mamaliga....

mamaliga

New member
אני פהההההההההההההההה....

היה אחלה סופ``ש אומנם רוב השישי הייתי בריצות אבל בסופ``ש נפשתי לי בצפון. איזו אכזבה זו היתה לא ללגום משקה איתך ועם טיוי,אבל גם לא הייתי ליד מחשב לעדכן.. מתי שתגידו לי השבוע נעשה מפגשתאבל זה לא שינה את העובדה שהיה לי סופ``ש מלא אלכוהול.להלן התפריט: יום שישי: 4 וייט ראשן 2 בי 52 1 כוס יין אדום יום שבת: 3 וייט ראשן 1 קורונה 1 רד בול... מה אתה אומר סיינפלד??.והמון ים ושיזוף מוחץ איך היה אצלך??. אל תעלם.. שבוע סאקאזל....עפ``י סיקבוי...אחלה שבוע בייייי.

סיינפלד

New member
פצצות...

אלכוהול ואלכוהול...כמו שצריך... ביום שישי בצהריים נפגשתי עם סיקבוי...דיבור צפוףףףףףףףף איך לא סיפרת שאת נופשת בצפון ??????????????????? חייבים לארגן פגישה ומהר. היום אני מוזמן לקיסריה למסעדה של חבר (הולך לאכול ולאכול ולאכול ולשתות ולשתות ולשתות...חבל על הזמן...) רוצה להצטרף ? תני איתות למייל :)

mamaliga

New member
סורי...יש לי חזרות לדודו טופז...

איזה כיף לך,אתה הולך לאכול בכיף........יוווווווו...כמה אני אוהבת לאכול-הייתי באה בשמחה.טופ אז בפעם אחרת. אח שלי השבוע יש לנו דייט.. תאם עם טיוי כי הוא בכלל נעלם מהמרקע.. תעשה חיים שיהיה לך ערב סקאזל.... אה,ותשלח לי את כתובת המייל שלך כי איזו הפקה נגעה לי במחשב ונהיה סלט... ואז אני אכתוב לך לשם... ביושששששששש

mamaliga

New member
עובד סבבה אבל אני מקווה ...

שאתה לא שולח ל hotmail - קח מטיוי אני שולחת לו עכשיו למייל של מנהל הפורום את המייל המעודכן ביותר.... איך היה אתמול????????????? שיהיה לך אחלה בוקר!

סיינפלד

New member
בעייתי

TvGuy מחוץ למשרד כרגע ולכן לא יכול להעביר אלי ת`מייל תשלחי למייל שלי (פשוט תלחצי על סיינפלד) את שלך ונוכל לתקשר. חוץ מזה היה אחלה אתמול...כמו שאמרתי: אוכל ואוכל ואוכל והרבה הרבה הרבה אלכוהול..................

mamaliga

New member
כל המיילים ששלחתי לך-חזרו

שלחתי 2...יש לך בעייה עם המייל???????? דבר איתי. קבלתי את שלך.

סיינפלד

New member
ה - Email לא בסדר ???

אחותי - נסי לעשות Reply למה ששלחתי אליך... זה עובד פצצה

$$

New member
אתם בצרות

חברים אני עוקבת אחרי הבילויים שלכם וזה נשמע לא טוב המספרים והפרטים השונים מזכירים לי בית אבות צאו מזה!!

למעלה