Making of Prison Break יש פרק כזה? כלומר מאחורי הקלעים של הסדרה.
פ פנתר שחור NG New member 29/4/07 #1 Making of Prison Break יש פרק כזה? כלומר מאחורי הקלעים של הסדרה.
G gozala New member 2/5/07 #4 פירמטתי את המחשב שלי ../images/Emo4.gif לאחר שהתמוטט בגלל התעסקות עם פירוק (קריעת) סרטים... כל המועדפים הלכו לי. כנס ל-YOUTUBE והקלד חיפוש של tattooin prison break או Michael Scofield Tattoo כזה, יש שם סירטון המראה איך בדיוק מדביקים לו את כל הסיפור הזה, תקבל מבחר של סרטונים.
פירמטתי את המחשב שלי ../images/Emo4.gif לאחר שהתמוטט בגלל התעסקות עם פירוק (קריעת) סרטים... כל המועדפים הלכו לי. כנס ל-YOUTUBE והקלד חיפוש של tattooin prison break או Michael Scofield Tattoo כזה, יש שם סירטון המראה איך בדיוק מדביקים לו את כל הסיפור הזה, תקבל מבחר של סרטונים.
G gozala New member 2/5/07 #5 יש כמה סרטונים מאחורי הקלעים ../images/Emo45.gif ניזכרתי, עליתי עליהם תוך כדי "שיטוט" ב-YOUTUBE.. אני מאמינה שהם מופיעים בתוך הכותרת Prison Break.
יש כמה סרטונים מאחורי הקלעים ../images/Emo45.gif ניזכרתי, עליתי עליהם תוך כדי "שיטוט" ב-YOUTUBE.. אני מאמינה שהם מופיעים בתוך הכותרת Prison Break.