Maple Mob

ווינגז

New member
Maple Mob ../images/Emo122.gif

כל ענייני ה-Maple Mob - לשרשור זה בלבד. תכנים ש"יזלגו" לפורום מעבר לשרשור זה, ימחקו על פי שיקול דעתינו.

את צריכה לרשום מאמר ביקורת על המשחק

הם נותנים לך שם רשימה של אתרים מוכרים שמתעסקים במשחקי מחשב ואת צריכה ללכת לאחד מהם ולכתוב בו המלצה על מייפל סטורי. תצלמי סקרין שוט ותרשמי להם את הניק שהשתמשת בו באתר.

Shaampoit

New member
../images/Emo28.gifרגע, הבהרה !!!

צריך לצלם SCREEN SHOT גם של לפני שאתם שולחים את ההמלצה, וגם SCREEN SHOT של הכתבה עצמה !, והכל צריך להיות בקובץ JPEG :)

Shaampoit

New member
../images/Emo28.gifתיקון חח

צריך לצלם את ההמלצה לפני ששולחים אותה ואז לתת קישור לכתבה - לא לצלם אותה..

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifשלבי ביצוע המשימה הרביעית!

חח לכל מי שלא הבין=] 1. בוחרים את אחד האתרים שנתונים לכם שם. 2. הולכים לאתר ונרשמים. 3. הולכים ורושמים revew באותו האתר שנרשמתם אליו. 4. לפני ששולחים לוקחים צילום מסך של מה שכתבתם ושומרים את זה בקובץ JPEG 5. שולחים את הrevwe ושומרים את הקישור אליה. 5. הולכים לאתר של מיפל מוב ונותנים את הקישור למה שכתבתם, שמים את התמונה ונותנים את השם שאיתו נכנסתם. 6. מחכים ל5 פיים שיגיעו בזמן הקרוב..

מה קורה עם ה- קאש עצמו????

המשימה בתחילה ליפני השידרוג האחרון ועדיין אין!!!! אני חושב שזו רמאות!!!!! לא הגיוני שעוד לא קיבלו!!

כנס, זה בסדר :) ../images/Emo109.gif

גם אני נבהלתי מזה, אבל בדקתי בפורום מיוחד למייפל מוב ושאלו שם את אותו הדבר וכתוב שצריך לחכות 3 שבועות ואז זה יבוא. אני צריכה לקבל את ה1K שלי בשני הזה :)

חח כנסי אל תדאגי XD ../images/Emo109.gif

אני עשיתי רק תמשימה השניה שמביאה 3 פיים פוינטס בלבד, ולכן אני מקבלת רק 1K (= לעומת זאת, אם יש לך 10 פיים פוינטס את תקבלי 2K ואם 15 פיים פוינטסזה יוצא 3K. מבינה? אבל! נקסון הוסיפו, שאם הרבה אנשים נרשמים מהקישור של הREFER שלך, הם יכולים להפוך את מספר האנשים ל"פרס". בואו נקווה שנרשמו אליי הרבה והפרס הזה יהיה מספר האנשים באלפים של NX? D: בהצלחה לכולם (;

מוב

זה אתר שנותן לך משימות וכשאת משלימה אותן את מקבלת נקודות מייפל שאפשר לקנות איתן דברים בקאש.

dsd2003

New member
שאלה.....

Oct. 24, 2007 Quest #3 - MapleStory Costumes To get your fame points for Halloween, dress up as your Maple Story character or your favorite character from the game in REAL LIFE. Send us a picture of your MapleStory costume being worn outside on Halloween, and receive 5 fame points for completing the quest. A parallel costume contest is being offered at maplestory.nexon.net in the Halloween events section. Be sure to enter the cosplay event there as well. 10 lucky winners will win 15K Maple Points! זה עדיין אפשרי לעשות את המשימה הזאת? וחייב לעשות את המשימות לפי הסדר או שאני יכול לעשות מה שבא לי?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifD:

סיימתי את שתי המשימות שלא עשיתי, את התחפושת להלווין, עשיתי חתול צהוב..D:[תמונה מצורפת] וכתבתי גם את הדיעה שלי על מייפל באחד האתרים. היה נחמד, אני מחכה לעוד 10 נקודות פיים בקרוב..P:

למעלה