ורג'טאון בעוד שהאמנתי שיש להם את היכולות לעבור את דיוק לדוגמא), אז הערב הם ממשיכים עם המשחקים הקשים, הפעם מול הבדג'רס, אחת מהיריבות הקשות ביותר בטורניר הזה, אף שחקן בולט יש להם, קבוצה מאוזנת מאוד התקפית שמתפארת בהגנה חסרת פשרות ונטולת אגו, המטרה שלהם תהיה כמובן לעצור את סטפן קרי בדיוק כמו שעשו לביזלי בסיבוב הקודם וקרי למרות הטירוף במשחק מול ההויאס גם הראה לנו שהוא פגיע (במחצית הראשונה, כשהמשיך ללכת עם הראש בקיר אך לא הרחיק לכת), על מנת לצאת מן הסבך הוויילדקטס יצטרכו הערב את ריצ'רדס ולאבדייל במיטבם על מנת להכניס את קרי למשחק וכפי שאנו יודעים ברגע שהוויילדקטס מריחים דם הם לא מרפים את האחיזה, בשורה התחתונה הבדג'רס נראים פייבוריטים ברורים אבל הלב רוצה שהטירוף של דייוידסון ימשיך עוד שלב אחד ויהפוך למניה כוללת. 2:27, יוסטון (דרום) טקסס לונגהורנס (2) - סטנפורד קרדינל (3) אחרי ששתיהן ניצחו נצחונות דרמטיים בסיבוב הקודם השתיים עומדות באחד מהמאבקים הצמודים ביותר בשלב הזה, לשתי הקבוצות סגנון משחק שונה : הלונגהורנס מתבססים על קו אחורי כשדיג'יי אגוסטין ואייג'יי אברהמס עושים את העבודה מאחור בעוד שסטנפורד מנגד מתבססים על התאומים לבית לופז מתחת לסל (בל נשכח את הצליפה המנצחת של ברוק לופז מול מרקט בסיבוב הקודם, כשנותרו 1.3 שניות לסיום), העובדה ששתי הקבוצות קבוצות התקפה מרשימות תהפוך את המשחק הזה למרתק והמפתח לנצחון עבור כל אחת מהקבוצות יהיו השחקנים הנוספים : הלונגהורנס ינסו לתפעל את דמיון ג'יימס בעמדה 3 שימשיך את היכולת הנפלאה מהסיבוב הקודם מול מיאמי (פלורידה) ואת קונור אצ'טלי הארוך מתחת לסל שינסה להגביל את התאומים שמולו, סטנפורד יצטרכו את שמיטש ג'ונס ישחזר את היכולת המטריפה שלו מהסיבוב הקודם מול מרקט בו סיים עם 16 (!!!) אס', ואת היד של אנתוני גודס מבחוץ, בעוד שהמצ'אפ נראה מורכב ומסובך התחושה היא שאם יש יתרון משמעותי לאחת מהקבוצות הוא יתרון הביתיות הכל כך משמעותי של הלונגהורנס שמעתה ועד תום הדרך (הפיינל פור, למצב שתעפיל לשם) תהנה מביתיות (הפיינל פור בסן אנטוניו). 4:40, מערב תיכון (דטרויט) קנזס ג'ייהוקס (1) - וילנובה וויילדקטס (12) הצפי פה הוא טיול רומנטי של ערב שישי בין הג'ייהוקס לבין החלום שלהם להמשיך עד הסוף, הג'ייהוקס נהנים מיתרון כמעט מוחלט על נובה, אמנם לשתי הקבוצות תבנית די דומה של קלעים מהירים בשלל טווחים ושלל גדלים שלא מפסיקים להרוג אותך מבחוץ הכח של קנזס נראה עדיף פשוט כי חלוקת הכוחות שם מאוזנת יותר (צ'למרס, ראש, קולינס ורובינסון) וגם כי יש להם את דרנל ג'קסון ודריל ארתור מתחת לסל בעוד שלנובה אין תשובה להנ"ל, נובה יצטרכו את סקוטי ריינלודס ביום עצום על מנת להמשיך הלאה וקשה לי לראות אותו מספיק על מנת להעביר אותם הלאה. 4:57, דרום (יוסטון) ממפיס טייגרס (1) - מישיגן סטייט ספרטנס (5) למראית עין ג'ון קליפרי בנה עבור ממפיס קבוצה מאוזנת שנותנת תשובה כמעט בכל משבצת וכל אספקט על הפרקט מה שהופך אותם לפייבוריטים הערב, בעיקר עקב כך שליריביהם אין תשובות מתחת לסל לאנדרסון, דוזייר ודורסי, ההסתייגות לכך באה בעיקר מהסיבוב הקודם בו הסנטר של הספרטנס גוראן סאטון השמיע קול ונתן ערב מעולה שהבטיח את נצחונם על פיטסבורג, הוא וריימר מורגן (שהיה רע באותו משחק) יהיו חייבים להוות פקטור במשחק הזה אחרת דרו נייצל יוותר לבד במערכה וטייגרס יטיילו כל הדרך אל האליט 8. שידורים : METV ישדרו את טקסס - סטנפורד, בשאר תוכלו לצפות באתר CBS. שיהיה אחלה לילה! שניק.

../images/Emo45.gif

איזה משחק ענק טקסס-סטנפורד אולי יפנקו אותנו בעוד באזר-ביטר

חבל שהמשחקים עברו לאמצע הלילה

לא אוכל לצפות בהם...ואחרי ליל אתמול הנהדר זה מבאס במיוחד. בכל מקרה, יש שני משחקים של שחקן מול קבוצה, כשסטפן קרי ינסה לחולל סנסציה מול ויסקונסין וסקוטי ריינולדס מול קנזס. שניהם שחקנים פנטסטיים בכל מקרה שהביאו קבוצות בינוניות מאוד למעמד כה גבוה. ממפיס אמורה לעבור את מישיגן סטייט, אבל עם הנטייה שלה להסתבך לך תדע...בכל מקרה יש לה יותר כלים. והמשחק המעניין של הערב כמובן יפגיש את הלופזים מול טקסס...אני הולך עם טקסס, למרות שהשחקנים של שתי הקבוצות לא הכי תפקדו בעת לחץ(אני לא אשכח את האיירבול של אוגוסטין מהקו בסיבוב הקודם).

SHNIK

New member
ויסקונסין - דייוידסון , מחצית צמודה מאוד

ציפיתי שהבדג'רס יברחו מההתחלה אבל זה פשוט לא קרה, משחק צמוד והפכפך בין שתי הקבוצות ובתום המחצית שוויון 36 הבדג'רס לא מצליחים להוציא את קרי לגמרי מן המשחק והנ"ל נתן מחצית לא רעה מבחינתו עם 11 נק' (44%), 2 אס' ו2 חט', ריצ'רדס עושה את העבודה לצדו (8 נק' ו5 אס') ורק לאבדייל עדיין לא שם והם בהחלט יצטרכו אותו בהמשך לטובת המאבקים מול הפיזיות של הבדג'רס שמובלים כרגע ע"י מייקל פלאוורס עם 11 נק'. שניק.

SHNIK

New member
סטפן קרי בטירוף

9 דקות לסיום 62-46 לדייוידסון!!! סטפן קרי בהצגת יחיד מאז תחילת המחצית השניה, עומד כרגע על 28 נק', (6 שלשות) 3 אס' ו4 חט' וגרם אפילו ללברון ג'יימס בקהל להתלהב מאחד המהלכים הוירטואוזים שלו, הבדג'רס פשוט הולכים ומתאיידים להם מן המשחק, לא יאמן... שניק.

כשפתחתי את הדף העיניים לא היו מוכנות לקבל

הזיתי שויסקונסין בשליטה! מה זה? 19 הפרש! הסברים שניק? ראית משהו? מלבד האגדה לבית קרי שוב מדורגת 1 מקבלת מתנה

SHNIK

New member
ראיתי, ראיתי

תכף אסקר, אבל הערה קטנה : את דייוידסון בכלל וסטפן קרי בפרט אתה יכול להגדיר בכל הגדרה אפשרית, רק לא מתנה, הבחור הזה הוא הסיוט של כל קבוצה שתעמוד מולו... שניק.

SHNIK

New member
סיקור משחק סופי : קרי רומס את הבדג'רס

ויסקונסין בדג'רס (3) 56 - דייוידסון וויילדקטס (10) 73 בדיוק כמו בשני המשחקים הקודמים קרי נכנס למחצית השניה כאילו נורה מתוך תותח, צלף שלשות אחת אחר השניה, חדירות פנימה עם סיומים וירטואוזים כשמנגד הדכאון ניכר אצל הבדג'רס שפשוט נתקעו במחצית הזו (20 נק' בלבד), קרי כשלעצמו סיים עם 33 נק' (50% שדה, 54% משלוש), 4 אס', 4 ריב' ו4 חט' עזרו לו כתמיד ריצ'רדס עם 11 נק' ו10 אס' ולאבדייל עם 12 נק' ו4 ריב'. עושה רושם שקרי ודייוידסון מאוד אוהבים את המחצית השניה והבדג'רס שלא לקחו פור במחצית הראשונה פשוט לא הצליחו להגיע לדקות האחרונות בפיגור סביר מספיק על מנת לסיים את המשחק הזה מותח... ולסיכום : לדעתי המשחק הזה הוא פריצת דרך מבחינתם של דייוידסון וקרי, דייוידסון הוכיחו שהם על באמת ולא סתם אפיזודה חולפת בעוד שסטפן קרי שלפני הטורניר סקאוטרים די התעלמו ממנו יהפוך לסחורה חמה לאחר הטורניר הזה ללא צל של ספק. שניק.

נראה לי שהבדג'רס עדיין לא ברחו

קרי עם 29 נקודות ויתרון 17 לדווידסון. אני פתחתי עכשיו, אבל אני משאיר לשניק את הסיקור (אפילו ויתרתי על בוסטון -ניו אורלינס). הקרי מזכיר לי את מונטה במבנה גוף שלו. קטן, רזה וצנום.

SHNIK

New member
טקסס - סטנפורד, הלונגהורנס בוערים ביוסטון

מובילים בתום המחצית 43-34 כשהם מפגינים דומיננטיות בהתקפה, מבחינה התקפית כל הקבוצה במשחק כשאגוסטין מוביל אותם עם 12 נק' ו5 אס', סטנפורד עד כה לא ממש במשחק, טקסס משאירים אותם על 37% שדה והיחיד מבחינתם שנותר במשחק לאורך רוב המחצית הוא ברוק לופז שעד כה שולט מתחת לסל עם 13 נק', 8 ריב' ו2 חס'. שניק.

בוקר טוב. לא נורא, רק 7 ../images/Emo13.gif

58:51 מקווה למשחק צמוד לופז כבר עם 24, אוגוסטין עם 16

SHNIK

New member
סיקור משחק : טקסס מטיילים לאליט 8

טקסס לונגהורנס (2) 82 - סטנפורד קרדינל (3) 62 בתחילת המחצית ברוק לופז עוד הצליח לקרב את הקרדינל עד לנקודה בלבד מתחת ללונגהורנס (52-51) אך הוא היה כמעט לבדו על הפרקט היום עבור סטנפורד והמשך המחצית היה בשלטון ביתי מוחלט : דיג'יי אגוסטין היה נפלא עם 23 נק' ו7 אס', עזר לו דמיאן ג'יימס עם 18 נק' כשמנגד ברוק לופז סיים עם 26 נק' ו10 ריב', הלונגהורנס נראים בטוחים מאוד בבית ונראה שיהנו מיתרון משמעותי גם ביום ראשון. שניק.

SHNIK

New member
שני המשחקים הנותרים : תחושת אנטיקליימקס חזקה

התוצאות כרגע : ממפיס מוליכים על מישיגן סטייט 31-18 (8 דקות למחצית) וקנזס על וילנובה 38-21 (3 דקות למחצית) מבטיח לסקר במחציות, אך נראה שאחרי סיבוב מותח נותרנו בסיום עם שני משחקים חד צדדיים ונטולי עוקץ, הכותרת שכן נקבל כנראה בתום הלילה היא שארבעת הראשונות יגיעו לאליט 8 ואני מבטיח לנסות לבדוק כרגע מתי זה קרה לאחרונה... שניק.

SHNIK

New member
טוב, יצאתי ממש גרוע...

מסתבר שכל המדורגות 1 הגיעו לאליט 8 היתה (תחזיקו חזק...) שנה שעברה...
, לא יודע למה אבל משום מה הייתי משוכנע שויסקונסין דורגו 1 אשתקד וזכרתי שהם הודחו מוקדם... (הם אכן הודחו מוקדם, אבל לא דורגו 1), הפעם הקודמת שזה קרה לפני שנה שעברה היתה ב2003 (אך אף אחת מהן לא זכתה בתואר, זו היתה דווקא סירקיוז של כרמלו שדורגה 3). מה שכן : אם כל הראשונות יעלו לפיינל פור זה יהיה בפעם הראשונה אי פעם. שניק.

SHNIK

New member
בדיקה שלי מציגה

שזה דווקא די שכיח : קרה חמש פעמים בעשרת הטורנירים האחרונים כולל הנוכחי. שניק.

היתה לי הרגשה שיהיה אנטי ../images/Emo10.gif

אכן לא שכיח (לכאורה אמור להיות) כל ה #1 כל הארבע עם סיכויים טובים להגיע לפיינל פור מה שאומר - כל הכבוד למסדרי הבראקט שפגעו בול הפעם מבין כל היריבות, טקסס נראית כאפשרות הסבירה ביותר לעבור (כמובן גם הדירוג הכי גבוה שלה, אבל בלי קשר)

SHNIK

New member
לטקסס יש את הביתיות

והם ללא ספק מסתמנים כלא מדורגת 1 בעלת הסיכויים הגבוהים ביותר להגיע לפיינל פור כרגע, לדייוידסון יש את סטפן קרי והם נראים בזון חולני כרגע כך שקשה לדעת לאן זה יוביל ולמרות שקסבייר ולואיוויל נראות נחותות מUCLA וצפון קרוליינה לא הייתי פוסל לחלוטין את סיכוייהן. שניק.

למעלה