MARCH MADNESS : 20.3

SHNIK

New member
MARCH MADNESS : 20.3

אמש במשחק המקדים לטורניר ניצחה מכללת מאונט סיינט מריס את קופין סטייט 69 -60, המאוטיינירס זכו בעקבות הנצחון בדירוג ה16 באיזור המזרחי ומפגש (ותבוסה צפויה) מול הטאר הילס בשישי, את המאונטיינירס הוביל הרכז ג'רמי גוד עם 21 נק' ו5 אס'. והנה לכם משחקי הערב , אפילו אצרף לכאן את הלינק שצירפתי בעבר, כל מה שאתם צריכים זה להרשם חינם ואתם יכולים לצפות בכל המשחקים ואף לזפזפ ביניהם בזמן אמת, לוח המשחקים (שעון ישראל) : 18:20 - מערב, קסבייר מוסקטירס (3) - ג'ורג'יה בולדוגס (14) 18:25 - מערב תיכון, קנזס ג'ייהוקס (1) - פורטלנד סטייט ויקינגס (16) 18:30 - דרום, מישיגן סטייט ספרטנס (5) - טמפל אוולס (12) 20:30 - דרום, מרקט גולדן איגלס (6) - קנטאקי וויילדקטס (11) 20:50 - מערב, פרדו בויילרמייקס (6) - ביילור ברס (11) 20:55 - מערב תיכון, UNLV רבלס (8) - קנט סטייט גולדן פלאשס (9) 21:00 - דרום, פיטסבורג פנתרס (4) - אוראל רוברטס גולדן איגלס (13) 23:10 - מערב תיכון, USC טרוז'אנס (6) - קנזס סטייט וויילדקטס(11) 23:10 - מערב, דיוק בלו דבילס (2) - בלמונט ברוינס (15) 23:20 - מזרח, וושינגטון סטייט קוגרס (4) - ווינת'רופ איגלס (13) 23:25 - מערב, ברינגהאם יאנג קוגרס (8) - טקסס A&M האגיס (9) 01:40 - מערב תיכון, ויסקונסין בדג'רס (3) - קל סטייט פולרטון טייטנס (14) 01:40 - מערב, ווסט וירג'יניה מאונטיינירס (7) - אריזונה וויילדקטס (10) 01:50 - מזרח, נוטר דאם פייטינג אייריש (5) - ג'ורג' מייסון פטריוטס (12) 01:55 - מערב, UCLA ברוינס (1) - מיסיסיפי ואלי סטייט דלטה דבילס (16) תהנו! שניק.

SHNIK

New member
הממממ...

1. מסכים איתך לגמרי לגבי ג'ורג'יה, וודברי, גיינס ושות' חמים אש ובתנופה מטורפת מאז הטורניר החטיבתי בעוד שקסבייר מעט בעצירה לאחרונה וגם אכזבו בטורניר החטיבתי שלהם (בו הודחו בחצי הגמר)... 2. באשר לג'ורג' מייסון אני פחות מאמין, אני די רואה בטורניר לפני שנתיים נסיקה חד פעמית מבחינתם בעוד שאני די מאמין באייריש בכלל ובלוק האראנגודי בפרט, הבחור תותח! 3. באשר לאריזונה הם לטעמי אחת הקבוצות עם הפוטנציאל הכי נפיץ בליגה, המשולש של ביילס, בדינג'ר והיל הוא אחת האימתניים כיום אבל חוסר יציבות עד כה מנע מהם לנסוק, עם זאת אני מאמין שבטורניר הזה זה יקרה כך שאני מסכים איתך עם זה שאריזונה ינצחו, אבל לא מסכים איתך שזו תהיה הפתעה (-: נב למה אתה לא משתתף בהימורי הבראקטס שלנו בESPN? שניק.

גורגיה קיבלה הגרלה מצוינת בדמות חביאר

עדיפה על כל קבוצת עילית מהליגות הבכירות. על הניר לפחות אריזונה עם המסורת שלה יכולת לעבור כמה שלבים משחקים מיוחדים מחר שאתה ממליץ עליהם?

SHNIK

New member
תראה

בטורניר כזה בו הנשמה והסמל הם ערכים מוספים כל משחק יכול להפוך לפתע למשחק גדול, על אחת כמה וכמה בשלב כזה בו תוצאות רוב המשחקים נראות ברורות למדי כלומר הפתעות תהיינה מרעישות עד מרעישות אוזניים, המצ'אפים שנראים מעניינים כרגע הם : USC טרוז'אנס - קנזס סטייט וויילדקטס, ה"משחק" מבחינת הייפ, בו מתמודדים שניים מהבחירות הגבוהות בדראפט הקרוב : מייקל ביזלי ואוג'יי מאיו, העובדה שהצוות המסייע של ביזלי כולל את ביל ווקר, חצי ג'ייקוב פולן וחבורה של כלומניקים בעוד שסביב מאיו בנו קבוצה לא רעה בכלל מטה את יחסי הכוחות לטובתם של הטרוז'אנס, אבל קשה לדעת... ווסט וירג'יניה מאונטיינירס - אריזונה וויילדקטס , על משחק זה כבר פירטנו, צמד הפורוורדים המוצלח של המאונטיינירס בתקופה האחרונה : דשון באטלר וג'ו אלכסנדר ינסה להצעידם הלאה על חשבון המשולש הפרוספקטים הכולל את ביילס, בדינג'ר והיל, יהיה שמח. ברינגהאם יאנג קוגרס - טקסס A&M האגיס , עוד מצ'אפ מסקרן שבראשו אחד הגבוהים המובילים במכללות אל מול אחד המבטיחים במכללות : טרנט פסלטד של הקוגרס אל מול דאנדרה ג'ורדן של ההאגיס (מעובה בג'וזף ג'ונס המנוסה) וגם קרב מעניין בעמדות הקלעים : ג'וש קרטר של ההאגיס אל מול לי קומרד של הקוגרס (מעובה בג'ונתן טראברנרי הברזילאי), גם זה צפוי להיות משחק מעניין. שניק.

SHNIK

New member
הפיינל פור שלי

אינדיאנה, USC, ממפיס וUCLA. שניק.

שלי

שתי המועמדות הבכירות שלי לתואר הן אכן ממפיס ו ucla הבעיה שהן ייפגשו בחצי גמר מהצד השני, ויסקונסין וטנסי אם כי קרולינה בהחלט יכולה לעמוד במשימה של #1, וגם גורגטאון כ #2 בגמר הממ.. המסורת של ucla מול מישהו, ו ucla לוקחת

SHNIK

New member
אני אגב

הולך על USC מדהימים בגמר את UCLA ואוג'יי מאיו מיישם את הפוטנציאל שלו, אבל נחיה ונראה, כבר הלילה ביזלי יכול לעשות ממני צחוק... שניק.

לא ידעתי שמסביבו יש קבוצה חזקה?

לא חושב שזה כמו כרמלו בסירקיוז, שם אמנם היה בורג חשוב, אבל סירקיוז היתה אז קבוצה מנוסה וטובה גם בלעדיו לפחות במקום לאכול כובע, תאכל ביסלי
hold the mayo מה שנקרא עד שהכדור לא נזרק מעלה - הכל אפשרי מבחינת הגרלה, usc בסדר

SHNIK

New member
יש צוות מסייע לא רע

לUSC היתה אשתקד קבוצה לא רעה (בראשותם של ניק יאנג, גייב פרויט וטאז' גיבסון), השריד היחיד מהמנהיגים אשתקד נותר הגבוה ההגנתי גיבסון, הקלעי דווייט לואיס והרכז דניאל האקט הסופומורס הפכו לשחקנים משמעותיים יותר מאשתקד והסייד קיק העיקרי של מאיו הוא דבון ג'פרסון, SF הגנתי וארוך (2.05) עם מוטת ידיים מרשימה, שמזכיר לי לעתים את טיישון פרינס. שניק.

הפתעות פוטנציאליות היום

גורגיה כמובן היישר מהזכיה ב sec קנטקי, שנה חלשה, אבל עדיין קנטקי ביילור מול פרדו קנזס סטייט מול usc, ביסלי גריל! אריזונה זו לא הפתעה גם מדורגת 9 לא הפתעה אלא פתוח לגמרי

שידורים היום ב espn../images/Emo44.gif

הערב אחרי שש גורגיה הולכת להפתיע את קסאבייר, הפגיעה מבין כל המדורגות הבכירות אח"כ פרדו - ביילור

מחצית גורגיה בתשע!

35:26 מצד אחד, הפרש גדול יחסית לסקור נמוך מצד שני, במכללות עסקינן, והכל נזיל ביותר מחצית מצוינת לגורגיה הבטוחה בעצמה, ממש לא מדורגת 14 קלאסית. אמרו שזאת נציגת ה sec בדירוג הכי נמוך אי פעם וודברי עם 10, פרייס מהספסל עם 8, גיינס עם 7 אבל יש להם כמה נגרים או מדענים או מה שהם לא לומדים שם, שהקשר ביניהם לכדורסל די מקרי (גבוהים עם מסה) קסאבייר הראתה ניצוצות של כדורסל טוב, אבל רוב הזמן היתה עצבנית, הססנית ואיבודית. אחוזים רעים מהשדה. בראון עם 9, דאנקן (לא טים) עם 8 במחצית השניה הכל יכול להתהפף כמובן במומנטום אחד טוב

נגרים בצבע יש לכולם

לג'ורג'יה יש בדיוק 4 שחקנים ראויים. הבעיה היא שרק אחד מהם גבוה. ממש הרשים אותי פרייס 2.08 מ' 270 פאונדס בעיקר בגלל שהוא לא רק ריבאונדר מעולה אלא יש לו גם התקפה להבדיל משאר הגבוהים של ג'ורג'יה. אני לא מבין למה הוא מבלה כ"כ מעט על הגרש(הגנה פחות טובה? לא שמתי לב לזה). מי שפחות הרשים אותי בשורותיה הוא הרכז גיינס שסטט' מוביל אותה ב-4 קטגוריות העונה- נק', אס', חט' וריב'(כן כן). הוא מפוזר מדי. הזכיר לי יותר מכל את למונט ג'ונס הזכור לנו מהליגה שלנו וזו נראה לי הרמה שלו גם. שני הסוויגמנים, האמפרי ו-וודברי דווקא כן הרשימו אותי. הראשון בעיקר בראיית משחק ואינטליגנציית משחק מצוינות והשני בקליעה מבחוץ ובחדירה. אני הולך לראות את המחצית השניה. לצערי עוד מעט אצטרך להעביר למשחק של מכבי.

גורגיה בחוץ

ריצה של אקסבייר יחד עם כמה שלשות מומנטום התישה את שחקני גורגיה העייפים ברגע שעלו ליתרון לא הסתכלו מאחור גם מישיגן סטייט ממשיכים לאחר נצחון קל על טמפל יתרון דו ספרתי שלא מומש סוכן מתחילת החצי השני

הסתיים במהפך לקסאבייר 73:61

המדורגת 3 נזכרה שהיא הבכירה, גורגיה התעייפה למרות שזה לא תירוץ ההגנה הלוחצת של קסאבייר לא נתנה מנוח כל המחצית השניה לגיינס המפוזר מכפר.. מאיפה הוא? דאנקן ה mvp עם 20 ו 7, בראון 19 ו 11, לבנדר הריח 13 נקודות בגורגיה וודברי עם 16 ו 7 עוד ניסה להושיע, גיינס 13, האמפרי 12, פרייס 10 ברגע שהמומנטום עבר לקסאבייר, גם בפיגור, המשחק למעשה היה גמור, גורגיה בקושי ראתה את הסל לא נורא, אולי לפחות כבר תיקנו להם את הגג?

קסאבייר מנצחים 73-61

כצפוי האיש שעליו עומדים או נופלים ג'ורג'יה הוא זה שמפסיד לה את המשחק- גיינס(שם פרטי מסובך במיוחד)- בסדרת איבודים וקבלת החלטות גרועה. את קסאבייר מובילים ג'וש דנקן, גבוה עם יד מכל טווח מה שיוצר מיס-מצ' תמידי עם 20 נק' ו-7 כד"ח ודריק בראון שאותי הכי הרשים עם 19 נק' ו-10 כד"ח, והוא רק סופמור. כריס לבנדר הרכז הנמוך(1.70 מ') הוסיף 13. את ג'ורג'יה הוביל טרנס וודברי עם 16 נק' ו-7 כד"ח, גיינס הוסיף 13 4 5, ביל האמפרי עם 12 נק' ו-4 אס' וג'רמי פרייס עם 10 נק' ו-5 כד"ח(הוא פרשמן!!! עוד תשמעו עליו!).

SHNIK

New member
בינתיים הג'ייהוקס טורפים את הויקינגס

באתר CBS ניתן לצפות בקרב חד צדדי, 59-36 לקנזס על פורטלנד סטייט 12 דקות לסיום, הג'ייהוקס מפציצים מכל טווח ועוצרים את הויקינגים על 38% שדה בלבד, ברנדון ראש מוביל אותם כתמיד עם 15 נק'. שניק.

למעלה