mako vod הגיע לאנדרואיד!

motti261

New member
mako vod הגיע לאנדרואיד!

חפשו במארקט :) כל התוכניות של קשת לרשותכם.

voguemaster

New member
הגיע הזמן!

אחלה אפליקציה, עובדת נהדר בגלקסי שלי. חיבור של סלקום למי שמעוניין. בא לי טוב, אני בדיוק בצימר מחפש להעביר קצת זמן...

מי רוצה לצפות בערוץ 2 או בשידורי קשת בכלל.

תת רמה של תכנים, עלבון לאינטיליגנציה.

Jones

New member
הם מייצרים הרבה זבל, אבל יש כמה סדרות טובות

כמו רמזור ופולישוק. נהדר לנסיעות באוטובוס/רכבת!

Drau

New member
רק אני לא מצליח למצוא אותה במרקט? ../images/Emo10.gif

Drau

New member
ניסיתי ...

החשבון שלי משום מה לא מצליח לדעת שיש לי DHD אז הוא לא נותן לי להוריד.. יש לך מושג איך אפשר להגיד ידנית את המכשיר שיש לי בחשבון במרקט ?

Jones

New member
אם המרקט בסלולרי פעיל, הוא אוטומטית אמור

להיות מוצמד גם במרקט בגירסת ה-WEB, לא? אגב, עוד פתרון - תחפש במרקט (בסלולר) את אפליקציית "MAKO" (יש להם אפליקציה בסיסית), ואז תלחץ על "עוד מאת Keshet broadcasting LTD."

Drau

New member
אבל מסתבר שלא :-\

לפי האתר הסלולרי שלי לא ידוע וגם אין לי אפשרות להגדיר אותו ! ניסיתי לחפש אפליקציית מקו בסיסית אבל הדבר היחיד שמצאתי זה mako widget ודרכה לא מוצאים את makovod מוזר !

Drau

New member
או ! תודה רבה ../images/Emo13.gif נראה אם זה יעבוד !

Drau

New member
המארקט הייתההאופ הראשונה שלי :)

רק שאני לא מוצא אותה שם :-\ אם יש לך רעיונות למה , אני אשמח לשמוע !

voguemaster

New member
נסה לחפש דרך האתר

יכול להיות שהאפליקציה לא נתמכת רשמית על המכשיר שלך והפילטר של המרקט לא מוצא לך אותה... נסה את אותו חיפוש דרך מכשיר אחר רק כדי לוודא שזה עובד כמו שצריך.

me12321

New member
זה איזשהו באג שקרה לי כמה פעמים בעבר

פתאום באתי להוריד אפליקציות שהיו לי והן נעלמו. תשחק עם המכשיר קצת ותנסה שוב. אם אתה מצליח להגיע לאפליקציה של מאקו אחרת אז תנסה להיכנס דרך העמוד שלה לעוד אפליקציות מאותו מפתח

לא יודע.מה איתכם

אומנם האפליקציה עובדת חלק אבל רואים בה תת רמה לא על.מסך מלא,כאילו מישהו צילם את זה מהפלאפון... עוד אפליקציה ישראלית שרוצים להראות שהם יכולים לעשות אפליקציות ברמה של אפל ונכשלו בגדול.. לדעתי היה עדיף שלא היו עושים בכלל עד שזה לא יוצא מושלם

למעלה