MAPOPO

MUAY THAI

New member
MAPOPO

רציתי לשאול אותך שאלה בגלל שאני יודע שאתה יחסית קרוב לרענן. בערב קרבות האחרון שהיה היו עוד קרבות אבל משום מה לא משדרים אותם, במקום זה משדרים בערוץ 5 אין ספור פעמים את הערב קרבות ה-3. למה זה?? למה לא משדרים את הערב קרבות ה-4?? אשמח אם תוכל לעזור לי כי אני ממש לא מבין. תודה מראש, אלון

mapopo

New member
MUAY THAI - לאלון

מה המצב גבבברררר! כל תחרות מחולקת ל 3 שידורים בד"כ.... אני יודע ששידרו כבר בקשר לתחרות הקודמת גם את 1 גם את 2 וגם את 3.... האם ראית את שלושתם??? לכל שידור יש גם שידור חוזר.. אני אברר עם רענן אם זה חולק ל 4 הפעם... ואתן לך תשובה. אני אראה אותו היום ב 11 בבוקר אנחנו מקימים את הזירה לתחרות באוסשקין שמתקיימת היום. בידידות, MAPOPO

MUAY THAI

New member
הכל מצויין מפופו

ואמור להיות שידור קרבות מספר 4 כי את בן דוד שלי עדיין לא שידרו, ואני נורא רוצה לראות אותו. אני לא ראיתי את השידור ה-1, אבל את ה-2 וה-3 ראיתי. אני יוצא עוד מעט לתחרות, הולך להיות ענק!!!!! שלכם, MUAY THAI- אלון

mapopo

New member
MUAY THAI - אלון....

דיברתי עם רענן... משודרים רק 3 חלקים. אני יודע גם שרענן פסל לשידור קרבות שלא נראו יפה טלויזיונית... שלך, MAPOPO

MUAY THAI

New member
אז כנראה הוא ביטל את הקרב של בן דוד

שלי.... כי בן דוד שלי אמר לי שהמתחרה לא נראה טוב, מה שנראה פה קצת מסריח הוא שהמתחרה שהפסיד לו הוא מהמכון שלכם כלומר מתאמן אצל רענן טל. אז אולי בגלל זה לא הראו. חבל.. זה היה הקרב הראשון שלו בבמה מכובדת ותחרות אמיתית והוא נורא חיכה לשידור וגם כל המשפחה.

mapopo

New member
לאלון החמוד!

לא יודע אם השידור של הקרב של בן דוד שלך בוטל... גם פיספסת שידור אחד ויכול להיות שהקרב שודר בשידור שפספסת.... רענן לא מבטל קרבות של חניכים שלו בגלל שהפסידו, החניכים האלה גם מנצחים וגם מפסידים.. וראיתי ששדרו גם הפסדים שלהם, וגם נצחונות בעבר... יש לו שיקולים רבים לא לשדר קרב, יכול להיות שהצילום לא היה טוב, ויכולות להיות מליון סיבות.. אך לא הסיבה שציינת... מהכרות שלי עם רענן אלו לא השיקולים שלו.. ההפך... שמתחרה רואה את הקרב שהפסיד מול כל האומה בטלויזיה זה נותן לו זווית חדשה על הקרב שלו, וביקורת על עצמו, וזה רק יכול להועיל... אני בטוח שיהיו לו עוד קרבות... וזאת רק התחלה, ואני מקווה שלבן דוד שלך ימאס לראות את עצמו בטלויזיה.... שלך בידידות, MAPOPO

MUAY THAI

New member
מאה אחוז לא שידרו אותו כי...

הוא כן ראה את הערב הראשון ולא ראו אותו... ומה שאמרת נשמע מאוד הגיוני מקווה שזה באמת כך, אבל לא נורא, מקווה שאת הקרב בערב האחרון לפחות ישדרו.

למעלה