MAKRIA MU NA FIGIS

the greek

New member
MAKRIA MU NA FIGIS

לבקשתך מכיוון שלא הצלחתי למצוא את המילים ברשת, הפעם אני ינסה לכתוב את המילים מהזיכרון שלי. התרגום הוא ברוח הדברים ולא מילה במילה. ואיתכם הסליחה במידה ויהיו טעויות. MAKRIA MU NA FIGIS – GAVALAS \ BIRBOU \ KOULURI AMAN O MERAKLIS* O MERAKLIS O ANTHROPOS AMAN MONIMA THEN TO LAY AMAN AMAN AMAN MONIMA THEN TO LAY TI KARDIA MU PLIGOSES MEKANES KE PONESA ESI THEN MA'GAPAS OUTE ME PONAS APONA MU FERNESE SKEFTESE PARALOGA OPU THES NA PAS ESI THEN MA'GAPAS MAKRIA MU NA FIGIS NA FIGIS NA FIGIS THEN THELO XANA NA SE THO MONAXI NA MINO NA KLEO NA PINO KE AS GINO REMALI SOSTO A A A PISTEPSA STA LOGIA SU PU POLA MU ELEGES ESI THEN MA'GAPAS OUTE ME PONAS FIGE KE GIA MENANE MIN ENTHIOFERESE OPU THES NA PAS AFOU THEN ME PONAS MAKRIA MU NA … תלך ממני רחוק האדם המראקליס תמיד אומר את ליבי פצעת גרמת לי לכאב אתה לא אוהב אותי ואת כאבי אתה לא כואב התנהגותך אליי היא ללא מצפון אתה חושב לא נכון אפילו ללכת אתה לא רוצה אתה לא אוהב אותי לך ממני רחוק לך לך אני לא רומה לראותך עוד לבדי אשאר אני אבכה ואשתה וסמרטוט יהיה האמנתי למילותיך וכאלה היו הרבה אתה לא אוהב אותי ואפילו לא כואב את כאבי בשבילי תלך אל תשנה את התנהגותך לאן שתרצה תלך גם ככה אתה לא כואב את כאבי * מראקליס – MERAKLIS – אדם שדואג לחיים טובים ומהנים במשמעות היוונית של הדברים. אולי בליין יהיה התרגום הקרוב ביותר לעברית. עוד הערה קטנה, מי שכתב את מילות השיר BIRBOU כתב המון המון שירים מוכרים ומפורסמים, כגון Εγώ ποτέ δεν αγαπώ , Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα , Λίγα ψίχουλα αγάπης , Ζαίρα , Πάρε τα χνάρια μου ועוד רבים וטובים.

julie7

New member
the greek../images/Emo124.gif,תשמע בבקשה.

אני לא מזהה מי אתה? ההשערות שעלו נפסלו ולכל דבר הרי יש הסבר! דבר אחד ברור יש לך ידע של שדר רדיו או יותר מכך . אני מוקסמת ממך כל יום מחדש . אתה נוגע בחומרים הכי טובים ומובחרים שיש במוזיקה יוונית . אתה בוחר את שיריהם של הכותבים הכי מובחרים ובולטים בזמר היווני. הידע שלך הכי קרוב לשמעון פרנס אבל אתה לא!!!!חד משמעית . הבחנתי בדרך המאוד נעימה באופן הכתיבה של הדברים . אז אתה גם לא יכול להיות אנג'לו למרות הידע הרב שלו אתה מעודן יותר . אני מקווה שדברי ינעמו לך .כי זאת כוונתי.

the greek

New member
הם אכן נעימים ...

והמון תודה אני מנסה בסך הכל להראות לכם עוד צד של יוון, ואם אתם נהנים אז אחלה. מחמיא לחשוב למי אתם משווים אותי, אבל באמת קטונטי, ולא רק קטונטי אלה לכם יש גם המון דברים ללמד אותי (ואכן אני לומד). לגבי הזהות שלי, מלכתחילה התכוונתי שתיהיה אנונימית, ולא בכדי להציק למישהו אלא כי זה אינטרנט ופה זה מותר. לא יותר מזה. שמי יכול להיות יעקב , משה , יוסי או דוד, ביננו מה זה משנה, הרי הכל נשאר בפורום, ואם מטרתו היא לדבר על יוונית בעיקר SO BE IT . למען האמת במחשבה לאחור אולי היתי צריך להזדהות בשמי האמיתי ... אבל הציקו לי, וכיווני יש לנו ראש עקשן מאוד. the greek לגבי השיר שתירגמתי MAKRIA MU NA FIGIS זאת היתה בקשה שבשימחה נהנתי לה. אני חושב שהדבר הבא שאני יתרגם ואולי קצת הרחיב יהיה מאנוליס אנגלופולוס ז"ל. julie7 - מאוד מחמיא מה שכתבת, אנסה להצדיק זאת, תודה.

julie7

New member
כל העונג הוא שלי שבת שלום../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif|

למעלה