MARCH MADNESS : 20.3

SHNIK

New member
הסתיים 85-61

במשחק חד צדדי שדי משלבים מוקדמים הוא נכנס לגרבג' טיים טיאטאו הג'ייהוקס את הויקינגס מן התחרות, הובילו אותם ברנדון ראש עם 18 נק' ו6 ריב', דארל ארתור עם 17 נק' ו7 ריב' ומריו צ'למרס עם 16 נק', 4 אס' ו3 חטיפות. שניק.

פרדו - ביילור

ביילור מאושרים מעצם ההגעה לטורניר הראשון מזה 20 שנה לפרדו יש הזדמנות ללכת רחוק השנה, כי תפגוש את.. קסאבייר בסיבוב הבא שתי הקבוצות נראות טוב יותר מאשר גורגיה/קסאבייר חזקות, מהירות, מדויקות, מאורגנות מתפתח משחק טוב פרדו ב 7 מנסה להשתלט על המשחק, סקור גבוה

יוצרי הדודים מאדים את ביילור

פרדו במשחק ריצה נפלא צדה את הדובים מחצית 46:27 המשחק הזה גמור 54% מהשדה לעומת 36 ונתון מתבקש מסגנון המשחק - אפס זריקות עונשין לפרדו!

תוצאות בולטות נוספות-דיוק,ביסלי במבה

דיוק ניצלת בעור שיניה 71:70 מסנסציה גרלד הנדרסון (21 נק סהכ) בסל נצחון 12 שניות לסיום מנע מבלמונט נצחון ראשון אי פעם בטורניר לבלמונט עוד ניתנה הזדמנות בשניה האחרונה, אחרי החטאות מהקו של דמרקוס נלסון מדיוק, והחטיאה. דיוק חוגגת בסיום, וצריכה להיות מודאגת מיריבתה הבאה - מערב וירגיניה מערב וירגיניה ניצחה 76:65 את אריזונה, ששוב עפה בסיבוב הראשון לאנשי ההרים מאונטנירס הירבו לקלוע אלכס רוף 21, דשון באטלר 19 צייס בודינגר עם 23 לאריזונה ולמשחק המרכזי קנזס סטייט מפתיעה (יחסית) מהמקום ה11 את usc השישית 80:67 ביסלי שולט עם 23 ו 11, דאבל-דאבל 27 רצוף! המיונז עם 20 באחוזים לא טובים ו 5 אסיס' במשחקו האחרון בקולגים. סורי שניק
ביסלי רמז משהו על עוד שנה בקנזס, אבל לא כל כך אמין... הדירוג של קנזס סטייט, המגיעה שלישית מליגה חזקה (אחרי קנזס וטקסס), לא היה צודק אולי - ו usc אכלה אותה בהגרלה. או "הגרלה"? בסיבוב הבא צפוי משחק אדיר - מול ויסקונסין

SHNIK

New member
קורה

מקווה ליום מוצלח יותר היום, אם כי תרשה לי להסתייג במעט : אני לא לגמרי בטוח שמאיו שיחק אתמול את משחקו האחרון במכללות, הוא לא מזמן התראיין והודיע שעד להודעה חדשה הוא חוזר לUSC גם לשנת הסופומור שלו ומעדיף להתרכז בטורניר המכללות לבינתיים, אני לא אופתע אם הוא יעדיף לחזור, להתבשל עוד עונה אחת ולצאת בקיץ הבא. שניק.

מבדיקה ראשונית, משחק שלם

All time low (Division I): Arkansas State (Lost 75-6 to Kentucky in 1945) and Temple (Lost 11-6 to Tennessee in 1973) Modern era (w/ shot clock starting in 1985; Division I): Saint Louis (Lost 49-20 to George Washington on 1/10/2008 אה נכון, זה היה השנה אלוהים יודע מה הם עשו על המגרש ב 11:6? פתחו שולחן? למדו למבחן? גויסו לוייטנאם?

בדיקה שניונית - 4 בחצי

http://www.usatoday.com/sports/college/mensbasketball/2008-01-07-1232372257_x.htm אגב, ביסלי קלע במשחק הזה 25... Kansas State set two NCAA records and tied another Monday night by holding Savannah State to one field goal and four points in the second half of an 85-25 rout. ... ... The Tigers finished the second half 1-for-23 (4.3 percent) breaking the NCAA record for worst shooting percentage and fewest points in a half since the shot clock was introduced in 1986. The one field goal also tied the mark for fewest in a half. The previous records were set just last week, when Pennsylvania went 1-for-17 (5.9 percent) and scored six points in the first half of a 60-30 loss to Florida Gulf Coast. Savannah State shot 15.5 percent overall, making just nine field goals - four from 3-point range.

UCLA מביסה + תשובה לאביר

קבל
UCLA 70, Mississippi Valley St. 29 ANAHEIM, Calif. -- Freshman Kevin Love scored 20 points as top-seeded UCLA (32-3) cruised to victory against overmatched Mississippi Valley State. Mississippi Valley State (17-16) scored the fewest points in the tournament since 1946, when Baylor had 29 in a loss to Oklahoma State. The Delta Devils also set a tournament record for fewest points in a first-round game, breaking the mark of 32 by Wisconsin against Missouri State in 1999​

ולתשובות המלאות!

The lowest-scoring game in tournament history was North Carolina's 20 points in a six-point loss to Pittsburgh in a regional final in 1941.​
ולשאלתך נקודות בחצי, אכן נשבר השיא אתמול!
Kent State scored 10 points in the first half in falling behind by 21 points on the way to a 71-58 loss. Winthrop scored 11 points after being tied at halftime of its 71-40 loss. ... It was the fewest points scored in a half in the shot clock era.​

בניחושים - גוגול מפתיע

כלומר, אחד משני הגוגולים מפתיע. בעצם, מבדיקה שערכנו התברר שהגוגול הזה הלך עם כל הפייבוריטיות, כך שכרגע הוא צפוי להיות חזק בתמונה, עד המיני-הפתעה הראשונה בסיבוב השני, או הביג-אפסט בסוויט 16 (הערה - האחוזים מייצגים מיקום בדירוג מול מיליונים אחרים) אם כן, גוגול נצמד במקום הראשון לשני תמיד אנים, עם 15 מ16, ל 99 אחוז = אחוזון עליון כצפוי שני התמידים המופרעים כבר מתחילים להשתרך מאחור אחד השליחים עם עוד תמיד ב 92%, 14 מ 16 שניק קשר גורלו במאיו ouch ו mvp (?) עם 5% למטה בסוף, אבל אין צורך להכנס לפניקה, שהרי הנקודות האמיתיות מחולקות בעוד שבוע ושבועיים...

STEVE NASH

New member
אני מודיע רשמית

שאני מתחיל להתעניין במכללות!עוד חצי שעה בESPN יש איזה משחק, אני מודה שאני לא מבין כלום אבל יאללה, גם לפני כמה שנים לא הבנתי כלום בNBA.

SHNIK

New member
כנס לCBS

אתה יכול לראות שם הכל בחינם וגם משחקים טובים יותר כמו הבולדוגס נגד הוויילדקטס... אה וברוך הבא אבל תזהר מחידק המכללות, הוא מדבק (-: שניק.

STEVE NASH

New member
דוגרי מדבק!

בESPN עכשיו טנסי[2] נגד אמריקאן[15][נראה לי שאמרתי את השם נכון] רק 6 דקות של משחק אבל כבר התרשמתי מההגנות של הקבוצות, וגם מהרכז הקטן של אמריקאן, נראה לי מספר 5, היו לו שתי חדירות טובות.

למעלה