Making Money

ויימס

New member
Making Money

שמועה זדונית: שמעתי שהספר הבא מעולם הדיסק (למבוגרים כביכול, לא טיפאני...) ייקרא Making Money, ויעסוק ב(כמה מפליא) making money! הוא ייצא שנה הבאה. ידוע לכם?

ויימס

New member
זה נכון!

הוא התחיל לעבוד עליו בינואר. בינתיים גיליתי רק שהוא לא יהיה של UU ושמויסט חוזר!

../images/Emo34.gif המויסט ון ליפוויג הזה..

איך שטרי דחף בכוח והאכיל את הקוראים עם מעדר בהדואר בא היום.. התקווה תקווה תקווה תקווה. תאגידים זה רע. תקווה תקווה תקווה. תאגידים. תקווה תקווה. עעעכס!

ויימס

New member
הו הו הו! איזו התרגשות!

ספר חדש! וואו! הידד! אנשים, לאף אחד לא אכפת?

Maladict

New member
שני שניה!!! Hold It

לא הבנתי הספר יוצא כבר או שהוא רק בתיכנון? כי אם יוצא ספר חדש אני הולך לקפץ לי במעגלים ולרקד!!!!!!!!!

ויימס

New member
לא זה ולא זה. ../images/Emo4.gif

הרי אמרתי חזור ואמור, (טוב, לא חזור ואמור, אבל אכן אמרתי) הוא עובד עליו מינואר 2006 ויסיים כנראה עוד חצי שנה. אז הוא לא בתכנון ולא יוצא. אבל עדיין, סיבה למסיבה, לא?

מ א ג ר ט

New member
לא חובה,

מה, כולם רוצים לעשות כסף. אפילו טרי פראצ'ט. אולי זה אוטוביוגרפי? אולי זה של המכשפות? נאני יוצאת אל העיר הגדולה כדי לעשות קצת כסף, מסתבכת בדרך? אולי גזר מקים עסק שמירה פרטית משלו? בואו נזרום עם הרעיונות!

מ א ג ר ט

New member
מגניב...

עושים כסף, מזיזים תמונות, הולכים לדואר (הכל בתרגום חופשי ולא משעשע כמסורת הפורום). יש כאן איזה מכנה משותף, לא? טוב, קדימה, שם עברי לספר. אבל משהו טוב צריך (שימו לב, זו לא פינת התרגום השנון)

ויימס

New member
דווקא במקרה הזה התרגום המילולי

הוא הכי נכון "עושים כסף" או "לעשות כסף". אבל מה עם... "כסף. לעשות." סטייל "אישה חתול"? או "כסף מהיר, כסף עצבני"? "כסף קטלני"? הייתה פעם כזו טלנובלה.

אממ...

אני לא יודע מי זה מויסט, אבל הבנתי שהוא מהדואר בא היום, שזה אומר אנק מורפורק. ודי, כבר נמאס מאנק מורפורק... רוצים מוות! רוצים גראני!

TheBursar

New member
אתה יודע

שמוות מופיע בכל ספרי עולם הדיסק נכון? יש לו חוזה עם טרי להיות בכל ספר עד שאטואין יגיע לנק' הסיום במסעו מנ' הלידה - גם אם זה לא תפקיד ראשי.

כע

אני מתכוון תפקיד ראשי. להופיע בכל ספר למשך עמוד כדי לקחת איזה דמות שולית ולהגניב איזה משפט הומוריסטי זה פשוט לא זה.

Athaclena

New member
המממ, גם אני לא אתנגד לספר-מוות

האחרון היה גנב הזמן, וגם זה יותר סוזאן ובקושי מוות עצמו. (לא שזה מפריע לי. אותה תת סדרה...) אבל איפה מוות מופיע בדואר בכלל? אני לא זוכרת אותו שם בכלל, ואני גם לא בטוחה איפה הוא בשאר הספרים האחרונים...

ויימס

New member
יש לו אישור לכתוב עליהם בתנאי

שזו לא אותה העלילה שכבר ראינו אלפי פעמים. שוב מוות נעלם, שוב גראני שולטתתת!!

למעלה