MARCH MADNESS 2008, ELITE 8 : 30.3

SHNIK

New member
MARCH MADNESS 2008, ELITE 8 : 30.3

הטורניר הולך ומתקרב לישורת האחרונה כשהלילה נדע את תמונת הפיינל פור כאשר השאלה העיקרית היא האם תתרחש היסטוריה וארבעת המדורגות ראשונות יעלו לפיינל פור?, תשובות על כך נקבל הערב : 21:20, יוסטון, גמר דרום : ממפיס טייגרס (1) - טקסס לונגהורנס (2) הקרב הכי פתוח בשלב הזה ומשחק שמבטיח הרבה בעיקר שיציג שתיים מקבוצות ההתקפה הטובות בליגה, יוצג קרב בין שניים מהרכזים הטובים במכללות כיום : דיג'יי אגוסטין הנמוך והזריז של טקסס ודריק רוז הגבוה והמאסיבי יותר של ממפיס ושניים מהשארפשוטרים המובילים במכללות כיום : אייג'יי אברהמס האנדרסייזד של טקסס וכריס דגלאס רוברטס הוירטואוז של ממפיס, במרכיבים הנוספים עושה רושם שדמיאן ג'יימס וקונור אצ'טלי בקו הקדמי של הלונגהורנס רכים לעומת חומת הברזל שמציבים אנדרסון, דוזייר וג'ואי דורסי (הבחור הזה הוא פאקינג מפלצת...) מתחת לסל עבור הטייגרס אך לעומת זאת לטקסס קיים יתרון מהותי ברמת הביתיות והרצון להמשיך הלאה לסן אנטוניו גם שם ירגישו בבית, קשה לי מאוד לנחש איך המאבק הזה יסתיים אבל בטוח שבאופן דרמטי, אולי אלו יהיו הלונגהורנס בסופו של דבר בגלל הביתיות. 00:05, דטרויט, גמר מערב תיכון : קנזס ג'ייהוקס (1) - דייוידסון וויילדקטס (10) קרי מול חבורה של פרימטר דיפנדרס, זו גולת הכותרת כאן..., לג'ייהוקס אין אינסייד סקורר מאסיבי שיעשה את ההבדל מול הקו הקדמי של הוויילדקטס (שמכיל בעיקר את לאבדייל הניגרי) כך שבסופו של דבר השאלה תהיה האם אי שם במחצית השניה, כשקנזס צועדים ביתרון (ובינינו, פערי הכשרון בין הקבוצות יעמידו אותם כנראה ביתרון גם בסקור) יהיה מי שיעצור את האטרף הקבוע של סטפן קרי כי ככה הווילדקטס ניצחו את גונזגה, ג'ורג'טאון וגם את ויסקונסין, בזכות ריצה פסיכית של סטפן קרי במחצית השניה. השאלה היא האם הם יציבו לקרי שומר ספציפי (ואני מניח שזה יהיה ראש או צ'למרס) או שיחליטו לעוף עליו בדאבל או טריפל (ואז יהיה עליהם לקוות שריצ'רדס לא יתפוצץ הערב, כי יש לו את היכולות...), בקיצור : תמיד אני שלשום כתב כאן שהוויילדקטס הם "מתנה" עבור הג'ייהוקס, אז אולי למראית עין, אבל תאמינו לי שבקנזס לא ישנים טוב הלילה בעוד שבדייוידסון הראש שקט כי פשוט אין להם מה להפסיד.... שני המשחקים משודרים בESPN, חבר'ה אני ממליץ גם לאלו שפחות מתמצאים בNCAA לצפות הערב בעיקר מאחר והמשחקים הללו מבטיחים הרבה ושהשעות הן שעות נורמליות לחלוטין, שיהיה לנו אחלה ערב! שניק.

guaransheed קנזס ביותר מ 7

שעות נורמליות? המשחק הראשון כן, השני בשבילי לא
חמש בבוקר יותר טוב
ממפיס-טקסס המשחק הכי מבטיח מכל הגמרים האזוריים נקווה שיקיים
טקסס תעשה את זה

רק ביקשתי שעות נורמליות...

אבל מה? אני עובד עד 22:00 ואחמיץ את רוב המשחק הראשון...טוב נו, מה לעשות. בהחלט שני משחקים מרתקים. טקסס מול ממפיס יהיה מעניין, פעם ראשונה שייצא לי לראות ולהתרשם מדריק רוז...מצד שני האם נראה את סטפן קארי שוב מתפוצץ? והאם זה יספיק הפעם?

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo45.gif תודה...

אני אראה לפחות את המשחק הראשון אבל אח"כ אתה מאלץ לפרשן לי מה ראיתי

STEVE NASH

New member
סוף סוף שעה נורמלית!

לפחות מחצית אני אצליח לראות, בעזרת השם את כל המשחק[טקסס ממפיס]

רוז ודאגלס רוברטס באו לעבוד

11 מ13 הנקודות הראשונת של ממפיס - אגב ,מעניין אותי מה כתוב על הכתף של דאגלס רוברטס? מגילה בתור קעקוע?

OrEl74

Well-known member
מנהל
איזה חבורה של מוטציות ../images/Emo13.gif

כיף לראות חבר'ה בגיל הזה. יש שם כמה ענקים שזזים על המגרש במהירות מדהימה, עוד 5 שנים הם לא יהיו מסוגלים לזוז בלי משאף צמוד

למה הם מתעקשים לזרוק לבנים משלוש?

את זה אני אף פעם לא מבין, פתאום הם נכנסים לאקסטזה ולא רואים ממטר אח"כ רואים בנתונים 2 מ 25...

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה לבנים? חכה למפגש ותראה מה זה לבנים ../images/Emo13.gif

Or Amit

New member
אתה לא כל כך לבן עד כמה שאני זוכר

(הרסתי לעצמי את הבדיחה) האמת שאני לא בטוח גם שלירנדר לבן, אבל את lb אני זוכר מהתמונות כלבן ביותר (על גבול הורדרד עם סיום המשחקים)

גם הוא יגיע לאוסישקין?

ד"א הצצת בבראקט צאלנג? שכחתי מזה לגמרי שבוע שלם, היום נכנסתי והופתעתי לראות את תמיד ה"משוגע" (עלק) ראשון כל ההפתעות כשלו, אבל דווקא דברים אחרים הסתדרו יפה. רק תן לי את טקסס ודוידסון (כדי שקנזס לא יעלו) ו.. טוב.. הלך הטופס

לאוסישקין יהיה לו קשה ../images/Emo8.gif

לא הצצתי מאז הפגרה בין המשחקים אבל ממש לא מפתיע אותי -ברגע שקונטיקט( שבאותו בראקט נתתי לה פיינל פור) עפה בסיבוב הראשון ידעתי שזה רק שאלה של זמן

Puskas

New member
ממפיס-טקסס

אחלה משחק! 7 דקות לסוף וממפיס כנראה תעלה..האמת שכל המשחק הם מובילים בקלות...זה לא ניראה כמו 1 נגד 2... בכל מקרה..דורסי הזה הוא בהמה! אחלה שחקן לצבע! מעניין יהיה לראות אותו בNBA.. רוז כמובן גדול וממפיס בכלל משחקים יפה מאוד,קבוצה מהירה.

SHNIK

New member
8 דקות לסיום, שעמומון חד צדדי

ממפיס מובילים 59-43 כאשר פערי הרמות נראים בולטים יותר משהיה צפוי, בעוד שטקסס עושים כל טעות אפשרית (בחירת זריקות נוראית, איבודי כדור לא מחייבים) ממפיס שולטים במשחק כשמשולש הפרוסקפטים שלהם שעשוי להבחר בסיבוב הראשון בדראפט הקרוב : דריק רוז (14 נק' ו7 אס'), כריס דאגלאס רוברטס (13 נק') וג'ואי דורסי (11 נק' ו10 ריב') בולטים. ולפתע סטפן קרי הוא היחיד שמפריד בינינו לבין פגישה היסטורית של ארבעת הגדולות בפיינל פור, אני כבר רואה את הכותרות במדיה המקוונת (ספורט 5, וואלה) שיצטטו את אחד הקמפיינים הפרסומיים האחרונים והמפורסמים של המעסיקה הקודמת שלי ("מי מספר אחת?") בסיקורים לפני הפיינל פור, אבל שוב, למדתי לא לבטל את קרי בטורניר הזה ולכן אשתוק בינתיים (-: שניק.

למעלה