No, DumbAss It's Bearpigman
P positive energy New member 28/4/06 #19 פרק סביר../images/Emo58.gif בערך באותה רמה של 1002. כל הקטע של החילוץ זה ירידה על תאונת כורים שהייתה לא מזמן בארה"ב, שנהרגו בה 12 אנשים ורק אחד ניצל ומה באמת אל גור עשה שהם יורדים עליו ככה? לא שמעתי עליו כלום כבר הרבה זמן
פרק סביר../images/Emo58.gif בערך באותה רמה של 1002. כל הקטע של החילוץ זה ירידה על תאונת כורים שהייתה לא מזמן בארה"ב, שנהרגו בה 12 אנשים ורק אחד ניצל ומה באמת אל גור עשה שהם יורדים עליו ככה? לא שמעתי עליו כלום כבר הרבה זמן
S shaiezra New member 29/4/06 #21 פרק נחמד בין הטובים שבעונה... וזה לא כזה קשה... אני באמת קצת מתאכזב מהעונה אבל עדיין זה תמיד כיף לראות...
פרק נחמד בין הטובים שבעונה... וזה לא כזה קשה... אני באמת קצת מתאכזב מהעונה אבל עדיין זה תמיד כיף לראות...
R richter New member 6/5/06 #29 אז אני האחרון בעולם כנראה שראה ../images/Emo3.gif פרק חביב מאוד "What do manbearpig droppings look like?" "Similar to pig droppings, but more manbear like"
אז אני האחרון בעולם כנראה שראה ../images/Emo3.gif פרק חביב מאוד "What do manbearpig droppings look like?" "Similar to pig droppings, but more manbear like"