MARCH MADNESS 2008, ELITE 8 : 30.3

קנזס מנצחים, קרי לא זורק בסוף

דאבל טים מטורף על קרי לא נותן לו לזרוק. זריקת התאבדות של שחקן אחר משלוש לא עזרה...קנזס ניצחו. חבל האמת, ליל"ט.

SHNIK

New member
6 ימים מראש : הצצה לפיינל פור

ביום שבת יפתח הפיינל פור בסן אנטוניו, אתם יכולים לנחש שאני אפתח טופיק מרוכז ומורחב בנושא כשנתקרב למועד אבל בינתיים בקטנה : לראשונה בהיסטוריה 4 המדורגות ראשונות מתמודדות בפיינל פור והתחושה הרווחת היא שבאמת הגיעו לפיינל פור ארבעת הקבוצות החזקות במכללות כיום, ביום שבת נצפה ב15:50 שעון ישראל (זה יוצא בעשרה לתשע בבוקר שעון ארה"ב, האמריקאים האלה משוגעים...) בחצי הראשון שיפגיש את צפון קרוליינה וקנזס וב23:10 החצי השני בין ממפיס לUCLA, שני מצ'אפים בלתי נגמרים וקלאסיים. למישהו יש השגות?, הימורים?, הנחות?, למי הייתם ממליצים להכין את המספריים לקראת הלילה שבין שני לשלישי? שניק.

בוקר טוב

אחרי שטעיתי עם קנזב בהפרש וטקסס בגדול הממ צפון קרולינה וממפיס נראות לי הכי בשלות ויגיעו לגמר

בעצם ucla

לא לכלול אותה בין ה"בשלות" אחרי עליה רצופה שלישית לפיינל פור זה קצת מעליב..

SHNIK

New member
זה בדיוק מה שקורה לי ביממה האחרונה...

צפון קרוליינה בגלל הנסבורו והפסון...בעצם קנזס בגלל האופי, האיזון והאתלטיות...בעצם צפון קרוליינה...בעצם קנזס...בעצם צפון קרוליינה...בעצם קנזס...בעצם... UCLA בגלל העומק, ההגנה ולאב....בעצם ממפיס בגלל שרוז הוא הכדורסלן המוכשר שנותר בטורניר, הקבוצתיות וההגנה של דורסי... בעצם לא, לממפיס יש בעיה בעונשין...בעצם כן, שכחתי את דאגלס רוברטס העצום....בעצם UCLA...בעצם ממפיס..., בעצם...
לא זוכר פיינל פור מאוזן כזה שנים ארוכות! שניק.

צפון קרוליינה בגמר

בינתיים הקבוצה הכי מרשימה ופוגשת את קנזס שלדעתי גם פחות מוכשרת וגם נראית פחות טוב. מהצד השני UCLA מול ממפיס זה מצ'אפ שקול מאוד עם יתרון קל ל-UCLA בגלל המסורת. בכל מקרה יהיה מעניין!

Puskas

New member
סתם שאלה שמעניינת אותי..

מסיבה כלשהיא כל הזמן חשבתי שצפון קרוליינה חוץ מאשר עם ג'ורדן לא שווה הרבה... ובגלל שאני לא עוקב בדר"כ אחרי המכללות אז לא ממש שמעתי עליהם.. תמיד ששאלו אותי עליהם אז כל מה שידעתי זה שג'ורדן שיחק שם ואיתו הם היו טובים.. השאלה היא כזאת.. 1. מי הכוכבים של המכללה היום ומי מהמכללה מועמד להיבחר בדראפט (ובאיזה מקום בערך)? 2. איזה עוד שחקנים גדולים יצאו מהמכללה לאורך ההיסטוריה מעבר לג'ורדן? תודה :)

צפון קרוליינה

1.טיילר הנסבורו הוא הכוכב הבלתי מעורער של המכללה ואולי שחקן השנה במכללות - סנטר לבן (קצת נמוך בשביל הNBA) לדעתי הוא יבחר טופ 10 - מוקדמות הדראפט פחות נדיבים איתו עד עכשיו אלינגטון וטיי לאוסון הם שני כוכבי המשנה - ההערכה היא של סוף סיבוב ראשון עד סוף שני(אבל באמת שעוד מוקדם) 2. לא זוכר כרגע הרבה - וינס וראשיד בוודאות נראה לי שגם גיימיסון

הגזמת

מדובר באחת מהאוניברסיטאות הגדולות בכדורסל המכללות, שמוציאה שחקנים לNBA באופן קבוע. אומנם בטורניר הNCAA הם זכו "רק" 4 פעמים (57, 82 עם ג'ורדן וורת'י, 93, 05), אבל הגיעו לפיינל פור 17 פעם, וזכו כמה עשרות פעמים בטורניר הACC ובאליפות הליגה הרגילה (שנחשב לאחד הבתים החזקים וכולל את דיוק כמדומני). אני חייב לציין שהיחיד שעולה לי בראש הוא ג'יימס וורת'י, אבל בדיקה קצרה בויקי מעלה את אנטואן ג'יימסון, לארי בראון (כן, המאמן), וינס קרטר, בילי קאנינגהאם (HOF אחד מ50 הגדולים), בראד דוהארטי, ריימונד פלטון, שון מאי, ריק פוקס, ברנדן היווד, ג'ורג' קארל (המאמן), מיץ' קופצ'אק (הGM של הלייקרס), בוב מקאדו, ראשאד מקנטס, אריק מונטרוס (לא היה מפורסם מדי בNBA, לי הוא זכור מהמכללה), ג'ף מקגיניס, סם פרקינס, קני סמית', ג'רי סטאקהאוס, ראשיד וואלס, מרווין וויליאמס, ברנדן רייט, ואני בטוח שיש עוד רבים וטובים. כרגע טיילר האנסבורו הוא הכוכב, ולדעתי יבחר בסיבוב הראשון, אבל לא ברור כמה גבוה. מעבר אליו יש שניק, שמכיר ויודע הרבה יותר טוב ממני.

למעלה