Maple Mob

44444251

New member
המדריך המלא איך להשיג NEXON CASH חוקי מנקסון!

שלום כולם !!!!!!!!!!!!!!!!, מצאתי אתר של נקסון שיביא לכם נקסון קאש. באתר הזה תיצטרכו לצרף חברים. על כל אחד שמצטרף אתם מקבלים נקודת פיים(הנקודת פיים זה לא נקודה במשחק ). בנוסף תוכלו לעשות כל מיני משימות שונות שיביאו לכם גם נקודות פיים. כל 5 נקודות פיים יביאו לכם 1K נקסון קאש סטומרת 1000 קאש. בהרשמה חשוב שתציינו שאתם מעל גיל 13 כי עם תירשמו שאתם בני 12 אז לא יתנו לכם להירשם אף פעם!!. אתם צריכים ליכתוב את האיימיל שלכם,שם משתמש וסיסמא שתירצו , וגם את ה-ID שלכם במייפל סטורי.(ID זה רק שם המשתמש שלכם במייפל לא הסיסמא ולא הפין). חובה לרשום ID אמיתי של המישתמש שאליו אתם רוצים לקבל נקסון קאש.אל תידאגו האתר הזה של החברה נקסון היא לא יכולה ליגנוב לכם מישתמשים!!!!!. הינה הקישור:(אם תירשמו דרך הקישור הזה תקבלו 50 נקודות פיים אל ההתחלה סטומרת 10000 נקסון קאש!!!ביגלל שזה הקישור שאתם נירשמים תחתי ואתם מקבלים 50% מכל מה שהרווחתי!!!!) www.maplestorymob.com/zone/maplestory/join/425241 אני מקווה שתנצלו את המדריך הזה ותקבלו המון נקסון קאש!!!!!!!!!!!!!!!!

לא קיבלתי נקודות על המשימת תחפושת../images/Emo10.gif

שלחתי את זה כבר לפני שבועיים!

miss_t

New member
אם אתה מדבר על משימות 5 ו-6

אז ב5 הם רוצים שבמשתמש של myspace.com (בהנחה שיש לך אחד) תכניס הודעה המהללת את מייפלסטורי כולל הכתובת של האתר הקאץ' בנקודה הזו היא שאתה חייב שיהיו לך לפחות 10 חברים ורק אז אתה יכול לעשות את המשימה הזו שבה אתה מוסיף את המשתמש של מייפל סטורי במייספיס לרשימה שלך ואז כותב את ההודעה. במשימה השישית הם מבקשים להכין באנר יצירתי- כל חברי הבאננד סטורי התאחדו!! ולכל מי שיש לו משתמש במייספייס מוזמן להוסיף אותי כדי שיהיה לכולם 10 חברים (גם לי אין) ואז יהיה אפשר לעשות את המשימה הזו שם משתמש שלי במייספייס: liatging - אחרי שתעשו search על השם הזה תצטרכו להכנס לפרופיל ואז לעשות הזמנה ויבקשו את המייל שלי או שם משפחה, בשם משפחה תזינו P והופ, אנחנו חברים!

יש לי 13 חברים....

מה הניק של המייפל סטורי? ואיזה הודעה צריך לכתוב???........ נאו שאחד הגירסא שלך לא נכונה או שלה: "חברי המייספיס של המייפל, המוב מביא מובסטרים חדשים אבל עכשיו אנחנו רוצים שתביא מייפלרים חדשים, דרך יחידה שתוכל לעזור לנו תפרסם את המייספיס שלנו ותשים אותו בטופ פרינדס יש שתי חלקים למשימה 1: תשלח בקשה לחברות למייספייס שלנו, שאנחנו מקבלים תשים בטופ פרינדס. 2: מובסטרים צריכים להגיב לכולם לשחק במייפל סטורי"

Shaampoit

New member
../images/Emo28.gifזהו תקשיב !!!!

באתר כתוב להכנס לכתוב מייספייס שלהם שהיא : WWW.MYSPACE.COM/MAPLESTORY אבל שאני נכנסתלזה זה מוביל אותי לעמוד הראשי של מייספיייס , אני לא מבינה למה >_<

זה פשוט!

בפוטושופ/פיינט שופ פרו... או כל תוכנת עריכה אחרת את מכינה עם הגודל שאמרו לך.. ופשוט כותבת מייפל מוב וכו' וכו' מעצבת וזהו...

אם מישהו רוצה אני יכולה להכין לו בפוטושופ

גם אני נרשמתי למוב הזה אבל א ין לי משוג מה לעושת ואין לי כח אני מתעצלתP: אז ככה אני יכולה לנסות להכין משהו בפוטושופ אבל אני לא מעצבת ממש יפה אז רק תגידו כי ממש משעמם בימים האחרונים

Shaampoit

New member
למייפל מוב.. תכתבו " JOIN THE MAPLEMOB"

או משהו כזה.. אולי JOIN MAPLESTORY. .זה לא משנה

l a h a v100

New member
היום אני אעשה את 5 ו6 נאה לי ../images/Emo122.gif

עשיתי את זו עם המאמר ואת זו עם הבאנרים... עכשיו אני אעשה את אלה של המייספייס ושל הבאנרים [ולא חסר מי שיעצב לי :p] אולי אני אחפש את אחי הקטן למשהו וישלח להם ><

למעלה