maple story

ארנון58

New member
maple story

יש לי בעיה אני הורדתי תמייפל וזה עושה שווינדוז לא יכול לפתוח את זה אז עשיתי תוכניות אחרות הבעיה שאני לא יודע איזה תוכנית מי שיודע אני צריך תשובות מהר תודה

miss_t

New member
היי ארנון- תוכל לפרט בדיוק

למה התכוונת כאשר כתבת "אז עשיתי תוכניות אחרות..."

בדוק באתר של המשחק שהמחשב שלך עומד בדרישות מבחינת חומרה ומבחינה הזו שיש מקום על המחשב להכיל את המשחק.

אם תפרט יותר את הבעיה - יהיה יותר קל לעזור לך מרחוק

ארנון58

New member
פרוט

כשאני מכוון תוכניות אחרות אני מתכוון ל"פתח באמצעות" ואז צריך לבחור תוכנית מסוימת בכדי להפעיל את המשחק ובנוגע למקום יש מספיק זה מחשב חדש עם מקום 500+ זיגה

Guid

New member
תוודא שאתה מנסה לפתוח את הקובץ הנכון.

תכנס לתיקייה C://NEXON/MapleStory ותוודא שאתה מנסה לפתוח את הקובץ:
Maplestory.exe
או את-
GameLauncher.exe

כל קובץ אחר שתנסה לפתוח לא יעזור לך בכל מקרה :)

miss_t

New member
אוקיי ארנון עוד ניסיון לעזרה

System Requirements
תבדוק בקישור הזה :
http://maplestory.nexon.net/Support/Downloads.aspx

שהמחשב אכן עומד בתנאים שצריך

דבר שני- מהיכן אתה מוריד את הקובץ? תוודא שהורדת מהאתר של נקסון באותו קישור ששמתי לך למעלה: תוריד את הDownload Game Client הוא נוח לשימוש - זה קובץ שמאפשר להוריד בקלות את המשחק, תוריד אותו ותפעיל אותו- הוא יתחיל בהורדה ולאחר סיום ההורדה (בערך שעה הורדה תלוי במהירות האינטרנט שלך) תוכל להתקין את המשחק.

דבר שלישי- שים לב שלפני שאתה מתחיל להוריד או להתקין- שאין לך תיקייה של נקסון עם המשחק מותקן כבר- כלומר- עדיף למחוק ולהתקין מחדש מאשר לכתוב על משהו שכבר קיים. ממליצה לך למחוק תיקייה של מייפל סטורי (של המשחק עצמו) אם קיים.

תעדכן אם הסתדרת

ארנון58

New member
Miss_t תודה

הבעיה שלי היא שאני מוריד א המשק מהאתר של נקסון ומה שיורד לי זה mssetupv112.exe וחוץ מזה יש גם תיקיה של נקסון שאין בה כלום וכשר אני לוחץ על mssetupv112.exe זה פותח חלון ואומר ווינדוז אינו יכול לפתוח את קובץ זה ונותנים ל אופציה לבחור תוכנית מהמחשב שלך שתפתח את הקובץ עם הבנת ואת יכולה לעזור לי תודה גם עם לו זה בסדר תודה רב על העזרה

miss_t

New member
היי ארנון- האם תוכל לצלם את הודעת השגיאה

"ווינדוס אינו יכול לפתוח קובץ זה" או לפחות לכתוב את הודעת השגיאה במלואה או לתת מספר של שגיאה?

האם הקובץ ירד בשלמותו? הוא לא נעצר במהלך ההורדה?
האם יש לך הרשאה על המחשב איתו אתה עובד - כלומר - אם יש משתמשים שונים על המחשב יתכן ויש הגבלה של מנהל מחשב להתקנת קבצים.

בנוסף- באיזו מערכת הפעלה אתה עובד? XP ? ווינדוס 7?

אני אישיתי לא נתקלתי בבעיה זו ואני חושבת שזו בעיה טכנית שקשורה למחשב. אחרי שתענה על השאלות אולי אני או אנשים אחרים בפורום יוכלו לעזור

ארנון58

New member
עוד דבר

ניסיתי לפתוח את הקובץ העזרת התוכנית java ועכשיו הודעת השגיאה אינה מופיעה יותר אז אני לא יכול לצלם אותה

miss_t

New member
יש לך אפשרות להחזיר את הקובץ לקדמותו?

תכנס שוב לקישור שנתתי
http://maplestory.nexon.net/Support/Downloads.aspx

רשום שם:
"Seeing Windows 7 OS compatibility error messages? Click here."
אז תלחץ שם ותבדוק אם זו הבעיה שיש לך- אם כן - אז היא נפתרה.

Guid

New member
המחשב שלך לא מצליח לפתוח קובץ EXE,

זה כבר עניין של המחשב עצמו או של הקובץ שהורדת.
אם המחשב לא מצליח לפתוח קובץ EXE פשוט, אז זה אומר שיש בעיה או במחשב עצמו (בתוכנה שלו), או בקובץ שאתה מנסה להפעיל.
פשוט תנסה להוריד שוב את המשחק, ותנסה להפעיל את הקובץ החדש שירד.
תעדכן פה אם עבד :)

miss_t

New member
אם הוא עשה פתח באמצעות

ושמר את זה- אז זו באמת בעיה בצורת פתיחה של הקובץ ושל המחשב.
הוא הרי כתב שניסה לפתוח באמצעות JAVA ועכשיו לא מופיעה לו השגיאה יותר...

לא בטוחה אם להוריד שוב יפתור את הבעיה. כן שווה את הניסיון.

לא לגמרי הבנתי את הבעיה אז אני מנסה לעזור לפחות ממה שהבנתי

Guid

New member
הבעיה היא פשוטה, האמת

המחשב שלו פשוט לא הצליח לפתוח את קובץ ההתקנה של המשחק, לכן הוא נתן לו את חלון "פתח באמצעות" המפורסם.
אין קשר ל-JAVA לצערי (לא עד כמה שידוע לי, לפחות).
אז זה או שהקובץ פגום ולכן הווינדוס לא קורא אותו, או שהווינדוס בעצמו פגום ואז הבעיה פה היא הרבה יותר כללית...

למעלה