Mango- קולקצית אביב 2004.

זה נקרא אצלך מדהימים???

כמו שאמרו פה כבר הכי נורמלי זו החולצה הצהובה-ירוקה וגם היא לא איזה משהו שהייתי יוצאת איתו למקום מיוחד. חולצה ליומיום. לא אוהבת מנגו ואין מה להשוות לזארה. שום מצב. זארה שולטים...

גם לפי דעתי הקולקציה שלהם לא משהו

מה שכן, אפשר לראות שהם עשו דברים קצת שונים..(יחסית לשאר החברות) עוד משהו - הבגדים שלהם דיי מבוגרים אני אישית לפחות לא רואה ילדה בת 14-16 שלובשת את הבגדים שלהם (את רובם לפחות) אבל לא יודע, זה מה שאני חושב. אבל נטעע כל הכבוד על היזמה

BeNiT1BiNbA

New member
לפי דעתי..........באמת הכל די משעמם

ומבוגר מידי.. אבל.... 29 => אהבתי את המכנסיים מאוד!!..זה מזכיר נורא באגיז כאלה..גם הבד נראה נעים.. 32 => החולצה חביבה ביותר.. 33 => נחמד.. 35 => אהבתי הכללללללל..הכחול הזה פשוט מהמם והחולצה חמודה..הז'קט נחמד ולא יותר מזה..

GiRRRL

New member
זה לנשים 25+ לדעתי...

יהיה מוזר מידי לראות ילדה הולכת עם בגדים כאלה ברחוב (חוץ מ34-35) אני בטוחה שאמא שלי תאהב ת'קולקציה
אבל כל הכבוד על ההשקעה

לגבי הבגדים,

אני מאוד אוהבת את הבגדים של מנגו (וגם זארה, זה כמעט אותו סגנון רק לזארה יש גם מחלקה צעירה יותר) לגבי הבגדים המבוגרים? הסגנון הוא לא מבוגר הוא יותר אלגנטי ואינטלקטואלי שכזה... עם כל הטופים אני יכולה לראות את עצמי, כנ"ל לגבי האקססוריז. עם המכנסיים פחות... אבל יש להם אחלה ג'ינסים. בקיצור, לפני שאתם שוללים, עשו סיבוב קטן בחנות. הקולקציה שיש בחנויות אצלנו לא זהה לקולקציה שפרסמתי. לפי דעתי, כל אחת ואחת יכולה בכיף לצאת משם עם משהו שהיא תאהב.

chicolico

New member
באמת הם שיחקו אותה העונה...

הייתי בחנות עם ידידה טובה שלי והיא יצאה משם עם 4 שקיות עמוסות כל טוב...

chicolico

New member
../images/Emo13.gif

אם זה מנחם אותך, היא קנתה רק 2 זוגות נעליים, 2 תיקים, ג'ינס, חצאית, מכנס, חולצה, גופייה וג'קט.... אני משער שנשאר עוד משהו בשבילך...

לא התכוונתי לזה... חצוף!

לא רק שאתה כבר לא דואג להראות פרצופך, אתה גם רועה עם אחרת בשדות המנגו. הלוואי תתקע לך מצה בגרון :)

chicolico

New member
../images/Emo6.gif אהההה....

לצערי אני לא מראה כמעט את פרצופי מכורח הנסיבות, ולא מבחירה (את יודעת... ניסיתי להסביר למשקי"ת ת"ש שאני חייב לבוא הבייתה יותר מוקדם כדי להתחבר לאינטרנט.... זה לא ממש עזר...
) ובקשר לדבר השני.... אני יותר מאשמח לרעות איתך בשדות המנגו... והזארה... וכל מה שתחפצי בו...

מזל טוב יקירי! :)

אני לא בודקת כרטיסישים להנאתי ובמה-שמו לא הכנסת תאריך... ככה שיש לי תירוץ הולם! אז כמו שאמרתי, המון מזל טוב ויום הולדת שמח. והמממ אאחל לך את כל מה שאתה מאחל לעצמך :) אני חושבת שמאורע שכזה מצריך קצת שופינג, לא?!
אוהבת המון

chicolico

New member
תודה רבה... לכולכם....

מצטער שלא הגבתי עד עכשיו... בקושי הייתי בבית.

rozalinda22

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo108.gif

יומהולדת שמחחחחחחחח
שיהיה לך את היום
הכי מקסים
שיכול להיות... אושר
,עושר
,כיף
ובריאות
הצלחה בהכלללללללל
המון
המון
המון
אהבה
שכל משאלותייך
וחלומותייך
יתגשמו
רוזי
.

נועה334

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo24.gif

למעלה