Manbearpig 1006

sheff2k1

New member
Manbearpig 1006 ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

פרק חביב.... חוץ מאל גור המעצבן היה די כיף לראות...... בהתחלה חשבתי שזה עומד להיות פרק נוראי כמו הקודם, עד שהתחילה העלילה עם האוצר

Cutting Edge

New member
1006 Manbearpig ../images/Emo58.gif

לא צחקתי הרבה, אבל היה פרק בסדר, הרבה יותר טוב מ1005.

BrightDarkness

New member
טוב נו זה לא אתגר...../images/Emo58.gif

אבל בהחלט היה כמה קטעים מצחיקים... כמו: הקטע שקארטמן מדבר מול הפנים של קייל ואז קייל מתעורר..חעחע זה היה טוב וכמו: מה היה עוד? בכל מקרה פרק אופייני לעונה הזאת...

uchimata

New member
../images/Emo58.gifכן פרק נחמד

הקטע עם קארטמן היה כזה מחווה לסצנה של גולום בשר הטבעות נראה לי בהחלט קטע שולט מישהו יכול לעזור לי..כל פעם שאל גור מצליח משהו הוא אומר "אקסלסיור" אולי מישהו יכול להגיד מאיזה סרט או סדרה זה?

MetalSinagouge

New member
הארי פוטר נדמה לי.

יעני הוא קוסם. לא ממש הבנתי את הבדיחות עם אל גור חוץ מזה שהוא דמות שולית במציאות, לא נבדלת מכל אמריקאי ראנדומלי.

uchimata

New member
כן זה קטע מוזר

לא הבנתי מה יש למאט וטריי נגדו שהם הציגו אותו בסדרה בתור דמות כזאת אומללה וטיפשה מוזר קצת...אולי מישהו יכול לתת קצת יותר רקע עליו?

Mikel20

New member
החצי השני היה טוב

עונה על הפנים, אבל הפרק הזה מציל קצת את העניינים לפחות בחצי השני שלו, קארטמן הרג אותי...כשהוא בסוף "שיחרר" את כל האוצר הזה וכולם מסתכלים עליו ולא מבינים מה קורה שם...ענק! (מצטער על ההתלהבות יתרה, פשוט אחרי 5 פרקים גרועים אפילו זה מצליח להצחיק אותי). ומסכים עם מה שאמרו כאן מקודם, כל עוד בפרק אין קרטמן והרבה, זה פשוט לא מצחיק.

pasiava

New member
דעות על הפרק../images/Emo58.gif

היה פרק חביב. לא יותר מזה. היו כמה קטעים מצחיקים כמו שהוזכר פה שקרטמן דיבר מול קייל. וכל הקעיון של אישדובחזיר ושלאל גור אין חברים והוא רוצה רק צומי
ובכלל שקרטמן הפליץ את האוצר נכנסתי ממש למצב כפית. אני יודע שזה נשמע מטומטם, אבל אחרי פרק שבקושי צוחקים בו שפתאום קורה דבר כזה שרק מאט וטרי היו יכולים לחשוב עליו, זה קורע מצחוק

sheff2k1

New member
שמעו חברה אני אגיד לכם משהו../images/Emo58.gif

אמנם פרק לא מי יודע מה, אבל המושג manbearpig פשוט קורע אותי כבר יום שלם........כל היום זה תקוע לי בראש

חחח חצי אדם חצי דוב וחצי חזיר

מישהו יודע מה היה לאחרונה עם אל גור שהם נזכרו להתעלל בו? אולי משהו שלא שמענו עליו בארץ?

AmitNHB

New member
אל גור

הוא הלוזר הגדול של הפוליטיקה בארה"ב. לא כמו פרס שלנו שהפסיד מיליון פעמים, שכן בארה"ב יש בחירות כל 4 שנים, לא כל שנתיים, אבל בגלל האופי בו הפסיד. ב 2000, על חודם של כמה מאות של קולות בודדים, הפסיד גור את מדינת פלורידה לבוש, מה שהוביל לנצחונו של בוש בבחירות. היה כמובן את סיפור הטפסים ה"לא מובנים", ו"החשדות" לזיופים, אבל אחרי 3 פעמים בהן ספרו מחדש את הקולות בפלורידה (ובכל פעם הגיעו לאותן התוצאות) ע"פ דרישת גור ומפלגתו, בית המשפט העליון של פלורידה פסק שבוש הוא המנצח. יש לציין שבוש נחשב למועמד עם סיכויים נמוכים מאוד כאשר המירוץ התחיל, גם בגלל שגור היה סגנו של קלינטון לשתי קדנציות, וקלינטון היה אחד הנשיאים הפופולריים של כל הזמנים (הוא למעשה, אחד הנשיאים הגרועים, אבל לזה לא אכנס). כמו כן, גור זכה ליותר קולות מבוש בספירה הכללית בארה"ב, אך בגלל השיטה של האלקטורים וחלוקתם לפי מדינות, גור הפסיד לבסוף, וזו הייתה הפעם הראשונה שדבר כזה קרה בארה"ב. לפני המערכת האחרונה בין בוש לקרי, גור היה ממובלי הקו ההתקפי והקיצוני ביותר של הביקורת בבוש. בין היתר גור, (ודמוקרטים קיצוניים אחרים כמו טד קנדי והווארד דין) קראו לבוש שקרן, טיפש והאשימו אותו שיצא למלחמה בעיראק בפזיזות כמו "קאבוי מטקסס עם אקדחים שלופים". נכון, ביחס לפוליטיקה בישראל זה כלום, אבל בארה"ב זה היה מעין חציית קווים אדומים בפוליטיקה, ויש טוענים שבעיקר בגלל הקו הקיצוני הזה, ג'ון קרי הפסיד לבוש. מה שיותר רלוונטי לפרק אולי, הם הנסיונות של השמאל הקיצוני בארה"ב גם לאחר המפלה בבחירות האחרונות (בוש ניצח בהפרש גדול בספירה הכללית, לא רק באלקטורים, והרפובליקנים זכו לרב גדול בשני בתי הקונגרס) ליצור סכנות שאין להן ראיות ממשיות. למשל אסונות אקולוגיים שעלולים להתרחש בכל רגע בגלל מדיניות הנפט של ממשל בוש (שאינה שונה מהמדיניות של כל הממשלים האחרים של ארה"ב, כולל זה של קלינטון\גור), והפרות של זכויות אדם מצד ה CIA וה NSA שמסכנות כיביכול את יציבות הדמוקרטיה בארה"ב. לטעמי, היה אפשר לבחור מישהו יותר מתאים המייצג את השמאל הקיצוני בארה"ב כמו מפיק הסרט פרנהייט 9\11, מייקל מור, ולעשות עליו פארודיה של מישהו שסתם מחפש לתשומת לב, וד"א ממליץ בחום על הסרט, FRENHYPR 9\11. ראוי לציין גם שבעבר גור טען (או רמז) שהיה זה ש"המציא" את האינטרנט לפחות לפי פרסומים מסוימים.

למעלה